Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kilka pytań....

Featured Replies

Napisano

Witam.Mam kilka pytań....ale od początku.Dotychczasowe moje doświadczenia z gazem ograniczały się do kuchenki(zupy,ziemniaki,kotlety,te sprawy) i wysadzenia kilku butelek PET napełnionych acetylenem(czy czymś w tym stylu)w Sylwestra.Pomimo tego ,co sobie poczytałem/zobaczyłem w necie itp. byłbym baaaardzo wdzięczny za napisanie tu,na priv bądź gg,jak dla 5-cio latka kilku rzeczy,a mianowicie:

1. Elementy składowe instalacji LPG - po co,do czego,co gdzie się kręci i po co to ktoś wsadził do mojego samochodu(ominąłbym jedynie dział butla i przewody do komory silnika,to chyba wiem po co jest smile.gif )

2.Blos - jak i z czym to się je,czy ktoś jeździ,jak to się ma do spalania/osiągów/obsługi/ile kosztuje - podpunkt "czy można allegro,czy szukać gdzie indziej za inną cenę"....rzecz dotyczy fiatowskiego 1.2 MPI 75 KM

3.Co mogę przy gazie zrobić sam,posiadając średnią wiedzę na temat mechaniki + to,co zechcecie mi udostępnić z własnych mózgownic,a z czym lepiej udać się do gazownika

4.Po czym mogę rozpoznać instalację 1,2,3 itp generacji(i czym się różnią?)?Np.zaglądając pod maskę - da się?

5.Za udzielone odpowiedzi wielce dziękuję wink.gif20.GIF

Napisano

Rozumiem, że To przeczytałeś już... grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Rozumiem, że To przeczytałeś już...

Przeczytałeś,aczkolwiek żądny wiedzy jezdem devil.gif i będe wniebowzięty,jeśli ktoś łopatologicznie wyjaśni mi te sprawy,o których pisałem powyżej,lub wieczorkiem poświęci mi kilka chwil na gg,coby nie śmiecić na kąciku.Z Google tyż umiem korzystać,po prostu chcę wiedzy stosowanej(zakładam,że ktoś tu takową posiada biglaugh.gif ),a nie czysto teoretycznej,bo jak powszechnie wiadomo,te dwa rodzaje informacji czasem różnią się dość poważnie.Szczególnie interesuje mnie temat blosa,blosu,kij wie jak to pisać 270751858-jezyk.gif ,w każdym razie na alledrogo widzę ceny oscylujące do 500 zł,a jak z teorii wynika,to samo dobro płynie z montażu tego wynalazku.A jak jest w rzeczywistości....to mogę stwierdzić tylko po przyswojeniu dokładnych zasad działania instalacji LPG i info od kogoś,kto tego używa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.