Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Totalna znieczulica

Featured Replies

Napisano

W piatek na drodze nr 738 (między Wolbromiem a Olkuszem)miał miejsce wypadek. Zginęły 2 młode dziewczyny Tutaj info Przejeżdżałem tamtędy jakies 5 minut po wypadku, na miejscu była już policja, straż, pogotowie. Ale nie w tym rzecz. Wczoraj żona rozmawiała z jakąś tam znajomą, która powiedziala jej, że widziała ten wypadek, widziała jak to się stało. I co ta Pani zrobila??? POJECHAŁA DALEJ BO DO PRACY SIĘ SPIESZYŁA !!!! Nie zatrzymała się, nie zadzwoniła nigdzie frown.gif Do czego to dochodzi, cy jestesmy już calkowicie nieczuli na nieszczęscie innych???

Nie życzę tej kobiecie, aby ona kiedyś potrzebowała pomocy.

Dzisiaj jadąc do pracy (warunki drogowe jakie są, kazdy widzi), na "starej drodze Krakow - Katowice facio lanosem wpadł do rowu. Nikt się nie zatrzymał, żeby sprawdzić czy coś sie nie stało frown.gif Zatrzymałem się, spytałem czy nic mu nie jest. Było OK. Pojechałem dalej.

Ooooo, o czymspodobnym pisza na Interii

Napisano
  • Autor

Wiem frown.gif Taka konkluzja mnie naszła frown.gif

Napisano

A ja przedwczoraj pomagałem Panu zepchnać TOYOTE bo mu skrzynia automatic padła - autko się zepsuło na środkowym pasie przed samymi swiatłami - oczywiście nikt nie pomógł sciana.gif dopiero koleś co przechodzil przez pasy pomógł bo nie mogliśmy dać rady podjechać pod wysoki krawężnik sciana.gifsciana.gifsciana.gif

Napisano

Też kiedyś miałem taki przypadek (samochód mi się popsuł). Pan z taxi strąbił mnie i pojechał dalej.

Napisano

Też się zdziwiłem , mamuska ma TOYOTE i jeszcze się nie zdarzyło aby nie poruszała się o własnych siłach ( oczywiście autko ) a ma już 15 lat - COROLLA 92 ok.gif

Koleś ten co podbiegl pomóc sypnął tekstem TOYOTY się przecież nie psuja hehe.gif

Napisano

> Też kiedyś miałem taki przypadek (samochód mi się popsuł). Pan z taxi

> strąbił mnie i pojechał dalej.

to ja polepsze nieco obraz: kiedyś mi padła cewka zapłonowa i auto stanęło na środku drogi (dodam, ze jeździłam od tygodnia, więc miałam stresa na maksa). Nie czekałam nawet 2 minut i zatrzymał się facet vanem, pomógł zepchnąć na pobocze i podrzucił mnie do mechanika (500 m) no i potem pojechał. Gdyby nie on to bym się pewnie tam popłakała 270751858-jezyk.gificon_rolleyes.gifspineyes.gif

Napisano

> to ja polepsze nieco obraz: kiedyś mi padła cewka zapłonowa i auto

> stanęło na środku drogi (dodam, ze jeździłam od tygodnia, więc

> miałam stresa na maksa). Nie czekałam nawet 2 minut i zatrzymał

> się facet vanem, pomógł zepchnąć na pobocze i podrzucił mnie do

> mechanika (500 m) no i potem pojechał. Gdyby nie on to bym się

> pewnie tam popłakała

Ja kiedyś pociągnąłem Poloneza bo się popsuł - po czym gość wskoczył do bagażnika i wyciągną 0,5 pub2.gif. Nie wiem czy był przygotowany na tę okoliczność, czy po prostu lubił mieć przy sobie gorzałę. grinser006.gif

Napisano

> Coś kręcisz W telewizorze mówili, że Toyoty się nie psują

Może oleju w skrzyni nie zmieniał cool.gif

Napisano

> Ja kiedyś pociągnąłem Poloneza bo się popsuł - po czym gość wskoczył

> do bagażnika i wyciągną 0,5 . Nie wiem czy był przygotowany na

> tę okoliczność, czy po prostu lubił mieć przy sobie gorzałę.

Ja tez kiedys wyciagalem goscia Poloneza z zaspy, tez mialem 0,5 ale centymetra wgniecenia i uszkodzenia zderzaka, bo idiota zapomnial ze ktos go ciagnie i wcisnal gaz do dechy angryfire.gif. No ale obylo sie bez ofiar i gosc dal odpowiednia ilosc gotowki. Od tamtej pory jak mam kogos cholowac, to mowie ze na jego dopowiedzialnosc, a jak mam pasazera doswiadczonego za koliem, to jego sadzam z wlascicielem auta. Ps kilka razy tez pomagalem w odpalaniu dziadkom maluchow na pych, dowoz wachy, regulacja swiec itp.

Napisano

> to ja polepsze nieco obraz: kiedyś mi padła cewka zapłonowa i auto

> stanęło na środku drogi (dodam, ze jeździłam od tygodnia, więc

> miałam stresa na maksa). Nie czekałam nawet 2 minut i zatrzymał

> się facet vanem, pomógł zepchnąć na pobocze i podrzucił mnie do

> mechanika (500 m) no i potem pojechał. Gdyby nie on to bym się

> pewnie tam popłakała

telefon i buzi dala???? zlosnik.gif jak widze ladną mulher.gif to nawet z 2 pasa zawracam zlosnik.gif

Napisano

> telefon i buzi dala????

ani jednego ani drugiego. Ale byłam bardzo miła i uśmiechałam się od ucha do ucha... zlosnik.gif

>jak widze ladną to nawet z 2 pasa zawracam

a może to Ty byłeś? zlosnik.gif

Napisano

> Też kiedyś miałem taki przypadek (samochód mi się popsuł). Pan z taxi

> strąbił mnie i pojechał dalej.

Hehe, to mi kiedys przy ruszaniu ze skrzyzowania zabierak sie ukrecil w maluchu i zaczalem spychac go na bok, stara babka na przejsciu mnie skrzyczala, ze nie mialo mi sie gdzie popsuc auto hehe.gif

Napisano

> Dzisiaj jadąc do pracy (warunki drogowe jakie są, kazdy widzi), na

> "starej drodze Krakow - Katowice facio lanosem wpadł do rowu.

Miał dobre zimówki i myślał, że można jeżdzić tak jak przedwczoraj zlosnik.gif

Napisano

> ani jednego ani drugiego. Ale byłam bardzo miła i uśmiechałam się od

> ucha do ucha...

> a może to Ty byłeś?

nie mam vana zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.