Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Na dniach zakładam gaz, na co zwrócić uwagę?

Featured Replies

Napisano

Instalacja ma kosztować 1,400zł z butlą w kole. Ponieważ już przejechałem prawie 100tyś przez 10lat od razu chcę wymienić świece oraz oring i kopułkę aparatu zapłonowego ponieważ zauważyłem w tej kopułce małe ilości oleju. Części zamówiłem już w InterCars. Co jeszcze warto zrobić przy okazji zakładania instalacji gazowej?

Napisano

Na początek to uzupełnic PROFIL. To naprawde nie boli. Znajdziesz to (Panel sterowania -> Dane osobowe).

Będziemy wiedzieli o jakie autko chodzi, z jakim silniczkiem.

Pozdro

Napisano

Dopilnuj żeby przewody z gazem poprowadzili ci w zagłębieniu w którym są przewody hamulcowe. U mnie wystają i już je trochę pogiąłem jak zjeżdzałem z krawężnika angryfire.gif

Napisano
  • Autor

> Na początek to uzupełnic PROFIL.

No już.

Aha, filtr powietrza niedawno wymieniałem. Wydech też. Więc poprosze o jakieś inne sugestie. Pozdrawiam.

Napisano

Nie patrz na to że jest tanio, czasem warto dołożyc 200zł do lepszej instalki. Dowiedz się montera co ci wsadzi do auta za te 1400zł. Jaki komp, parownik itp. Popytaj znajomych czy ktoś już w tym warsztacie zakładał gaz.

Napisano

> Więc poprosze

> o jakieś inne sugestie. Pozdrawiam.

1. Znaleźć najlepszego gazownika w okolicy.

2. Pod żadnym pozorem nie dać sobie zamontować Lecho mini lub staga2. Bingo to IMHO najlepsze rozwiązanie. Bardzo popularny komp więc z serwisem nie będzie raczej kłopotu. Cieszy się dobrą opinią. Jako parownik proponuje Lovato lub BRC AT90.

Napisano

Wymień przewody WN i świece na nowe, żeby w razie czego gazownicy nie mogli zwalić winy na te rzeczy jak coś nie będzie banglać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.