Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zagłówki przód hałasują w Astra G II co robić?

Featured Replies

Napisano

Witam! Od pewnego czasu słyszę, jak przednie zagłówki w Astrze II łomocą , gdy auto jedzie przez nierówności na drodze. Jeśli się je dociska ręką w przód lub tył - łomotanie ustaje. Po oględzinach stwierdziłem, że to nie metalowe pręty zagłówków mają luz w prowadnicach, ale plastykowe prowadnice wpuszczane wgłąb fotela . Luz jest u góry. Czy można to jakoś naprawić, "uszczelnić"? Nie udało mi się wyjąć tych prowadnic z fotela... Może ktoś zna jakąś "sztuczkę", jak wyjąć z foteli plastykowe prowadnice zagłówków ?

Pozdrawiam.

Napisano

U mnie jest to samo, brzeczy zwłaszcza zagłowek z tyłu. Próbowałem siłowo sprawę załatwić ,ale nie wiele to dało. Poprostu TTTM - głosniej radyjko i nic nie słychać.

Pozdrawiam.

Napisano

Na pocieszenie napiszę że u mnie to samo ale u pasażera z przodu...

Coraz częściej dochodzę do wniosku, że OPEL nie dba o szczegóły. W takim UNO przez 10 lat nic nie brzęczało/pukało/piskało. A w asterce jak nie szyba to schowek jak nie schowek to zagłówki....

Ostatnio !!odpadły!! mi "osłony słoneczne" okazało się że plastik skruszał... NO TO JUŻ PRZESADA..

po prostu TTTM

Napisano

Witam.

U mnie w Astrze taka sama sytuacja. Jak sam jadę to na siedzieniu pasażera trzęsie się niesamowicie. A może go wyjąć. Ciekawa jest ta sprawa hałasujących zagłówków. Ale pewnie to rzadkość w astrze skoro nikt nie chce podjąć tematu. Ja na razie nie znalazłem lekarstwa. No chyba że pomysł z podgłośnieniem radia.

Pozdrawiam

Napisano

.... No chyba że pomysł z podgłośnieniem radia.

> Pozdrawiam

hahaha.gif Taaaaaa na wszystkie usterki jedna rada.... pogłośnić radio hahahaaa hahaha.gifhahaha.gif

Napisano

Witam.

Dobrze, że chociaż u właścicieli astry F jest dobrze i nic się z zagłówkami nie dzieje, bo jak widzę dyskusja dotyczy tylko astry G i H. Ale w mojej wcześniejszej G nie było tego problemu.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.