Napisano 30 Czerwca 20241 rok Bo mi nazwa uleciała z głowy potrzebne do uszczelnienia przy samochodzie.
Napisano 30 Czerwca 20241 rok Może oto Ci chodzi HYLOMAR® H 80ml - wysokotemperaturowa, elastyczna masa uszczelniająca, tzw. płynna uszczelka, klasy inżynieryjnej na powierzchnie metalowe i plastikowe. Produkt bardzo wydajny. Stabilny zakres temperatur pracy od -50°C do 250°C ( krótkotrwale nawet 300ºC ). Podczas gdy czas stwardnienia silikonów wynosi od 2-15 minut, więc trzeba się spieszyć z montażem, w wypadku HYLOMAR H jest on nieograniczony. Można dowolnie w czasie składać i korygować łączenie, bo jest to postać żelu, który nie zasycha i nawet po kilku godzinach się ze sobą złączy. Można nawet nakładać go na powierzchnie pionowe, bo nie ma tendencji do spływania ani odpadania w tej pozycji.
Napisano 1 Lipca 20241 rok W dniu 30.06.2024 o 16:56, Cinek napisał(a): Bo mi nazwa uleciała z głowy potrzebne do uszczelnienia przy samochodzie. Przy samochodzie nie stosuje się takich, które nie zasychają.
Napisano 2 Lipca 20241 rok 19 godzin temu, Igorek napisał(a): Przy samochodzie nie stosuje się takich, które nie zasychają. Chyba że kempingowych Np Sika 710 - uszczelniacz butylowy.
Napisano 2 Lipca 20241 rok 43 minuty temu, Piotrus napisał(a): Chyba że kempingowych Np Sika 710 - uszczelniacz butylowy. Dokładnie to miałem na myśli