Napisano 29 Maja29 Maj Autor Leapmotorek T03 (nie mój) po zderzeniu z Fiatem Ducato. Nikomu nic się nie stało, widać, że kabina cała - więc nie skład się jak Tico i Seicento. Nikt też nie spłonął żywcem w męczarniach.
Napisano 30 Maja30 Maj W dniu 27.05.2026 o 19:01, Pyrekcb napisał:To ja mam jakąś droga taryfę (G11) - dziś właśnie płaciłem rachunek, za 1780 kWh 2.202,17 zł brutto. Wychodzi 1,24 zł za kWh.No to sporo U mnie też G11, w domu wszystko na prąd i dodatkowo EV w garażu. Średnia cena za kWh to 1.18zł z ostatniej faktury.
Napisano 30 Maja30 Maj W dniu 30.05.2026 o 00:17, maras77 napisał:Leapmotorek T03 (nie mój) po zderzeniu z Fiatem Ducato. Nikomu nic się nie stało, widać, że kabina cała - więc nie skład się jak Tico i Seicento. Nikt też nie spłonął żywcem w męczarniach. faktycznie niezle wytrzymal ale pewnie w takim EV6 to by lekkie zarysowanie bylo w kia a ducato skasowane
Napisano 27 Czerwca27 Czerwiec Autor 5600 km na blacie.Jazda w upale 36 stopni i pelnym słońcu - komfort wystarczajacy.Zużycie pradu z klimą około 15 kwh/100 km, bez klimy około 12 kwh/100 km.Klima chyba typu on/off, regulacja nie daje żadnego widocznego efektu.Za to moc chłodzenia dobrana tak, ze nie jest ani zimno, ani gorąco.Podsumowując- za ten chajs jest calkiem poprawnie.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Autor Okazuje się, że Leapmotor T03 jest jedynym elektrykiem, który nie ma krzywej ładowania, a dokładnie jest to prosta (prawie na całym zakresie).Ze względu na oszczędności na chłodzeniu baterii, BMSa i tego, ze w sumie ma dobre ogniwa LFP po prostu ładuje się na całym zakresie z pełna mocą ( co prawda sztucznie ograniczoną) 45 kW. Na forach piszą, że spada do 40 kW powyżej 95%.Taka ciekawostka, bo nikt normalny nie jedzie nim w trasę i raczej go się nie lasuje na szybkich ładowarkach.
Napisano 39 minut temu39 min 37 minut temu, maras77 napisał:Okazuje się, że Leapmotor T03 jest jedynym elektrykiem, który nie ma krzywej ładowania, a dokładnie jest to prosta (prawie na całym zakresie).Ze względu na oszczędności na chłodzeniu baterii, BMSa i tego, ze w sumie ma dobre ogniwa LFP po prostu ładuje się na całym zakresie z pełna mocą ( co prawda sztucznie ograniczoną) 45 kW. Na forach piszą, że spada do 40 kW powyżej 95%.Taka ciekawostka, bo nikt normalny nie jedzie nim w trasę i raczej go się nie lasuje na szybkich ładowarkach.ja bym nim jezdzil w trasy, ale takie max 2 x 120 km