Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe auto - Audi A5 i podobne

Featured Replies

Napisano

A5 jest w połowie cyklu, trochę bez sensu kupować samochód w tym momencie. Podobnie z Mercedesem C. Pozostaje wyłącznie BMW 3 które jest nowe na 2021. Jak lubisz chińskie wyroby to Volvo S60, choć też jest już na rynku parę lat + jednak to inna klasa niż A5/C/3. Lexusa omijaj z daleka - nowy IS to jakieś żarty. Acura w Europie nie istnieje a szkoda bo nowa TLX wydaje się w końcu w miarę udana. W związku z czym uważam że w pierwszej kolejności należy zobaczyć BMW 3. 

Napisano
  • Autor
17 godzin temu, sherif napisał:

Pamiętam swojego ojca jak zawsze kupował sedany (Sunny, Orion, Primera) ok 20 lat temu. W końcu go przekonałem go, że nie jest rolnikiem i hbk będzie dla niego lepszy, a że jest uparty łatwo nie było. W końcu kupił i był zadowolony. Następnie to samo było z SUVem + automat. Teraz nie wyobraża sobie innego auta i IMHO to idealne auto dla starszych :). Wybierać oczywiście jest w czym.

Mój szedł podobnie - Sunny, Almera, Primera, Avensis, Mazda 6 i teraz już już się miał skusić na C Coupe, ale na placu stał sedan taki doposażony chyba pod korek i zwyciężyła wygoda - w sensie wsiadam i jadę.

Trochę znaczenia miała dobra oferta odkupu obecnego auta przez innego dealera ważna tu i teraz, a Tata już za stary na bawienie się w wypożyczanie zanim nowe dojdzie.

Napisano
  • Autor
13 godzin temu, Florydziak_Florydziak_Flor napisał:

A5 jest w połowie cyklu, trochę bez sensu kupować samochód w tym momencie. Podobnie z Mercedesem C. Pozostaje wyłącznie BMW 3 które jest nowe na 2021. Jak lubisz chińskie wyroby to Volvo S60, choć też jest już na rynku parę lat + jednak to inna klasa niż A5/C/3. Lexusa omijaj z daleka - nowy IS to jakieś żarty. Acura w Europie nie istnieje a szkoda bo nowa TLX wydaje się w końcu w miarę udana. W związku z czym uważam że w pierwszej kolejności należy zobaczyć BMW 3. 

Już kupione, C200. Miał być Lexus ale wyszło rozczarowanie. BMW odpada, połowa jego znajomych tym jeździ, taka specyficzna grupa docelowa, od zawsze nie lubił tej marki.

Napisano
14 godzin temu, Florydziak_Florydziak_Flor napisał:

Nowy model to choroby wieku dziecięcego. Rok już jest tragedi może nie bezie :)

Napisano
1 godzinę temu, bizz napisał:

Mój szedł podobnie - Sunny, Almera, Primera, Avensis, Mazda 6 i teraz już już się miał skusić na C Coupe, ale na placu stał sedan taki doposażony chyba pod korek i zwyciężyła wygoda - w sensie wsiadam i jadę.

Trochę znaczenia miała dobra oferta odkupu obecnego auta przez innego dealera ważna tu i teraz, a Tata już za stary na bawienie się w wypożyczanie zanim nowe dojdzie.

Różne oczekiwania :).

Mój zamawia i sobie czeka spokojnie nawet pół roku. Większy problem, że jak sprzedaje obecne auta (kilka lat i śmieszny przebieg) to znacznie szybciej sprzeda niż odbierze nowy.

Napisano
9 hours ago, bizz said:

Już kupione, C200. Miał być Lexus ale wyszło rozczarowanie. BMW odpada, połowa jego znajomych tym jeździ, taka specyficzna grupa docelowa, od zawsze nie lubił tej marki.

Moja żona jeździła pięć lat C400 i nadal dobrze wspomina ten samochód. Ja mniej dobrze ale to wina lokalnego serwisu a nie samego samochodu. Serwis mercedesa u mnie na wsi jest panicznie kiepski i nie chce mieć z nimi nigdy do czynienia. 

Napisano
52 minuty temu, Florydziak_Florydziak_Flor napisał:

Moja żona jeździła pięć lat C400 i nadal dobrze wspomina ten samochód. Ja mniej dobrze ale to wina lokalnego serwisu a nie samego samochodu. Serwis mercedesa u mnie na wsi jest panicznie kiepski i nie chce mieć z nimi nigdy do czynienia. 

W Krakowie jest napewno gorszy:)

Napisano
Just now, Łukasz___F said:

W Krakowie jest napewno gorszy:)

Trudno mi sobie to wyobrazić. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.