Markin Posted April 15 Share Posted April 15 Lejdis end dżetelmen, dziś przy okazji wizyty w ASO okazało się, że jest akcja serwisowa na silnik z tytułu - wymiana czujnika ciśnienia gazu w listwie wtryskowej LPG. Auto z jesieni 2021. Sprawdźcie, może akurat tez się łapiecie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYRTAP Posted May 15 Share Posted May 15 W dniu 15.04.2023 o 16:25, Markin napisał(a): Lejdis end dżetelmen, dziś przy okazji wizyty w ASO okazało się, że jest akcja serwisowa na silnik z tytułu - wymiana czujnika ciśnienia gazu w listwie wtryskowej LPG. Auto z jesieni 2021. Sprawdźcie, może akurat tez się łapiecie. Dotyczy wszystkich modeli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markin Posted May 15 Author Share Posted May 15 36 minut temu, KYRTAP napisał(a): Dotyczy wszystkich modeli? Nie wiem, mam Sandero. Dowiedziałem się przy okazji gwarancyjnej wymiany czegoś innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KYRTAP Posted May 15 Share Posted May 15 15 minut temu, Markin napisał(a): Nie wiem, mam Sandero. Dowiedziałem się przy okazji gwarancyjnej wymiany czegoś innego. W Dusterze niedawno mi wymienili właśnie ten czujnik. Teraz się wyjaśniło dlaczego. Dzięki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts