Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

powrót silnika 1,6

Featured Replies

Napisano

Powrócił do oferty silnik 1,6 ale teraz ma on 105 KM. ma on teraz tajemnicza nazwe PDA. Ktoś wie co zmienili?

Napisano

> Powrócił do oferty silnik 1,6 ale teraz ma on 105 KM. ma on teraz

> tajemnicza nazwe PDA. Ktoś wie co zmienili?

Jest to bodajże silnik oplowski.

Pali mniej niż fiatowski, ale za to bierze więcej oleju.

Napisano

> Jest to bodajże silnik oplowski.

> Pali mniej niż fiatowski, ale za to bierze więcej oleju.

Czyli suma sumarum wyjdzie na to samo 893goodvibes.gif

Napisano

Mam taka ciekawostke cool.gif silniki 1.6 w Stilo policyjnych mają ponad 130ps palacz.gif.

Napisano

> Mam taka ciekawostke silniki 1.6 w Stilo policyjnych mają ponad

> 130ps .

Moze sa czipowane moj seryjny ma 103 ps i nie narzekam waytogo.gif

Napisano

> Mam taka ciekawostke silniki 1.6 w Stilo policyjnych mają ponad

> 130ps .

A skąd taka informacja??? PS Jak jechałem do Kołobrzegu, to w Jarocinie widziałem stilona MW na drogóweccze 893goodvibes.gif

Napisano

> A skąd taka informacja???od komendanta który smiga takim PS Jak jechałem do Kołobrzegu, to w

> Jarocinie widziałem stilona MW na drogóweccze własnie za Jarocinem w Nowym Miescie jest ten co pisałem smile.gif niestety wyniki z hamowni zagineły frown.gif.

Napisano

> od komendanta który smiga takim

Bardziej prawdopodobny jest "komendant-bajkopisarz" niż cokolwiek innego biglaugh.gif

Napisano

> I właśnie takowy MW.....

> czaił się około 3:50 w nocy na mobilki koło ronda w Jarocinie. Dobrze

> że miałem CB

A co bez swiatel jechales??? rotfl.gif20.GIF

Napisano

> A co bez swiatel jechales???

Światła miałem, ale... 2 postojówki mam LED - więc mogli się przyczepić. Po drugie mam przyciemnione szyby i też mogliby zacząć marudzić... Wolałem sobie spokojnie dojechać nad morze biglaugh.gif

Napisano

PDA to taki mniejszy komputer hehe.gif moze ten silnik tez zmniejszyli hahaha.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano

A widzieliscie tez jest takie biale jak mleko nieoznakowane jedyne w miescie Jarocin na tego tez trzeba uwazac biglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

> Jak jechałem do Kołobrzegu, to w Jarocinie widziałem stilona MW na drogóweccze

A w okolicach Sanoka ile stilaków misowych jeździ. policial.gif Ho, ho. yikes.gif

• 6 miesięcy później...
Napisano
  • Autor

Witam Stilomaniaków!!

Co prawda temat już jest stary( ja jestem tu nowy) , ale chciałbym do niego nawiązać ,ponieważ powożę owym stilakiem 1.6 105 PDA Activ 5d granatowy metalic. Silniki te są montowane od października 2005 ,pochodzą od GM, możemy je zobaczyć w Astrach III oraz Zafirze. Jest to konstrukcja tzn TwinPort czyli standartowa konsrukcja Opla ( opis w załączniku po włosku) Charakteryzują się cihszą pracą oraz lepszą elastycznością (150Nm przy 3900obr) takze dość niskim zużyciem paliwa (6.5l/100 trasa 2000km wyjazd wakacyjny góry,klima ,4osoby)

278578087-1.616v.doc

Napisano

jak obserwuje wszystkie marki samochodów to wszystko się tak wymieszało ze naprawde twierdzenie ze jedna marka jest lepsza od innej jest bzdurą. W fiacie jak widze sa trzy silniki 1,6 107KM suzuki, 105KM oplowski i stary 103KM fiatowski, a w oplu diesle 1,7 od isuzu 1,9 od fiata i jeszcze 1,7 oplowskie dalej idąc w maździe jakis silnik diesla jest od PSA i tak dalej. To wszystko jest tak pomieszane, a dziennikarze zachwycaja sie ze ten jest lepszy od innych pewnie napisza ze sedici jest gorszy od sx4 . Tak sobie napisałem bo denerwuja mnie ci pismaki chwalą tylko marki niemieckie a inne to sa złomami.

Napisano

> tu jest pełny opis silnika ceny wyposażenia

> http://www.noweskalmierzyce.pl/index.php...bbe683bea79ece8

Najważniejsze jest to:

Quote:

Radiowóz jeździ po terenie gminy już od blisko miesiąca, bowiem skalmierzycka policja odebrała samochód 12.12 br. Natomiast jego poświęcenie przez miejscowego proboszcza ks. kanonika Edwarda Wawrzyniaka oraz oficjalne przekazanie przez władze samorządowe nastąpiło 29 grudnia podczas sesji Rady Gminy i Miasta. Obecny na obradach Komendant Powiatowy Policji Krzysztof Nadera, który w imieniu Komendanta Komisariatu Policji w Nowych Skalmierzycach Krzysztofa Białożyka odbierał kluczyki z rąk pani burmistrz podziękował jej oraz całej Radzie za podjęcie decyzji o współfinansowaniu zakupu samochodu i jasno stwierdził, że gdyby nie dobra wola skalmierzyckiego samorządu – będąca wyrazem dbałości o bezpieczeństwo publiczne – kupno radiowozu nie byłoby możliwe. Burmistrz stwierdziła natomiast, że z nowego samochodu zadowoleni są nie tylko policjanci, ale przede wszystkim mieszkańcy, gdyż to właśnie im funkcjonariusze mają służyć. Wszyscy życzyli, by radiowóz spisywał się jak najlepiej przez długi czas.

hahaha.gif

Napisano

> Najważniejsze jest to:

> Quote:

> Radiowóz jeździ po terenie gminy już od blisko miesiąca, bowiem

> skalmierzycka policja odebrała samochód 12.12 br. Natomiast jego

> poświęcenie przez miejscowego proboszcza ks. kanonika Edwarda

> Wawrzyniaka oraz oficjalne przekazanie przez władze samorządowe

> nastąpiło 29 grudnia podczas sesji Rady Gminy i Miasta. Obecny

> na obradach Komendant Powiatowy Policji Krzysztof Nadera, który

> w imieniu Komendanta Komisariatu Policji w Nowych Skalmierzycach

> Krzysztofa Białożyka odbierał kluczyki z rąk pani burmistrz

> podziękował jej oraz całej Radzie za podjęcie decyzji o

> współfinansowaniu zakupu samochodu i jasno stwierdził, że gdyby

> nie dobra wola skalmierzyckiego samorządu – będąca

> wyrazem dbałości o bezpieczeństwo publiczne – kupno

> radiowozu nie byłoby możliwe. Burmistrz stwierdziła natomiast,

> że z nowego samochodu zadowoleni są nie tylko policjanci, ale

> przede wszystkim mieszkańcy, gdyż to właśnie im funkcjonariusze

> mają służyć. Wszyscy życzyli, by radiowóz spisywał się jak

> najlepiej przez długi czas.

Teraz sie nie dziwię dlaczego do wyboru były jedynie granatowe stilaki biglaugh.gifhttp://www.w.motofakty.pl/artykul/101_stilo_dla_policji.html. Swój także kupiłem w ACM Mari- Car, przynajmniej cena byla rozsądna.

Stlio 1.6 105KM 5d

Napisano

cosik link nie chodzi hmm.gif . Na głównej stronie www.motofakty wpisać 101 stilo (szukaj).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.