Napisano 13 godzin temu13 godzin Co teraz jest na topie jeśli chodzi o pastowanie/polerkę? Wcześniej miałem 3 fazową Menzernę, potem jakiś one step ZviZZer pod DA. Coś się zmieniło? Deszcz mi nie spływa z maski Edytowane 13 godzin temu13 godzin przez lucash
Napisano 11 godzin temu11 godzin Jako że nie robię ani zawodowo, ani nawet często, to ultimate compound od megsaPonoć dobrą robotę robią pasty od 3d
Napisano 3 godziny temu3 godziny 8 minut temu, ccLot napisał:Chyba miało być 3M A jednak nie Choć na samą śliskość to wystarczy jakiś qd. Edytowane 3 godziny temu3 godziny przez WaWeR
Napisano 2 godziny temu2 godziny 48 minut temu, WaWeR napisał:A jednak nie Choć na samą śliskość to wystarczy jakiś qd.Właśnie tydzień temu przeleciałem tym Imprezkę i jestem bardzo zadowolony. Do tego na Amazonie jest polerka ADBL Polerka mimośrodowa za coś koło 350pln i do domowego użytku taki zestawik jest cacy.