Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Plyta indukcyjna min. 65cm

Featured Replies

Napisano

Czesc,

Szukam nowej plyty indukcyjnej. W tej chwili mam jakiego Whirlpoola 6th sense, ktory ma szerokosc 65cm.
Poniewaz nie chce zmieniac blatu w kuchni, wiec nowa plyta musi miec co najmniej taka sama szerokosc, a moze miec trcoche wieksza. 
Powiedzmy do 80-90cm.
Czy jest cos szczegolnie godnego polecenia w rozsadnych pieniadzach?
Whirpoola juz drugi raz nie chce, wiec ta opcja odpada.

Napisano
  • Autor
47 minut temu, Chalek napisał(a):

Electrolux

Jakis konkretny model?

W czym jest lepsza od konkurencji? Mialem kiedys lodowke electroluxa i troche zrazilem sie do tej firmy, wiec musialbym najpierw przelamac ten opor.

Napisano
Godzinę temu, komandos80 napisał(a):

Jakis konkretny model?

W czym jest lepsza od konkurencji? Mialem kiedys lodowke electroluxa i troche zrazilem sie do tej firmy, wiec musialbym najpierw przelamac ten opor.

Ja mam akurat 5cio palnikowa. 5 rok już i nic jej nie dolega.

Wcześniej mialem 6 lat 4ro palnikowa i też bez uwag.

Napisano
19 godzin temu, komandos80 napisał(a):

Czesc,

Szukam nowej plyty indukcyjnej. W tej chwili mam jakiego Whirlpoola 6th sense, ktory ma szerokosc 65cm.
Poniewaz nie chce zmieniac blatu w kuchni, wiec nowa plyta musi miec co najmniej taka sama szerokosc, a moze miec trcoche wieksza. 
Powiedzmy do 80-90cm.
Czy jest cos szczegolnie godnego polecenia w rozsadnych pieniadzach?
Whirpoola juz drugi raz nie chce, wiec ta opcja odpada.

Od roku mam taką, jestem zadowolony ale z żadnych "bajerów" nie korzystam. Gdybym miał kupować ponownie, to najchętniej taką samą ale bez wyświetlacza - np. taką (bo jak napisałem z bajerów nie korzystam) tylko z bezpośrednim sterowaniem każdym z palników (o jedno dotknięcie mniej - teraz muszę najpierw wybrać palnik, potem moc). Jestem nieco zawiedziony tym wielkim polem (36cm) - pomimo największej mocy, szybciej zagotuję czajnik na którymś lewym polu. Zapewne cała moc dużego pola jest dostępna tylko przy bardzo dużym naczyniu. Nie wiem jak dużym, bo nawet garnek 11 litrów szybciej zagotuję na lewym. Korzystam często z małego pola 14cm - mam taki mały rondelek i idealnie pasuje.

Napisano

Może HISENSE I8455C? szeroka + łączenie palników i inne ciekaw funkcje w dość dobrej cenie.

image.png