Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

głośniki do astry

Featured Replies

Napisano

czesc, będę chciał wymienic głośniki w przednich dzwiach ,myślałem o wymianie na midbasy z tweerami ,tylko nie wiem jak one się sprawują (może ktoś ma takie cacko zamontowane ) ,może mi doradzicie jakie kupic do 200zł lub jakieś inne rozwiązanie co do głośników (nie potrzebuję jakiegoś hard-core bass tylko taki delikatny żeby był) radyjko mam Sony CDX-R3000 Pozdrawiam.

Napisano

czesc sluchaj ja w zeszlym roku montowalem w staqndardowe otwory xploid'y 3 - drozne i w trojkaty lusterek zamontowalem tweetery magnata niestety te ostatnie nie pasowaly w seryjne zatrzaski trza bylo uzyc sily ( kombinerek) i klej na cieplo teraz jest wszystko git. dystnase do xploidow pozostawilem po wycieciu standardowych glosnikow i przykrecilem je wkrecikami. nic trzeszcze i nie pierdzi wink.gif

caly zestawik nie przekroczyl 180 wiec jesli odpowiada taki zestaw to prosze, zakupione w media markt. co do jakosci dzwieku audiofilem nie jestem i dla mnie wystarcza basik jest wystarczajacy wysokie tony tym bardziej.

pozdro

Napisano
  • Autor

jakieś zwrotnice dałeś pomiędzy xploid'y a tweetery ,czy tylko kabelek od xploid do tweeter-a , xploidy 3 - drożne i tweetery to tylko cykanie słychac (moge sie mylic) jesli dzwięk jest zrównoważony to taki zestawik może byc ok i jeszcze jakieś 20zł w kieszeni smile.gif na temat midbasów nic nie wiesz jak one sie sprawują .Pozdrawiam

Napisano

sluchaj nie dawalem zadnych zwrotnic a tweetery slychac naprawde wyraznie nie jest to cykanie typu "kartka z pozytywka" tylko czysty dzwiek w zestawie z tweeterami sa kondensatorki wiec rozdzieleie czestotliwosci jest wystarczajace zrednie i nieskie tony oddaje oczy wiscie glosnik troj drozny

Napisano

a ja przy okazji sie podlacze do tematu:

wie ktos moze czy Hertz'e ESK 165 podpasuja bez problemu do Vectry B?

Napisano

Polecam 2 lub 3 drożne Blaupunkty - rozsądna cena a jakość niezła.

Napisano

nie głebsze niż 56 mm jesli chcerz miec otwieraną szybe do końca plus oczywiście dystanse z mdf bo te fabryczne są mniejsze niż 16 cm

Napisano
  • Autor

to może ktos jeszcze sie pochwali jaki ma sprzęt w asterce i mniej wiecej ile wydal pieniążków .pozdrawiam

ps: zmitradj postanowilem cię posłuchac i w najbliższym czasie kupię cos takiego jak masz ,zaufam ci smile.gif

Napisano

Witam

Ja u siebie wstawiłem zestaw Hertz DSK165. Tweetery ze zwrotnicami włożyłem w fabryczne miejsce przy lusterkach. Do tego zrobiłem wytłumienie drzwi matami Boll + dystanse z MDF. Gra zupełnie przyzwoicie. Wszystko kosztowało ok 300PLN (głosniki + dystanse + maty Boll), do tego pół dnia roboty. Przy okazji wstawiałem el. szybki, więc załatwiłem za jednym razem całą robotę w drzwiach.

Niektórzy polecają zestaw ESK165 - ale to już pod wzmacniacz.

> czesc, będę chciał wymienic głośniki w przednich dzwiach ,myślałem o

> wymianie na midbasy z tweerami ,tylko nie wiem jak one się

> sprawują (może ktoś ma takie cacko zamontowane ) ,może mi

> doradzicie jakie kupic do 200zł lub jakieś inne rozwiązanie co

> do głośników (nie potrzebuję jakiegoś hard-core bass tylko taki

> delikatny żeby był) radyjko mam Sony CDX-R3000 Pozdrawiam.

Napisano

na allegro są Phonocary - specjalnie do płytkiego montażu, do tego MacAudio wysokotonowe w Astrze miałem i grało to naprawdę fajnie smile.gif

Napisano

ja ma u siebie wyszystko to co mu dała fabryka oprócz głośników z tyłu. DAX za 70zł do tego radyjko JVC KD-G322 i jak dla mojego ucha brzmi ładnie.

A bez wygłuszenia drzwi to nie ma sensu nawet wrzucać JBL na przód bo będzie trzeszczeć i uciekać na zewnątrz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.