Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy podejdą takie fotele?

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Dostałem od kolegi fotele od poloneza którego zezłomował. Fotele to takie inter grocliny. Moje pytanie jest takie czy uda sie władować takie coś do cc? Próbował ktoś kiedys takiego manewru? Wpadłem na taki pomysł ponieważ te fotele są o wiele wygodniejsze niż te seryjne z cc smile.gif. Jak wygląda sprawa z szynami takich foteli- czy trzeba przeszczepić szyny z foteli cc czy uda sie przerobić te z poldolota? Niektóre osoby wsadzały fotele z crx-a. Jak wygląda sprawa z szynami do takich foteli? Czy dużo rzezby będzie z montarzem tego w fiacie?

Pozdro

Napisano

> Witam wszystkich.

> Dostałem od kolegi fotele od poloneza którego zezłomował. Fotele to

> takie inter grocliny. Moje pytanie jest takie czy uda sie

> władować takie coś do cc? Próbował ktoś kiedys takiego manewru?

> Wpadłem na taki pomysł ponieważ te fotele są o wiele

> wygodniejsze niż te seryjne z cc . Jak wygląda sprawa z szynami

> takich foteli- czy trzeba przeszczepić szyny z foteli cc czy uda

> sie przerobić te z poldolota? Niektóre osoby wsadzały fotele z

> crx-a. Jak wygląda sprawa z szynami do takich foteli? Czy dużo

> rzezby będzie z montarzem tego w fiacie?

> Pozdro

jeden kolega z tego co pamietam chcial wsadzic z poloneza podobne fotele bo mowil ze wchodza tylko trzeba pomajstrowac.. ale nie wsadzil bo sprzedal CC wiec nie wiem czy na 100% wejda wink.gif

Napisano

> jeden kolega z tego co pamietam chcial wsadzic z poloneza podobne

> fotele bo mowil ze wchodza tylko trzeba pomajstrowac.. ale nie

> wsadzil bo sprzedal CC wiec nie wiem czy na 100% wejda

z tego co kojaze te fotele da sie przeszczepic do cento ale co trzeba zdrutowac to nie wiem.

Napisano
  • Autor

Sprawdzałem wymiary tych foteli i są bardzo zbliżone do tych z cc- są troche niższe i szersze o około 4 cm... nie wiem tylko jakie szyny zastosowac do takich foteli i jak to przerobić sick.gif

Napisano

widzialem gdzies takie w CC, wiec chyba podchodza skoro ktos mial, mocowania robisz na szynach seryjnych (okrecasz z seryjnych foteli), potem musisz sobie juz reszte wyspawac i tyle, ja mam tak zalozone wlasnie fotele z CRX

Napisano
  • Autor

A czy byłbyś w stanie zrobic fotke jak to jest u ciebie na fotelach z crx zamontowane? Chodzi o to że mam fotele z poldka, wiem że dałoby je wpakować do cc ale nie mam zielonego pojęcia jak sie do tego zabrać....tzn jak i w którym miejscu rozkręcić szyny z cc itd....jak będe miał rozkręcone szyny z cc to zmontowanie tego do foteli z poloneza juz pewnie jakoś pójdzie smile.gif

Napisano

da rade po zmianie prowadnic mialem taki jeden u siebie fajne sa zakladaj zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

łooo devil.gif a nie masz może jakiejś fotki- nie musi byc dokładna- jak toto leży w cento? cfaniaczek.gif

Napisano

> łooo a nie masz może jakiejś fotki- nie musi byc dokładna- jak toto

> leży w cento?

mialem w kolorach z czerwienia fajne bylo zmienione byly prowadnice i lekko podniesione , bo zbyt szerokie sa seryjne mocowania, ale efekt byl fajny , gdzies na starej plycie mam foty to zapodam jak znajde c na @...

Napisano
  • Autor

Bardzo bym prosił food.gif

Napisano

> Bardzo bym prosił

kolega ma takie w tico wiec jak do du weszły to i do cc podejda

Napisano

moge Ci zrobic foto, ale pewnie za duzo widac nie bedzie, a fotela nie bede wykrecal przeciez, zaraz skocze do garazu i zobacze czy sie da zrobic jakies sensowne foto

Napisano

ostatnio zamontowalem sobie fotele z peugota wiec na jesli tylko totele ktore pokazujesz mieszcza sie kolo siebie w ccprzy zamknietych drzwiach to na 100% da sie zainstalowac. np w moim przypadku musialem zmodyfikowac kieszenie boczne drzwi, przelozyc prowadnice i mocowanie pasow z foteli cc do tych peugotowskich. i w sumie za jedne dzien zainstalowalem inne fotele zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Hmm....więc jeśli sobie z tym nie poradze to odezwe sie do kolegi i jak coś to lookne sobie na mieście jak to wygląda wink.gif.

PS. a dużo było z tym roboty tzn czy dużo trza było spawać itp...?

Napisano

u mnie mozna bylo bez spawania ale dla pewnosci polapalem punktowo pewne miejsca

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.