Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

glosniki astra II

Featured Replies

Napisano

Witam

ja z sasiedniego kacika jednak aktualnie jako firmowe auto sluzbowe dostalem ASTRE II

prosze o informacje jakie glosnikie sa fabrycznie w przednich i tylnych drzwiach

dzieki

Napisano

z przodu w dzwiach 16.5 cm i tweeter koło lusterka, z tyłu w dzwiach 13 cm i tweeter koło klamki. pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> z przodu w dzwiach 16.5 cm i tweeter koło lusterka, z tyłu w dzwiach

> 13 cm i tweeter koło klamki. pozdrawiam

a czy ver classic ma poprowadzone przewody do gwizdkow i tylnych glosnikow ?

Napisano

> a czy ver classic ma poprowadzone przewody do gwizdkow i tylnych

> glosnikow ?

ztcp to z przodu sa kable do gwizdkow smile.gif podepne sie pod pytanie o tylne glosniki, bo zakupilem takowe i nie wiem, czy potrzebuje dodatkowo kable..

aaa i nie zapomnij o dystansach do glosnikow!

Napisano

> czemu potrzebne sa dystanse ?

bo orginalne głośniki mają taki plastik ( kołnierz) i razem sie przykręca do blachy drzwi. jak kupisz inne to trzeba dać właśnie ten dystans wink.gif

Kable przeważnie są doprowadzone do kostki tylnych drzwi dalej trzeba samemu ciągnąć.

kostke trudno rozebrać ale jeszcze trudniej złożyć, życze powodzenia. pozdrawiam smile.gif

Napisano

JA TEZ SIE PODEPNE DO TEMATU CZY GDZIES MOZNA ZNALESC SCHEMAT KOSTKI B JA SIE PODPIOłEM ZWYCZAJMNIE DO GłOSNIKóW DOLNYCH I TEZ GRAAAAAAAAAA

Napisano

W przednich sa takie jak w zalaczniku ... I tak przy okazji - jezeil ktos z Was reflektuje na komplet przedni (2x sredn/niski i 2x gwizdek) to wlasnie mam je na zbyciu ... wiec CHETNIE SPRZEDAM

No i pytanie ile takie cos moze byc warte bo za grosze to szkoda sie pozbywac ... a sie kompletnie nie orientuje;)

> Witam

> ja z sasiedniego kacika jednak aktualnie jako firmowe auto sluzbowe

> dostalem ASTRE II

> prosze o informacje jakie glosnikie sa fabrycznie w przednich i

> tylnych drzwiach

> dzieki

post-34810-14352479921054_thumb.jpg

Napisano

> z przodu w dzwiach 16.5 cm i tweeter koło lusterka, z tyłu w dzwiach

> 13 cm i tweeter koło klamki. pozdrawiam

i ja sie podepne. pewnie ktos juz z was wymienil te glosniczki na inne co tam mozna wsadzic i jak te dystanse maja wygladac. tak zeby gralo troszke lepiej niz te oryginalne. jak wlacze tubke z bagażniczku to mi zajebiscie znosi te glosniczki.

Napisano

ja te z tyłu wymieniłem na jakieś pioneery. teraz mam je odłączone bo mi psuły dzwięk. mam te z przodu odseparowane, skrzynke zamkniętą w bagaju no i wzmak. Jest nieźle ale jeszcze troche bym powymieniał wink.gif

Napisano

No a ja w moim CaraVanie ... podziekowalem zestawowi fabrycznemu i z przodu znalazly sie Hertz DSK (16stki) razem z tweederem w miejsce fabrycznego ... a dzisiaj rano zostawilem autko i wlanie montowany jest wzmaczniacz Alpine V12 .... czekam na koniec dnia i odebranie autka ;0)

Z tylu na razie nic nie ruszylem (sa w dzrwaich i tweedery kolo klamek) ... ale wydaje mi sie, ze bardziej przeszkadzaja teraz niz pomagaja (przynjamniej jak sluchalem bez wzmacniacza) ... no i mam balance ustawione na przod ... Dam znac jakie wrazenia sluchowe ze wzmacniaczem

> ja te z tyłu wymieniłem na jakieś pioneery. teraz mam je odłączone bo

> mi psuły dzwięk. mam te z przodu odseparowane, skrzynke

> zamkniętą w bagaju no i wzmak. Jest nieźle ale jeszcze troche

> bym powymieniał

Napisano

> No a ja w moim CaraVanie ... podziekowalem zestawowi fabrycznemu i z

> przodu znalazly sie Hertz DSK (16stki) razem z tweederem w

A drzwi wygłuszałeś czy nie?

Daj znac jak to brzmi bo przymierzam się do zmiany przodu.Mam wzmacniacz i skrzynkę w bagazniku.

Myślę nad zestawem Powerbass'a lub Infiniti reference 6510 cs

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.