Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GASNIE PODCZAS JAZDY AUTKO

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich ktorzy pomoga mi w tej sprawie.Otoz problemik jest taki ze od czasu do czasu fiacik mi gasnie podczas jazdy.Z silnikiem nic sie nie dzieje nie szarpie nie przerywa swieci tylko marchewa ale to chyba nie ma wplywu na autko poniewaz gasnie po dodaniu gazu.Moze przyczyna jest to ze ostatnio zgasly mi swiatla i musialem czyscic przelacznik zespolony i cos moze robic zware. Dzieje sie to tak jagby prad caly uciekal z autka ale tylko podczas jazdy. JAK zgasnie mi to przekrecam kluczyk i normalnie odpala bez zadnych problemow . Wiec gdzie mam szukac przyczyny czy mogle cos zle popodlaczac pod kierownica czy to tez moze byc wina stacyjki I CZY NA KOMPIE MOGA WYKRYC PRZYCZYNE bylem juz tam kiedys 2 razy i jakas nie mam przekonania do nich bo nadal trzeba jezdzic z bledami mad.gif

post-72915-14352473949399_thumb.gif

Napisano

Witaj. Masz gazik ?

Napisano

Witam,

Miałem podobny przypadek. Brava 105JTD - gasł w nagle czasie jazdy nie dając zadnych oznak takiego zachowania. Ponownie odpalał po odczekaniu 20-25 minut.

Po wymianie czujnika obrotów silnika - niedomagania ustąpiły.

Wiele wartości pochodzących z czujników w przypadku ich awarii jest zastępowanych przez kompuper wartościami domyślnymi dla danego silnika - auto w takim przypadku jedzie ale wykazuje gorsze parametry. Wartości z czujnika obrotów jako nieliczne nie są zastępowana przez komputer.

Napisano
  • Autor

tak ale umnie odpala odrazu i zauwAZYLEM ZE PODCZAS WLACZANIA migaczy nagle tez gasnie radio jagby gdzies sie zwara robila

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.