Napisano 9 godzin temu9 godzin za chwilę będę ocieplał poddaszeczyli wełna a pod (właściwie nad) wełnę trzeba nabić sznurekjakoś mi się nie chce wbijać setek gwoździkówwięc pomyślałem nad pneumatycznym zszywaczemzszywacz zszywkiczy to ma sens i zadziała jak trzeba ?
Napisano 9 godzin temu9 godzin Ja przybijam zwykłym takerem ręcznym. Nad wełną się daje sznurek, żeby wełna nie dotykała dachu. Jak nie będziesz upychał na ścisk, to nie musisz dawać
Napisano 9 godzin temu9 godzin Autor 13 minut temu, blue_ napisał:przybijam zwykłym takerem ręcznym.jaki model, wygodny, męczy przy dłuższym użytkowaniu ?jaka najlepsza długość zszywek ?
Napisano 7 godzin temu7 godzin 1 godzinę temu, Jerzyk_ napisał:jaki model, wygodny, męczy przy dłuższym użytkowaniu ?jaka najlepsza długość zszywek ?8 do 12mm.Kazdy będzie meczyl. Najlepiej robota na zmiane taker i papiaki
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 7 godzin temu, Jerzyk_ napisał:jaki model, wygodny, męczy przy dłuższym użytkowaniu ?jaka najlepsza długość zszywek ?Nie pamiętam modelu, bo ma już 30 latZszywki 10mm.