robert2609 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Powitać. Jak wyżej telefon sparowany można dzwonić jedynie wybierając z książki w telefonie,tak samo z odbieraniem nie ma imion tylko wyświetla numery w radio. Próbowałem parować kilka razy,dwa inne telefony i nic się nie dzieje. Telefony praktycznie roczne nie jakieś tam zabytki... Auto to Yaris 2018r. radyjko zwykłe nie dotykowe. Instrukcja skąpo opisuje no i język angielski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janusz Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Powitać. Jak wyżej telefon sparowany można dzwonić jedynie wybierając z książki w telefonie,tak samo z odbieraniem nie ma imion tylko wyświetla numery w radio. Próbowałem parować kilka razy,dwa inne telefony i nic się nie dzieje. Telefony praktycznie roczne nie jakieś tam zabytki... Auto to Yaris 2018r. radyjko zwykłe nie dotykowe. Instrukcja skąpo opisuje no i język angielski A w ustawieniach BT w telefonie masz aktywne udostępnianie kontaktów dla tego auta (radia)?Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert2609 Posted March 20, 2021 Author Share Posted March 20, 2021 Tak podczas parowania w telefonie jest pytanie czy udostępnić kontakty z automatu jest tam tzw.ptaszek. Klikam paruje i za chwilę jakiś tam komunikat o transferze a po chwili kolejny i teraz nie wiem chyba będę musiał robić zrobić zdjęcie tych komunikatów. Dziwne jest to,że nie mogę znaleźć nazwy telefonu jaki jest połączony,po poprzedniej właścicielce napotkałem gdzieś w ustawieniach napis ''phone Ania'' usunąłem to myśląc że sparuje swój,bo w sumie po co mi wyżej wymieniony napis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts