Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przed chwilą kupiłem zagłówki..

Featured Replies

Napisano

Właśnie kupiłem zagłowki pod kolor mojej tapicerki i po okazyjnej cenie 893goodvibes.gifzagłówki Muszę jeszcze do nich na szrocie kupić tulejki/prowadnice.. Czy ktoś z was taki montaż na tylnej kanapie robił?? Są jakieś przeszkody?? Ja będe się zugerował tym artykułem.

aaa...i czy w każdej kanapie(asterka z 91r) są miejsca na te zagłówki?? ..czy będe musiał je sam robić.. frown.gifcrazy.gif

Napisano

ja mam kanape z 92r brak miejsca na prowadnice zagłówków tył

Napisano
  • Autor

a "dorobiłeś" sobie te miejsca na zagłówki?? czy poprostu spojrzałeś bo spojrzałeś??

Napisano

spojrzałem i wiem, że muszę dospawać uchwyty na prowadnice do zagłówków... tyle

Napisano

Prowadnice do uchwytów zagłówków są nitowane i z tego co się orientuje w ASo kosztują (i tu usiądź) 35 PLN za sztuke, swego czasu miałem na sprzedaż zagłówki z kompletem prowadnic i poszły za 50 PLN.

Napisano
  • Autor

znowu źle napisałem...chodzi mi o to czy dorobiłeś sobie miejsce w tylnej kanapie na te prowadnice...

PS>bo ja xle napisałem ---napisałem: czy dorobiłeś prowadnice blush.gif

Napisano

Ja też mam zagłówki zakupione ale koleś przysłał mi kołki z przednich siedzeń, odesłałem mu je i miał wysłać z tylnej kanapy ale skur.... mnie olał wrrr.gif

Więc mam zagłówki ale bez kołków, na szrotach nie ma, jak sa to nie chcą wyciągać bo im nikt kanapy bez nich nie kupi itp, w ASO we wrocławiu kosztują 30zł/szt, a w Opolu 15 zł/szt Troche dziwne że ASO Opla ma różna ceny w różnych salonach hmm.gif

Chyba będe sie musiał wybrać do Opola i to 2 razy bo trza zamówić a nie da sie tel bo trzeba dać zadatek.

A co do problemów przy montarzu to niema żadnych, jeśli sie ma te prowadnice w kanapie i nie trzeba ich dorabiać.

Napisano
  • Autor

na allegro skurczybyki chcą 50zł(z przesyłką) za 4prowadnice..to niby tanio ale drogo crazy.gif a jaki masz rocznik asterki?? 91??

a sory..masz 95 - dopiero teraz spojrzałem blush.gif

Napisano

> Właśnie kupiłem zagłowki pod kolor mojej tapicerki i po okazyjnej

> cenie zagłówki Muszę jeszcze do nich na szrocie kupić

> tulejki/prowadnice.. Czy ktoś z was taki montaż na tylnej

> kanapie robił?? Są jakieś przeszkody?? Ja będe się zugerował

> tym artykułem.

> aaa...i czy w każdej kanapie(asterka z 91r) są miejsca na te

> zagłówki?? ..czy będe musiał je sam robić..

Robiłem smile.gif

i życzę powodzenia , bo w Twoim roczniku nie będziesz miał poprzecznej belki w której mocowane są tulejki .

czeka cię wymiana oparcia , a co za tym idzie wymiana jego mocowania w części środkowej .

roboty na cały dzień pod warunkiem że masz oparcie

Napisano

> Robiłem

> i życzę powodzenia , bo w Twoim roczniku nie będziesz miał

> poprzecznej belki w której mocowane są tulejki .

> czeka cię wymiana oparcia , a co za tym idzie wymiana jego mocowania

> w części środkowej .

> roboty na cały dzień pod warunkiem że masz oparcie

Dlatego w swoim poradniku zasugerowałem najpierw sprawdzenie czy oparcie ma odpowiednie gniazda bo jak nie ma to się może okazać że prace jakie trzeba wykonać przy montażu przerosną umiejętności lub chęci właściciela hmm.gif

Napisano

ja mam na szczęście 2 oparcia zlosnik.gif z zagłówkami i bez ok.gif więc tylko przełożyć poprzeczną blekę ok.gif

Napisano

Belka jest IMO nieprzekładalna !!! zlosnik.gif

jutro wrzucę fotki jak wygląda stelaż oparcia starego typu - bez zagłówków i bez owej belki. Niebawem rozbiorę nowe oparcie i będzie widać o co w tym wszystkim chodzi !

acha !

montaż podłokietnika z dziurą też nie będzie należał do łatwych smile.gif

ale skoro mam wszystkie potrzebne części i sporo czasu to mam zamiar to zrobić smile.gif

Napisano

> aaa...i czy w każdej kanapie(asterka z 91r) są miejsca na te

> zagłówki?? ..czy będe musiał je sam robić..

No to pokazuję - na czerwono zaznaczyłem miejsce gdzie powinna być wyprofilowana blacha ( BELKA) z otworami na plastikowe prowadnice zagłówków, na zielono same zagłówki. kopiapic00008ye0.jpg

ta kanapa pochodzi z astry rocznik 95 - NIE MA BELKI !!

wcześniej było identycznie.

pic00013ie5.jpg

póżniejsze roczniki mają zmieniony profil przetłoczeń blachy i belkę .

jak wyjmę z Caravana i rozbiorę to pokażę na czym polega różnica.

Napisano

o ja szukałem na aledrogo ale nie znalazłem tych prowadnic. Poszukam dokładniej, może masz jakiegoś linka?

Napisano
  • Autor

haha z_lol1.gif żartowałem, spoko waytogo.gif jak ktoś sprzedaje np.kanape na allegro i widzisz ze na rysunku są w niej zagłówki..to napisz do gościa(albo zadzwoń) i spytaj się czy sprzedałby ci 4prowadnice do zagłówków...a ja ci gwarantuje że padnie cena ok 50zł za 4 wink.gif

tak się sprytnie szuka prowadnic waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.