Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jednak francuz kawał h...a

Featured Replies

Napisano

no to opisze wam moje zmagania z moja asterka

rocznik 1996 106kkm (i szybko rośnie) silnik c14se

symptomy:

zakodowane radio car300 (już o tym pisałem)

niedziałające spryskiwanie tylnej szyby (już pisałem)

niedziałające podświetlanie środkowej konsoli

wszystko to i kilka innych jeszcze przywiozłem od hansa

francuz żabojad jeden były właściciel jak mu coś sie popsuło to raczej nie naprawiał bo poco angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif

a moja asia musi być ładna

to była pracowita sobota mlot.gif , a jak bym dorwał żabojada tuk.gif to bym mu nogi z d... wyrwał

zaczołem od spryskiwacza wężk zbrojony za 3zł troche własnej inwencji i izolacji termokurczliwej i do dzieła ... i tu pierwsza zagwózdka szukam węzyka urwanego niema

niewiem.gif odkręcenie podsufitki i plasików i jest . wiecie gdzie francuz tak naprawiał że urwał aż nad przednimi drzwiami pacan głupi angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif

ale zrobiłem i teraz sika nawet całkiem fajnie

yay.gifyay.gifyay.gif

ale idziemy dalej wymiana żaróweczek konsoliśrodkowej, czubek dosłownie zgnutł żarówke od obiegu wewnętrznego a pozostałe 3 zostawił przepalone.

wymieniając żaróweczki dorwałem sie od razu do radia food.gif

(cały czas świeciło że safe i nie było magicznego piiiiip po wciśnięciu as), wyciągam i patrze a coś mi nie pasuje, a to w/w franuz albo te fajfusy z komisu prubowały wyciągać car-a 300 podważając śrubokrętem sciana.gifsciana.gifsciana.gif, dostałem białej gorączki otwieram obudowe a tu płytka od przycisków w miejscu podważenia pękła na pół passed_out.gif nastąpiła niewielka konsternacja i w przypłuwie inwencji chwyciłem za klej cjanopan i do dzieła po sklejeniu skalpelem powalczyłem z lakierem na ścieżkach i lutownica w dłon. Powiem wam że było ciężko passed_out.gif bo to smd (dla tych co nie wiedzą co to smd to takie małe że trza prawie pod lupą) i podłączyłem spowrotem.

yay.gifyay.gif i nagle jak nie piiiipnie i nie wyświetli że mam jeszcze 10 prób na wpisanie hasła 001.gifwinner.gifjump.gifpub2.gifboje_sie.gif001.gif no w każdym razie działa spox leprze od przepalonego tłumika który czeka na wymiane

aż z tego wszystkiego chwyciłem za paste polerską i wypolerowałem sobie alusy yay.gifyay.gifyay.gif

to był udany dzień ..... pub2.gifpub2.gifpub2.gif

aby wszystkie takie były.....

pozdrowienia dla wszystkich miłośników asi waytogo.gif

Napisano

[ciap]

> sobie alusy

> to był udany dzień .....

> aby wszystkie takie były.....

super, takze Ci tego zycze z calego serca i bezawaryjnej eksploatacji jak najbardziej, ale warto zauwazyc przy okazji, ze h...a pisze sie przez ch cfaniaczek.gifhehe.gif

Napisano

> no to opisze wam moje zmagania z moja asterka

> rocznik 1996 106kkm (i szybko rośnie) silnik c14se

Żeby wszyscy mieli takie problemy z samochodami co ty to by kącik umarł... ciesz się bo w wielu przypadkach są problemy z karoserią, zawieszeniem, silnikiem lub jego osprzętem a to co wymieniłeś to są delikatnie mówiąc "pierdółki"... 270751858-jezyk.gif

Napisano

> (...)

