Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klimatyzacja do asterki używka gdzie kupić, gdzie zamontować

Featured Replies

Napisano

Witam,

posiadam astre 1996r poj 1,6 silnik x16sz i chciałbym założyć klimę używkę. Powiecie mi gdzie to można zrobić i za jaką kwotę?

Napisano

> Witam,

> posiadam astre 1996r poj 1,6 silnik x16sz i chciałbym założyć klimę

> używkę. Powiecie mi gdzie to można zrobić i za jaką kwotę?

jak Ci się uda, to na używanych częściach kole 3500zł

Napisano

na alegro masz dwa kompletne zestawy do feki benzynowej za 1400 i drugi chyba za 1600 o ile pamietam. Ale zapomnij - ja też się napaliłem ale terminy mają dopiero na wrzesień i cena od 4500 w górę

Napisano

Od dawna krąży tu opinia że lepiej odpuścić sobie "dokładkę klimy" a spylić auto i kupić 2gie z klimą...

Napisano

> Od dawna krąży tu opinia że lepiej odpuścić sobie "dokładkę klimy" a

> spylić auto i kupić 2gie z klimą...

chyba nie do końca tak bo tak jak napisałem napaliłem się na założenie klimy i wykładałem kase na "już" ale z okazji terminów nici z planu. Poświęciłem dwa tygodnie właśnie na zamianę swojej Astry na coś z klimą. Wniosek jest taki - przynajmniej dla mnie - klimę jak dobrze poszukać założy się z gwarancją nówkę za 3000. Wczoraj dzwoniłem do Białegostoku i można się zapisać. Jak do mojego równo trójkę tyle, że na połowę sierpnia i autko zostawia się na dwa dni frown.gif. Czyli śpimy pod chmurką smile.gif. Dokładając te trzy tysiaki nie zamienimy auta na nic konkretnego. Aby zamiana taka miała sens trzeba dowalić kupę kasy. Planując pojeżdżenie dajmy na to dwa trzy lata bardziej jednak warto dołożyć klimę niz zmienić fure. Jak patrzyłem po cenach to za mój wziąłbym góra 15 tys. Dokładając trzy nie kupię nic wartego uwagi tym bardziej, że tu wiem co mam i mozna zamienić siekierkę na kijek.

Napisano

> Dokładając te trzy tysiaki nie zamienimy auta na nic

> konkretnego.

Ty mówisz o AII a to trochę inny przedział (wiadomo że im droższe auto tym "opłacalniejsza" jest dokładka klimy bo procentowo w stosunku do wartości auta wychodzi korzystniej...

Co do AI jednak sprawa ma się całkiem inaczej... Kolega ma f'kę '96 więc pewnie wartość autka nie przekracza 10000 (obiektywnej ceny rynkowej)... dokładanie klimy za 3000zł nie podniesie specjalnie wartości auta przy odsprzedaży bo taką astrę z klimą można wyszukać za stosunkowo niewielką różnicę cenową w stosunku do modelu bez klimy... tak ja to widzę spineyes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.