ryter Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Przeglądam właśnie ogłoszenia w poszukiwaniu fr-v (potrzebuję "na już" 6 miejscowy samochód) - i zaobserwowałem powszechnie występujący problem z nieosiowością kół względem krawędzi nadkoli. Czy to jakiś znany problem z zawieszeniem? Nie każde ogłoszenie ma zdjęcie z boku pozwalające to ocenić. Kilka zdjęć z ogłoszeń: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aviator Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Ale że wszystkie to ulepy? Najwyraźniej tttm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipfm Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Kwestia perspektywy. Fotografie prasowe tez tak wygladaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahcin Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Osobiście nie patrzał bym na to, tak to już jest... patrzałbym od tyłu na efekt tzw kaczki, czyli kiedy opony rozjeżdżają się na prawo i lewo pod kątem.... a w wielu przypadkach to skarbonka bez dna bo zgadywanka który element wymienić żeby "kaczka" zniknęła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
analyzer64 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Miałem tak w Civicu 7gen, nawet kiedyś mierzyłem odległości. Geometrię w tym aucie robiłem kilka razy, wszystko było idealnie, więc tak to po prostu wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts