Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co to takiego ? moze ktos takie ma :)

Featured Replies

Napisano

witam, mam pytanie czy ktos ma moze zabezpieczenie tego typu co moje ?? wygląda to jak jack ze sprzetu hifi no ale takowo do tego nie słuzy, było to w mojej asterce ale z tego co zdązyłem sie zorientowac to juz jest powypinane (ktos zapier... reszte angryfire.gif i zostało tylko gniazdo i ten wtyk, a no i jeszcze diodka led) moze to był rodzaj immobilizera lub alarmu ? PHTO0001.JPGPHTO0002.JPGPHTO0003.JPG wymontował bym to całkiem ale zostaną dziury w plastikach ! frown.gif

Napisano

Masz całkowitą rację - był to immobilizer. Urządzenie dość prymitywne, produkowane około 10-15 lat temu i nie masz co żałować że nie ma reszty bebechów.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

hmm moje autko ma 12 latek wiec przedział czasowy by sie zgadzał, hm myslisz, ze urzadzonko było awaryjne ??

Napisano

a czy to czasem nie było "amatorskie" odcięcie zapłonu?

jak wkladasz jacka w jego gniazdo prąd przepływa i zapalasz auto a jak jacek jest wyjety to wtedy nie zapalisz.

Napisano

odcięcie zaplonu to raczej nie... nie ma tam przekaźnika,a jest scalaczek co wskazywałoby na to ze to immobilaizer...

Napisano

dokladnie to raczej immo, no chyba ze scalaczek robi za podpuche ... tylko po co skoro i tak wlasciciel bierze go na chate hehe.gif

Napisano

>no chyba ze scalaczek robi za podpuche ...

> tylko po co skoro i tak wlasciciel bierze go na chate

może scaleczek robi za podpuche dla właściciela immo, żeby wiedział na co wydał pieniądze zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

no tak macie racje jest scalak motorolli, jest programowalny, ze zmiennymi funkcjami wiec moze słuzyc i jako immo i jako alarm, niestety nie ma pozostałych czesci np. przekaznik czy syrena, choc resztki kabli szły do reflektorów !, dioda tez ma odciety kabelek wiec wydaje mi sie ze brakuje głównego odbiornika, ale nie jestem pewny dlatego, ze jest jeszcze gniazdo do tego wtyku a nie wiem co w nim jest bo jeszcze sie do niego nie dostałem...

a własnie moze ktos wie gdzie moze byc taki przekaźniczek ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.