Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Kurna, fajne to pudełko. Szkoda tylko, że nie ma tam czegoś mocniejszego z dwoma silnikami i ciut większą baterią.

Zaczynają u mnie jeździć.

Napisano

kolejny ktory smial sie z EV a teraz chce kupic ? dobre, tego nie znalem :lol:

Napisano
29 minut temu, PawelWaw napisał(a):

kolejny ktory smial sie z EV a teraz chce kupic ? dobre, tego nie znalem :lol:

Tak czy siak, to może nie o EV, ale o pewnych przyzwyczajeniach do lepszego ;)

Jeździłem ostatnio sporo Teslą, a Golfa ujeżdżała żona.

Tak się zwyczajnie złożyło, chociaż osobiście wolę jeździć Golfem.

I po tych kilku dniach, co wsiądę do Golfa, naciskam "Start" i krzyczę głośne KUUUURRRRRRR...AAAAA :furious: :sciana:

Dlaczego? Bo siedzę w aucie, ale nie mam kluczyka!! Zostawiłem na półce i muszę wysiadać z samochodu, pozapinany już w pasy.

Na xui komu te kluczyki ja się pytam? :sciana:

Napisano
Teraz, kravitz napisał(a):

Na xui komu te kluczyki ja się pytam? :sciana:

tez sie zawsze nad tym zastanawiam i dodatkowo po co ten przycisk start ? to rakieta czy co ? ;]

Napisano
1 minutę temu, PawelWaw napisał(a):

tez sie zawsze nad tym zastanawiam i dodatkowo po co ten przycisk start ? to rakieta czy co ? ;]

To jeszcze nie jest takie najgorsze. 

Teslą jak podjeżdżam pod córkę na trening, czekam zwykle z 5-10 minut aż raczy wyjść.

W Golfie klikam ten Start/Stop (jeden przycisk) i ogrzewanie się wyłącza, a światła po chwili.

W Tesli w takiej sytuacji, muszę się naklikać po menu, aby wyłączyć grzanie i wyłączyć światła (ludzie stoją na parkingu w innych samochodach i im świecę w oczy).

Ten Start/Stop ma jakąś tam logikę i nie będę kruszył kopii o jego usunięcie/zostawienie. Dla mnie może być, a może nie być.

Ale po co kluczyki w dobie kiedy każdy ma smartfona, to nie mam pojęcia zielonego.

Co więcej. Jak wsiądziesz do takiego Golfa, z kluczykiem, ale bez telefonu (bo zapomniałeś), bo dopiero masz kłopot, zwłaszcza jak odjedziesz już gdzies dalej. W telefonie przecież portfel, dokumenty...

Napisano
19 minut temu, kravitz napisał(a):

Ale po co kluczyki w dobie kiedy każdy ma smartfona, to nie mam pojęcia zielonego.

Co więcej. Jak wsiądziesz do takiego Golfa, z kluczykiem, ale bez telefonu (bo zapomniałeś), bo dopiero masz kłopot, zwłaszcza jak odjedziesz już gdzies dalej. W telefonie przecież portfel, dokumenty...

No właśnie są potrzebne, moja :piekna: nie ogarnia czaczy z telefonem, siedzi non stop w komórce, ale auta otworzyć nie chce ;l Chce mieć KLUCZYK;]

9 godzin temu, K3 napisał(a):

Kurna, fajne to pudełko. Szkoda tylko, że nie ma tam czegoś mocniejszego z dwoma silnikami i ciut większą baterią.

Zaczynają u mnie jeździć.

A będzie miał kluczyk? ;]

Napisano
Teraz, komor napisał(a):

No właśnie są potrzebne, moja :piekna: nie ogarnia czaczy z telefonem, siedzi non stop w komórce, ale auta otworzyć nie chce ;l Chce mieć KLUCZYK;]

moze jej powiedz ze nie trzeba dotykac telefonu nawet :)

Napisano
Teraz, komor napisał(a):

otworzyć nie chce ;l Chce mieć KLUCZYK;]

Ale jak otworzyć?

Ja nic nie otwieram. Podchodzę i auto otwarte ;]

Nawet nie wiem jak to się robi w apce ;]

Napisano
Teraz, PawelWaw napisał(a):

moze jej powiedz ze nie trzeba dotykac telefonu nawet :)

Teraz, kravitz napisał(a):

Ale jak otworzyć?

Ja nic nie otwieram. Podchodzę i auto otwarte ;]

Nawet nie wiem jak to się robi w apce ;]

Ja to wiem, ale ona nie ma Ajfona i na tych cudakach chińskich nie zawsze to działało. Nawet u mnie (iP 15) czasem się powiesi i otwieram z apki, gorzej jak muszę ruszyć z kartą bo gubi kluczyk ;l

Także trochę muszę bronić kluczyka, on po prostu działa (jak wymieniasz baterie ;])

Napisano
15 minut temu, komor napisał(a):

Ja to wiem, ale ona nie ma Ajfona i na tych cudakach chińskich nie zawsze to działało. Nawet u mnie (iP 15) czasem się powiesi i otwieram z apki, gorzej jak muszę ruszyć z kartą bo gubi kluczyk ;l

Także trochę muszę bronić kluczyka, on po prostu działa (jak wymieniasz baterie ;])

od kiedy zmienilem na iphone to nie wiem co to problem z telefonem

Napisano

Kiedys zaczniecie doceniac ten kluczyk. Np wychodzac ze sklepu, wkaldasz reke do kieszeni, czyli przyjechales autem, wiec nie idziesz z buta do domu, by zaraz dzwonic na Policje, ze auto ukradli..zobaczycie tak będzie:]