Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skoda - terminy realizacji dostaw

Featured Replies

Napisano
5 godzin temu, marcindzieg napisał:

Niektórzy tacy są. W końcu życiowy zakup  ;]

Kolega kiedyś pojechał kupić wzmacniacz audio za 4 kzł. Wskoczył w garnitur i lakierki. Zapytałem tylko czy na pewno się dobrze czuje. Odpowiedział że na pewno go teraz będą poważnie traktować  ;]

pewnie znizki nie dostal 😄

Napisano
21 godzin temu, marcindzieg napisał:

Niektórzy tacy są. W końcu życiowy zakup  ;]

Kolega kiedyś pojechał kupić wzmacniacz audio za 4 kzł. Wskoczył w garnitur i lakierki. Zapytałem tylko czy na pewno się dobrze czuje. Odpowiedział że na pewno go teraz będą poważnie traktować  ;]

To chyba już nie zależy od lakierek. I ostatnio jest jakby lepiej - chyba staranniej szkolą sprzedawców bo najpierw sprawdzają po co klient przyszedł. Mnie dość obojętnie potraktowali tylko w MB - i tak nie chciałem kupić ale nie dali mi szansy im tego powiedzieć.

;l

W BMW mój syn dostał na dzień dobry jakieś gadżety ale nie byłem tam anonimowy, więc chyba się nie liczy. Lexus - wypas, oni zawsze mieli dobrą obsługę. JLR - mój syn dostał na dzień dobry model Range Rovera - super, nawet u Lexusa zabawek nie rozdają. Porsche - niezbyt wylewnie ale konkretnie. Należy dodać, że ubrany byłem zawsze w sposób niewyróżniający się - jak przeciętny AKowicz.

:hehe:

opposuits-groovy-gold-party-suit--mw-138

Edytowane przez Furvus_Eques

Napisano
Godzinę temu, Furvus_Eques napisał:

Mnie dość obojętnie potraktowali tylko w MB - i tak nie chciałem kupić ale nie dali mi szansy im tego powiedzieć.

Nie kojarzę wątku zakupowego na temat Mercedesa, wszak zawsze zakładasz wątki o samochodach których nie chcesz kupić :hmm: 

Napisano
Godzinę temu, Zbynek napisał:

Nie kojarzę wątku zakupowego na temat Mercedesa, wszak zawsze zakładasz wątki o samochodach których nie chcesz kupić :hmm: 

To było w ramach standardowego włóczenia się po salonach, zanim jeszcze auta trafią na listę potencjalnych zakupów. MB nigdy się na niej nie znalazł bo nie dali mi szansy.

;l

Napisano
34 minuty temu, Furvus_Eques napisał:

To było w ramach standardowego włóczenia się po salonach, zanim jeszcze auta trafią na listę potencjalnych zakupów. MB nigdy się na niej nie znalazł bo nie dali mi szansy.

;l

Rozumiem 👍 Ja dzisiaj nie chcę kupić BMW, może jeszcze zdążę do salonu przed zamknięciem ;] 

Napisano
W dniu 11.04.2022 o 13:18, spad napisał:

Co dzień to jest koszula, stylowe skarpetki, buty dobrane do reszty, ogólnie cud miód malina i orzeszki :phi: Ale przyznam szczerze, że najlepsza moja wyprawa po koszule to była w bojówkach i koszulce. Żadna babka w sklepie nie pytała w czym mogę pomóc a ja mogłem sobie na spokojnie przeglądać półki z koszulami. :)

Bojówki poza lasem?

Napisano
10 godzin temu, wujek napisał:

Bojówki poza lasem?

To takie pedalskie bojówki dla korposzczurów, nie takie polowe jak wędkarze noszą. :phi: