Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mapy Hyundai

Featured Replies

Napisano

Jakie są wasze doświadczenia z nawigacją w Hyundaiu? Ostatnio jechałem Koną korzystając z nawigacji i były problemy z mapami. Okazało się, że nawigacja nie widzi drogi oddanej do użytku pod koniec 2024 r. (S7 Widoma -Krakow) Auto kupione nowe w lutym 26 więc powinno mieć wgrane aktualne mapy. Jak jest z aktualnością tych map? Czy macie jakieś doświadczenia na drogach w kraju i zagranicą? Czy można polegać na tej nawigacji?Wiem, że mogę zawsze przełączyć na Android auto i pojechać na google maps, ale nie o to chodzi.

Napisano
  • Autor
14 minut temu, rwIcIk napisał:

Sprawdź, jakie ma wgrane i czy nie ma dostępnej aktualizacji.

https://update.hyundai.com/EU/PL/home

Wrzuciłem tam VIN - twierdzi, że nie ma aktualizacji dla mojego pojazdu. Drugiego dnia po odebraniu auta włączyła się też jakaś aktualizacja OTA, przebiegła pomyślnie.

Napisano
2 godziny temu, Gambit napisał:

Jakie są wasze doświadczenia z nawigacją w Hyundaiu? Ostatnio jechałem Koną korzystając z nawigacji i były problemy z mapami. Okazało się, że nawigacja nie widzi drogi oddanej do użytku pod koniec 2024 r. (S7 Widoma -Krakow) Auto kupione nowe w lutym 26 więc powinno mieć wgrane aktualne mapy. Jak jest z aktualnością tych map? Czy macie jakieś doświadczenia na drogach w kraju i zagranicą? Czy można polegać na tej nawigacji?Wiem, że mogę zawsze przełączyć na Android auto i pojechać na google maps, ale nie o to chodzi.

Korzystam dosc czesto z fabrycznej nawigacji w Tucsonie i na aktualnosc nie narzekam.

Nawet remonty sa zaznaczone w miare na biezaco.

Napisano
  • Autor
19 godzin temu, Maciej__ napisał:

Korzystam dosc czesto z fabrycznej nawigacji w Tucsonie i na aktualnosc nie narzekam.

Nawet remonty sa zaznaczone w miare na biezaco.

O.K. Dzięki. Muszę się więc przyjrzeć aktualizacjom. Możliwe, że to też jakiś jednostkowy przypadek tej drogi, która wciąż jest niedokończona i w różnych fazach budowy.

Mam jeszcze pytanie, jak jest z aktualizacjami tych map? Bluelinka w pełnej wersji mam na pół roku. Czy to się da aktualizować bez wykupywania jakichś subskrypcji?

Napisano

28 minut temu, Gambit napisał:

Mam jeszcze pytanie, jak jest z aktualizacjami tych map? Bluelinka w pełnej wersji mam na pół roku. Czy to się da aktualizować bez wykupywania jakichś subskrypcji?

Ja mam bluelink na 5 lat, wiec nie wiem jak to dziala bez subskrypcji.

Bede temat badal jak sie skonczy.