Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Remote start

Featured Replies

Napisano

W USA wystepuje nie tylko w VW ale i w innych markach. Wiadomo UE nie pozwala ale pytanie czy da sie to w latwy sposob ogarnac. Widze, ze modul kosztuje jakies 50$ plus koszt wysylki dodatkowo bedzie jakis tam alarm. Gdzie szukac kogos ogarnietego co mi takie cos w Leonie zamontuje. Moge i do Bydgoszczy pojechac :phi: 

https://www.amazon.com/Directed-Electronics-DB3-Override-Module/dp/B01MU9QULP/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=dball2&qid=1608986038&s=electronics&sr=1-1

Edytowane przez wujek

• 4 tygodnie później...
Napisano

Eldar Barwałd Górny sobie w Google wyszukaj. Ogarnia. Zamontował mi moduł Dfreeze do sterowania Webasto przez GSMa. No i samo Webasto też. Wspominał o tym module. Wszystko kwestia kodowania, ale firmware może nie pozwolić jak nie przestawisz całego auta na region USA. Ale może się da. Zamontuj, ja będę drugi [emoji16]

Napisano

Co to za moduł  Defreez? Nie odpalisz webasto z apki VW?

Napisano

jest taki magik w Łodzi, jak on nie da rady to chyba po prostu jest niemożliwe 

jak chcesz namiar pisz priv

• 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 20.01.2021 o 12:16, sdss napisał:

Co to za moduł  Defreez? Nie odpalisz webasto z apki VW?

Dfreeeze czy jakoś tak. Z apki VW nie odpalisz bo kieruje ona do zewnętrznego dostawcy takiej usługi, kupujesz za 1500 moduł z GSMem i apką z Androida/iPhone  czy przez www sterujesz sobie Webasto. Tak to robi VAG niestety.

Napisano
W dniu 25.01.2021 o 14:06, Jerzyk_ napisał:

jest taki magik w Łodzi, jak on nie da rady to chyba po prostu jest niemożliwe 

jak chcesz namiar pisz priv

Da się tylko to co producent przewidział, a Webasto nie jest w CarNet czy We Connect, tylko jest do tego osobne rozwiązanie, niestety.

Napisano
9 minut temu, twinsen napisał:

Dfreeeze czy jakoś tak. Z apki VW nie odpalisz bo kieruje ona do zewnętrznego dostawcy takiej usługi, kupujesz za 1500 moduł z GSMem i apką z Androida/iPhone  czy przez www sterujesz sobie Webasto. Tak to robi VAG niestety.

Ja sobie z apki odpalam , ale mam z fabryki. Ostatnio widziałem apka do hybrydy , poza grzaniem jest też Klima 😁

Napisano
Teraz, sdss napisał:

Ja sobie z apki odpalam , ale mam z fabryki. Ostatnio widziałem apka do hybrydy , poza grzaniem jest też Klima 😁

Możesz mi zrobić zrzut ekranu? Być może jest tak, że jak dany VIN ma w fabryce określone komponenty, to da się tym sterować.

Na 100% jednak jeśli założy się poza fabryką lub nawet w ASO, opcja się nie pojawi. Mimo że sterownik Webasto trzeba było zakodować w gateway'u.

Mam do tego osobny moduł, też działa. Przecież nie pójdę do ASO i im nie powiem hej mam Webasto założone na dziko, dorzućcie do to VINu ;] 

Napisano
12 minut temu, twinsen napisał:

Możesz mi zrobić zrzut ekranu? Być może jest tak, że jak dany VIN ma w fabryce określone komponenty, to da się tym sterować.

Na 100% jednak jeśli założy się poza fabryką lub nawet w ASO, opcja się nie pojawi. Mimo że sterownik Webasto trzeba było zakodować w gateway'u.

Mam do tego osobny moduł, też działa. Przecież nie pójdę do ASO i im nie powiem hej mam Webasto założone na dziko, dorzućcie do to VINu ;] 

b3ce92ea75a869ff8056375c30f42da0.jpg

Napisano
17 minut temu, twinsen napisał:

A co to za apka bo na pewno nie We Connect ;] 

MySkoda , ale to wszystko to samo, skórki inne.

Napisano
No więc VW tego nie oferuje. Zresztą oni zawsze się zasłaniają, że Skoda i Seat to osobne byty i piszą swój soft.
Napisano
41 minut temu, twinsen napisał:
51 minut temu, sdss napisał:

No więc VW tego nie oferuje. Zresztą oni zawsze się zasłaniają, że Skoda i Seat to osobne byty i piszą swój soft.

Screenshot_20200819-225232.png.d28456fc55aecf21660cfa503a587e9e.png

Jak dla mnie to to samo tu masz vw.

Edytowane przez sdss

Napisano
Teraz widzę. No to ja z przyczyn oczywistych nie mam tego w tej apce i nie da się tego zrobić bym miał. A szkoda.
Napisano
19 minut temu, twinsen napisał:
48 minut temu, sdss napisał:

Rozwiń  

Teraz widzę. No to ja z przyczyn oczywistych nie mam tego w tej apce i nie da się tego zrobić bym miał. A szkoda.

Z Iwatch tez daje radę uruchomić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.