Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jeszcze sie nie chwalilem.

Featured Replies

Napisano

Auto mam juz od grudnia 2005, a jeszcze sie nie chwalilem na zadnym forum zdjeciami, wiec teraz mnie tak jakos nadejszlo. Tym bardziej, ze ostatnio zrobilem mała sesyjke swojemu autku. Wstawie tylko jedno zdjecie:

277694845-Audi.JPG

Minusem tego auta jest wielowahaczowe, aluminiowe zawieszenie. Poniewaz ja jestem taki, ze u mnie w aucie nie moze nic stukac i pukac to utrzymanie tego zawieszenia mnie sporo kosztuje. Drugim minusem jest klimatronik, ktory mial tyle bledow, ze doprowadzenie go do normalnosci kosztowalo mnie sporo kasy, nerwow i czasu. Trzecim - zdecydowanie mniejszym minusem jest immobiliser (czy tam jak to sie to pisze), ktory sie zacina i czasem kilka razy musze wlaczyc zaplon, zeby odpalic. Do tej pory nikt nie wiedzial jak to naprawic i tak caly czas musi mnie to denerwowac.

Poza tym autko ma same plusy. Ma 125KM. Dla jednych to duzo, dla innych malo, a dla mnie po prostu wystarcza, tym bardziej, ze spalanie (gazu - instalacja sekwencyjna) jak na ten silnik jest bardzo małe.

Auto kupilem w Polsce, ale bylo sprowadzane pol roku wczesniej z Niemiec. Wg licznika przejechane mialo jedyne 80.000km, ale po dokladniejszym obejrzeniu auta smialo stwierdzam, ze przejechalo jakies 150.000km (no cóż, tak to juz jest u nas w Polsce).

Auto ogolnie jest zadbane. Wnetrze ladne. Po prostu widac, ze nie "wozilo kartofli". No i przede wszystkim majac Audi zapomnialem co to korozja na samochodzie, a przeciez auto ma juz 11 lat...

Po oswojeniu sie z autem (przez rok) smialo moge powiedziec, ze jestem zadowolony z zakupu. smile.gif

post-32563-14352475121716_thumb.jpg

Napisano

Ostatnio jechałem takim 10 latkiem TDI 110 KM (nawet taki sam kolor serduszka.gif) i zrobiło na mnie duże wrażenie. Najbardziej podoba mi się to, że w dziesięciolatku nic nie trzeszczy ani nie stuka (niektóre nówki się chowają 893goodvibes.gif)

Napisano

> Auto kupilem w Polsce, ale bylo sprowadzane pol roku wczesniej z

> Niemiec. Wg licznika przejechane mialo jedyne 80.000km, ale po

> dokladniejszym obejrzeniu auta smialo stwierdzam, ze przejechalo

> jakies 150.000km (no cóż, tak to juz jest u nas w Polsce).

Autko fajnie się prezentuje, tylko że na ten 11 latek nie bardzo wierzyć się chce że zrobiło nawet te 150.000 km, zwłaszcza że było jeżdżone u naszych sąsiadów gdzie autka naprawdę robią kilometry.Ale najważniejsze, że dobrze jeździ i właściciel zadowolony jest. Ja w swoim 196.000 km teraz póki co wymieniałem jedną końcówkę drążka kierowniczego prawą oraz osłonę przegubu no i oczywiście prostowanie dwóch zimowych felg stalowych oraz jednej alufelgi.

Napisano
  • Autor

> Autko fajnie się prezentuje, tylko że na ten 11 latek nie bardzo

> wierzyć się chce że zrobiło nawet te 150.000 km, zwłaszcza że

> było jeżdżone u naszych sąsiadów gdzie autka naprawdę robią

> kilometry.

Przy kupnie dostalem ksiazke serwisowa z Niemiec, na ktorej bylo zapisane, ze tam zrobil tylko 65.000km. Polak sprzedal mi z 80.000km na liczniku, ale sam sie wsypal, bo mowil ze wymienial rozrzad, co wymienia sie dopiero po ponad 100.000km. No juz sam nie wiem ile to auto moglo przejechac, ale najwazniejsze tak jak Ty mowisz, ze dobrze jezdzi. Auto dokladnie sprawdzilem przed zakupem, wiec nie czuje sie jakos szczegolnie rozczarowany (pomijając ten klimatronik).

Napisano
  • Autor

> Ostatnio jechałem takim 10 latkiem TDI 110 KM (nawet taki sam kolor )

> i zrobiło na mnie duże wrażenie. Najbardziej podoba mi się to,

> że w dziesięciolatku nic nie trzeszczy ani nie stuka (niektóre

> nówki się chowają )

Oj to prawda. Chociaz musze powiedziec, ze w moim cos zaczyna potrzaskiwac siedzenie na nierownosciach, co mnie lekko irytuje grinser006.gif

Ale ogolnie dbam o reszcze, zeby nie trzaskala.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.