Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sezon uważam za otwarty

Featured Replies

Napisano

Dziś pierwsze latanie w sezonie. Pogoda sprzyjała to nie wytrzymałem i odpaliłem Honde.20240225_141215.jpg.6ca73e4c1eb446e4dfceff02f06a07ca.jpg Pierwsze kilometry trochę kulawe, ale potem 150 km czystej radochy. Kawa na Orlenie zaliczona.

Edytowane przez woox

Napisano
1 godzinę temu, woox napisał(a):

Dziś pierwsze latanie w sezonie. Pogoda sprzyjała to nie wytrzymałem i odpaliłem Honde.20240225_141215.jpg.6ca73e4c1eb446e4dfceff02f06a07ca.jpg Pierwsze kilometry trochę kulawe, ale potem 150 km czystej radochy. Kawa na Orlenie zaliczona.

No kurde... nie wiedziałem, naprawdę, nie wiedziałem, że muszę czekać na otwarcie sezonu ;)

Napisano

Mnie też kusiło, ale... wybrałem rower :) Ślisko jeszcze, brud na ulicy, ludzie w zimowym transie. 

Napisano

Ja już tydzień temu w piątek zrobiłem ponad 200 km i dzis też mam zamiar do pracy na moto śmignąć

Napisano

U mnie w okolicy to na ulicach kratery że terenówką trzeba zwalniać... poczekam jeszcze aż to połatają trochę

Napisano

Olej zmieniłem i też dzisiaj wybrałem jednoślad, ale ze względu na strajki rolników. Dobrze zrobiłem i poleciałem bokami.

LWG

Napisano

Ja też wczoraj kawałek sie przejechałem. Po zimie, a przed oddaniem do serwisu (oleje, filtry, płyny samemu ogarniam) robię parę KM, żeby "wyszło to co ma wyjść". No i po powrocie lewa laga zapocona :(

PS. Fakt, dziura na dziurze i dziurą pogania.

Napisano

No i dziś nie odpuściłem. 40km zrobione po Warszawie 350tką. 

Cudowne uczucie mijać tych wszystkich leszczy w samochodach stojących w korkach.

Oczywiście ok 16 sam będę takim leszczem 😆

W niedziele szykuję powtórkę. Może jakiś mini spocik AK? @lefff  może ustawka 1/4 mili z Zontesem? 😆

Napisano
No i dziś nie odpuściłem. 40km zrobione po Warszawie 350tką. 
Cudowne uczucie mijać tych wszystkich leszczy w samochodach stojących w korkach.
Oczywiście ok 16 sam będę takim leszczem [emoji38]

W niedziele szykuję powtórkę. Może jakiś mini spocik AK? @lefff  może ustawka 1/4 mili z Zontesem? [emoji38]
może jak się ociepli? MisiekWAW trzeba namówić, ma zmienione rolki w zontesie

Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka

Napisano
W dniu 25.02.2024 o 20:13, woox napisał(a):

Ja też w ubiegłym przedmuchałem sprzęta, ale dziś bym się już nie wybrał ;]