Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silniczek obwodu wew-zew.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich padł mi silniczek obiegu wew-zew. , próbowałem go reanimować ale nic z tego mad.gif. Wymontowałem i oto ukazał się taki element (w załączniku) o nr. 0 132 801 134 BOSCH VMC 12V ale moje zdziwienie było jak się okazało że nie ma go w EPC anie na stronie OPLA -części katalog. Może ktos wie jaki jest jego prawdziwy nr. bo chyba to nie ten klnie.gif Zna może ktos cenę tego czegoś ?

post-73943-1435247467115_thumb.jpg

Napisano

Ja naprawiłem silniczek, który jest w tym pudełeczku i zabezpieczyłem go przed ponownym uszkodzeniem. Skorzystaj z wyszukiwarki (po nicku), bo nieraz o tym pisałem.

Cały modułek kosztuje dużo, chyba ok. 300 zł w serwisie, gdzieś czytałem... lepiej naprawić.

Pozdr.

Napisano

...a ja kupiłem używany z rozbitej AII 2003r. na allegro za 50zł smile.gif

Popytaj na allegro gości którzy sprzedają części z AII napewno mają, a ceny wachają się od 50-100zł - trzeba się targować tylko uważaj bo można trafić taki sam jak juz masz.

Nowy można kupić za 250zł

Napisano
  • Autor

Skorzystaj z wyszukiwarki (po nicku), bo nieraz o tym pisałem.

Cały modułek kosztuje dużo, chyba ok. 300 zł w serwisie, gdzieś

czytałem... lepiej naprawić.

Pozdr.

Właśnie o to chodzi że silniczek nie chce sie odezwać wcale buu.gif , były przeprowadzone próby jego uruchomienia ale nic z tego. Czytałem twoje i nie tylko wypowiedzi nt. silniczka i jego naprawy ale rady się nie przydały a SZKODA klnie.gif

Napisano

U mnie też przy pewnych ustawieniach odklejonego magnesu silnik nie pracował. Po przekręceniu zaczął działać. Ale mozliwe jest, że twój całkiem padł. Sprawdź omomierzem uzwojenia wirniczka i wszystko będzie jasne. Pozdr.

Napisano

Mam problem z nawiewem w Astrze G. Po wlaczeniu zasilania slychac dziwne stuki w konsoli środkowej, tam gdzie są pokrętła od sterowania nawiewem. Gdy wlacze obieg wewnętrzny stuki cichną, ale nadal występują. Podczas wiania raz podmuch jest silniejszy raz słabszy. Czy ktoś z Szanownych Astroforumowiczów miał podobny problem. Co to może być?? POZDRAWIAM

Napisano

> Mam problem z nawiewem w Astrze G. Po wlaczeniu zasilania slychac

> dziwne stuki w konsoli środkowej, tam gdzie są pokrętła od

> sterowania nawiewem.

Sprawdzałeś czy Obce Ciało nie dostało się w wirnik dmuchawy.

Ewentulanie coś siedzi w kanale nawiewu.

Napisano

Nowy siłownik Boscha możesz kupić w sieci Fota a tu masz adresy www.fota.pl/fota_pl/web/pl/adresy/ za jedyne 109 zł orginał. Myślę że w tym wypadku nie warto kupować używki. W serwisie za ten sam krzyczą 270 zł. Myślę że pomogłem.

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki, ja właśnie odebrałem swój silniczek ze sklepu ( czas oczekiwania 1 dzień) za 120 zł orginał Boscha z gwarancją 1 roku. Uf HURAAAAAAAAAAA yay.gifbrawo.gif Tylko czemu ta sama części kosztuja w ASO Opel 253 zł klnie.gifklnie.gifklnie.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.