Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Impregnat do kostki brukowej

Featured Replies

Napisano

Ktoś coś? Szukam czegoś sprawdzonego z efektem mokrej kostki 🤔

Napisano

Coś z Castoramy kupiłem, było ok, zeson się trzymało, teraz już chyba nie bardzo, efekt się stracił. 

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, Vadero napisał:

Coś z Castoramy kupiłem, było ok, zeson się trzymało, teraz już chyba nie bardzo, efekt się stracił. 

Właśnie szukam czegoś na dłużej.

Znalazłem https://allegro.pl/oferta/impregnat-do-lastryko-i-kamienia-efekt-mokry-5kg-8606853534

Jeszcze ciekawie wygląda impregnacjakostki.eu

Oba preparaty na 150m² będą kosztować dość sporo dlatego jeśli mam wydać to na coś pewnego.

Napisano

Będziesz po tym jeździł samochodem? Jeśli tak, to bym sobie darował. Widzę co piach z ulicy robi z moją kostką :osłabiony:

tapatalked

Napisano
  • Autor
9 godzin temu, luccass napisał:

Będziesz po tym jeździł samochodem? Jeśli tak, to bym sobie darował. Widzę co piach z ulicy robi z moją kostką :osłabiony:

tapatalked

zależy mi głównie na impregnacji tarasu, schodów i opaski. podjazd pewnie też zaimpregnuję ale zdaję sobie sprawę że to będzie tymczasowe....

Napisano

Zaraz po ułożeniu zabezpieczałem IZOHANEM strażnik bruku. Jest wersja połysk i półmat. 

Na trzy lata wystarczyło.

Napisano
  • Autor
5 godzin temu, Adalbert napisał:

Zaraz po ułożeniu zabezpieczałem IZOHANEM strażnik bruku. Jest wersja połysk i półmat. 

Na trzy lata wystarczyło.

i przez ten czas kostka wyglądała jakby była mokra?

Napisano

Kupiłem półmat a więc nie do końca jak po deszczu.

Mam kostkę w 3 kolorach i rzeczywiście barwa zrobiła się intensywniejsze bardziej wyrazista.

Napisano
22 godziny temu, Teyo napisał:

Właśnie szukam czegoś na dłużej.

Znalazłem https://allegro.pl/oferta/impregnat-do-lastryko-i-kamienia-efekt-mokry-5kg-8606853534

Jeszcze ciekawie wygląda impregnacjakostki.eu

Oba preparaty na 150m² będą kosztować dość sporo dlatego jeśli mam wydać to na coś pewnego.

Jak kupisz ten z linka to daj znac. Bo kolo lipca tez planuje impregnacje i sie zastanawiam czy warte to ceny...

Napisano

Zeszłego lata zastosowałem Remisil firmy SCHOMBURG.

Przyciemnił jasną kostkę, mniej chłonie wodę, a co za tym idzie szybciej schnie.

Nie starczyło mi na fragment i widać różnice ;)

Napisano
  • Autor
8 godzin temu, Majkiel napisał:

Remisil firmy SCHOMBURG

Sąsiad robił - szybko efekt znika, muszę wybrać coś na bazie rozpusczalników jednak

Napisano
W dniu 2.05.2021 o 22:37, Teyo napisał:

Ktoś coś? Szukam czegoś sprawdzonego z efektem mokrej kostki 🤔

Poszukaj mojego wątku sprzed kilku lat.

Kupiłem Remisil, był wybór kilku produktów, ja wybrałem taki co mniej zabezpiecza przed plamami z oleju, jest mniejszy efekt mokrej kostki ale zabezpiecza przed brudem. Cena była bardzo ok (216zł/10l). Po roku działał nadal bardzo wyraźnie,widać było efekt perlenia wody, brud łatwo można było usunąć. Po 2 latach efekt nadal był widoczny, ale słabiej. Teraz jest 3-rok i niemal efekt zniknął. Warunki mam ciężkie, bo za kostką droga gruntowa a podjazd pod skosem, więc wymaga manewrowania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.