Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Volvo z silnikiem 2.0 chyba turbo i skrzynią dwusprzęgłową 7 biegów

Featured Replies

Napisano
8 minut temu, rwIcIk napisał(a):

Nie stać mnie ;]

21 r.

Jaki silnik i przebieg tego auta? 

Ciekawe jak beda wyglada koszty serwisowania i ubezpieczenia na tle Tucsona w dluzszej perspektywie.

Napisano
1 minutę temu, Maciej__ napisał(a):

Ciekawe jak beda wyglada koszty serwisowania i ubezpieczenia na tle Tucsona w dluzszej perspektywie.

A ASO tanio nie bedzie 

Napisano
38 minut temu, rwIcIk napisał(a):

Można przy zakupie wziąć pakiet serwisowy.

Plus warto przedłużyć gwarancję. Od jakiegoś czasu nie jest to już ubezpieczenie od kosztów napraw, a faktycznie gwarancja producenta.

Pakiety przeglądów wychodzą bardzo fajnie w Mercu.

Napisano
42 minuty temu, Maciej__ napisał(a):

razy dwa.

Napisano
  • Autor
14 minut temu, prawoimotoryzacja napisał(a):

Plus warto przedłużyć gwarancję. Od jakiegoś czasu nie jest to już ubezpieczenie od kosztów napraw, a faktycznie gwarancja producenta.

Pakiety przeglądów wychodzą bardzo fajnie w Mercu.

Akurat pisałem o Volvo.

Mercedes używany, więc zostanie serwis we własnym zakresie.

Napisano
26 minut temu, rwIcIk napisał(a):

Akurat pisałem o Volvo.

Mercedes używany, więc zostanie serwis we własnym zakresie.

Skoro rocznik 2021, warto dokupić jedno i drugie na okres 2 lat i masz kompletny spokój głowy.

Jaki silnik?

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, prawoimotoryzacja napisał(a):

Skoro rocznik 2021, warto dokupić jedno i drugie na okres 2 lat i masz kompletny spokój głowy.

Jaki silnik?

Diesel ~160 KM, AT

Na używany można gwarancję dokupić?

Napisano
22 minuty temu, rwIcIk napisał(a):

Diesel ~160 KM, AT

Na używany można gwarancję dokupić?

Jezeli był serwis w Aso i była uprzednio wykupiona, to przedłużenie na 100%. Jeżeli bazowa się skończyła, to trzeba zapytać w ASO.

Przy tym silniku, warto zrobić chipa, żeby było chociaż 190 KM. Tutaj pewnie ekspert się wypowie, @wujek co trzeba zrobić, żeby  Merc był szybszy od Slody 😁

Napisano
15 minut temu, prawoimotoryzacja napisał(a):

Jezeli był serwis w Aso i była uprzednio wykupiona, to przedłużenie na 100%. Jeżeli bazowa się skończyła, to trzeba zapytać w ASO.

Przy tym silniku, warto zrobić chipa, żeby było chociaż 190 KM. Tutaj pewnie ekspert się wypowie, @wujek co trzeba zrobić, żeby  Merc był szybszy od Slody 😁

160 KM do miasta jak znalazł 

Napisano
47 minut temu, prawoimotoryzacja napisał(a):

Skoda jest szybsza od sportowego Porsche :phi: tutaj 220KM można bez problemu zrobić. GLC 200 jest bardzo podatne na chipa :spy: 

Napisano
3 godziny temu, wujek napisał(a):

Skoda jest szybsza od sportowego Porsche :phi: tutaj 220KM można bez problemu zrobić. GLC 200 jest bardzo podatne na chipa :spy: 

Jeździłem tym 163 KM i do miasta jest jeszcze ok, lecz i tak brakuje mu mocy, także lekki chip na 190 KM byłby idealny! 

Stary test, gdzie jeszcze kamera się telepała o zagłówek, a do tego błędne oznaczenie wersji 😄

Napisano
Godzinę temu, prawoimotoryzacja napisał(a):

Jeździłem tym 163 KM i do miasta jest jeszcze ok, lecz i tak brakuje mu mocy, także lekki chip na 190 KM byłby idealny! 

Stary test, gdzie jeszcze kamera się telepała o zagłówek, a do tego błędne oznaczenie wersji 😄

Sek w tym, ze nie ma co robić 190 jak cały świat ma mapy na 220. Nowym nie jeździłem ale poprzednia buda tez jest fajna.

Napisano
18 minut temu, wujek napisał(a):

Sek w tym, ze nie ma co robić 190 jak cały świat ma mapy na 220. Nowym nie jeździłem ale poprzednia buda tez jest fajna.

Jeździłem i najnowszym i tym poprzednim, który mnie akurat bardzo rozczarował w tej wersji pod względem silnika, skrzyni, układu kierowniczego oraz zawieszenia.

Jednakże, przez wzgląd na podstawową jednostkę napędową, to taka charakterystyka bujającego się statku w sumie pasuje do tego samochodu, gdyż nie ma czym jechać, ale za to jest mega komfortowo.

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, prawoimotoryzacja napisał(a):

Jeździłem i najnowszym i tym poprzednim, który mnie akurat bardzo rozczarował w tej wersji pod względem silnika, skrzyni, układu kierowniczego oraz zawieszenia.

Jednakże, przez wzgląd na podstawową jednostkę napędową, to taka charakterystyka bujającego się statku w sumie pasuje do tego samochodu, gdyż nie ma czym jechać, ale za to jest mega komfortowo.

Młody mówi, że nie ustępuje GLE, a fotele nawet wygodniejsze. :ok:

Napisano
6 minut temu, rwIcIk napisał(a):

Młody mówi, że nie ustępuje GLE, a fotele nawet wygodniejsze. :ok:

Obecne GLC czy poprzednie? GLE jest innej klasy samochodem i czuć to na każdym kroku