Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ASTRA GSI - fotki, tak jak obiecywalem

Featured Replies

Napisano

no ładna ale ten niebieski na desce rozdzielczej mnie si enie podoba szczerze a reszta ok

Napisano

jak dla mnie z zewnątrz ok ale środek trochę przekombinowany i plastikowo wygląda ale ogólnie ok

Napisano

powtórze się jeszcze raz:

nie chepiajcie się chłopaki.

Ktoś włożył w nią sporo kasy no i czasu . Ze środkiem troche poniosła go fantazja ale pozatym auto ładnie się prezentuje.

Felgi ładne tylko na takim profilu opony za niedługo już takie ładne nie będą. shocked.gif

Napisano

napisz co to za fele bo ładnie się prezentują i jaki rozmiar - fajnie zrobiona

Napisano

> Felgi ładne tylko na takim profilu opony za niedługo już takie >ładne nie będą.

A co ma sie im stac? Jezeli ktos uzywa ich z glowa napewno nic im sie nie stanie.

Napisano
  • Autor

No wiec widze, ze opinie rozne, potraktujcie to auto jako ciekawostke pokazującą jak moze jeszcze nasza stara astra wyglądac. Wiadomo, kazdy ma inny gust, ja tez bym osobiscie pare rzeczy zmienil. Mimo wszystko wystarczy troche fanatazji, chęci, no i przede wszystkim... troche mamony grinser006.gif i mozna zrobic swoje autko takie jakim sie chce je miec ok.gif. Pozdr.

Napisano

Ja widze nieorginalny schowek i elekteryka szyb poprzerabiana poza tym kilka innych rzeczy jest do d.. tylko ten siniczek

Napisano

Panowie nie przesadzajcie z tym ze to auto to wiocha!To zdecydowanie za mocno slowo!Z zewnatrz to auto jest ogien!!Prezentuje sie znakomicie!!Tyle ze ten srodek...Gdyby pozostal czarny to byloby OK!

Napisano

Bo ja wiem, z zewnątrz nie jest taka zła środek faktycznie za dużo niebieskiego, gdyby tak połączyć dwa kolorki albo chociaż inne odcienie, ale tak to mi nie pasi, ta klatka to mi się wydaje, że ma tylko wyglądać, bo w razie dachowania może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Przydałoby sie jeszcze wstawić zegary lcd z kadetta albo chociaż białe zegary. No i ta rdza przy wlewie jak ktoś zauważył, trzeba by to szybko zrobić bo ruda zeżre brykę grinser006.gif

Napisano

Mi się bardzo podoba to autko. Na taka Asterkę choruje i narazie zbieram kasę, żeby sobie taki samochodzik sprawić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.