> widziauy gauy co brauy

A dopiero zobacza za jakis czas, moge sie zalozyc o cala palete piwa, ze zobaczymy inne posty tego kolegi na temat silnika i innych elementow. On jeszcze napalony i chyba zielony skoro pisze rok 96 i ma mniej ode mnie o 3kkm hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

A co do pewnych poprawek innych kolegow u mnie h.. to h.. tylko teraz nowomoda ze CH. hehe.gifhehe.gif

Napisano

> no to opisze wam moje zmagania z moja asterka

> rocznik 1996 106kkm (i szybko rośnie) silnik c14se

> symptomy:

Nie bardzo rozumiem dlaczego przeklinasz człowieka (francuza) i odsądzasz go od czci i wiary... Co ci takiego zrobil? Nasypał trocin do skrzyni aby udawała nówkę? Progi zrobił ze styropianu? Nadkola zrobił ze szpachli?

Jeżeli dla ciebie ktoś jest ch... dlatego, że nie wymienił żarówek w pokrętłach, to gratuluję. Autko masz nie nowe więc poczekamy na twoje posty, w których ty wyjdziesz na ch... bo okaże się, że... no właśnie to się okaże. zlosnik.gif

Napisano

> Nie bardzo rozumiem dlaczego przeklinasz człowieka (francuza) i

> odsądzasz go od czci i wiary... Co ci takiego zrobil? Nasypał

> trocin do skrzyni aby udawała nówkę? Progi zrobił ze styropianu?

> Nadkola zrobił ze szpachli?

> Jeżeli dla ciebie ktoś jest ch... dlatego, że nie wymienił żarówek w

> pokrętłach, to gratuluję. Autko masz nie nowe więc poczekamy na

> twoje posty, w których ty wyjdziesz na ch... bo okaże się, że...

> no właśnie to się okaże.

ooo?? fakt to jak francuz jest ch... to moj jest ch... do potęgi 3 smile.gif jakie mi atko zostawił ale dać troche serca i jest jak "prawie nowe" 270751858-jezyk.gif

Witamy Jackaq_p po długiej przerwie tongue.gif

Napisano
  • Autor

panowie opanujcie się to dopiero czubek góry lodowej ale ciesze sie że udało mi sie własnymi siłami coś naprawić, ale dlaczego z pierdułką lecieć do mecha i bulić jak za zboże i tak zdąży jeszcze zarobić sciana.gif

Radio może stare, ale gra, spryskiwacz działa, lampki świecą, jak na początek to sporo zrobiłem

czekaja mnie jeszcze drzwi od strony kierowcy bo ruda je wpierdala jak oszalała aż tu je słysze, no i mam wydech do zrobienia bo jeżdze jak na sportowym tłumiku hehe.gifhehe.gifhehe.gif, ale te sprawy zostawiam dla mechanika ja jestem informatykiem i elektronikiem, na tych sprawach sie nie znam.

dajcie znać czy wymiana wydechu to trudna sprawa czy zostawić to mechanikowi i gdzie kupić tłumik środkowy i tylni bo oba idą do wymiany.

Może mało wg was mało zrobiłemale zamiast motywować wy zaraz chaja.gifchaja.gifchaja.gif

Ps Przebieg jest na 99% oryginalny bo mam przeglądy z fakturami francuskie, a silnik nie był myty od nowości rotfl.gif

Napisano

Z racji zawodu Twojego przepraszam ze naskoczylem.

Ale nikt o zdrowych zmyslach (bez obrazy) nie powinien kupowac aut z rak francuzow. To sa ludki co nie szanuja tak jak my bo dla nich to "rzecz uzytkowa". Ma za malo miejsca do wyjechania, postuka przednie, tyne auto i wyjedzie. A co dziwne, wlasciciel tego postukanego siedzi w oknie i nic nie reaguje, bo sam tak wyjezdza hehe.gif

Przez to ze traktuja auto jak "rzecz" nigdy bym nie kupil od francuza. Ale to trzeba tam byc, a by to zobaczyc i zrozumiec. Bo moze sie komus wydawac, ze pisze banialuki.

Jak ma nowy samochod do 2 lat, to dbaja( nie wszyscy) a potem to syf i malaria

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.