Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bieże olej, po remoncie.

Featured Replies

Napisano

A czytales wczesniejsze posty?? Bez ponownego, ale rzetelnie wykonanego remontu raczej nic nie wyczarujesz.

Napisano

Ja powiem tak.. kolega zakupił sobie asterke z tym silnikiem(przebieg 170tyś rocznik 97) i jeździł jeździł wszystko pięknie przez 10 tyś niewzioł ani grama oleju.... Zamontował lpg i olej zaczyna sobie cieknąć jak narazie litr po 10000 od założenia LPG...:|

Zato moja asterka jeszcze troche i będzie 200tyś km silnik za to 100tyś km smile.gif Po 4 tyś dynamicznej jazdy na LPG zabrała litr oleju... Ale mam dwa wycieki które chyba nie mają wpływu na zużycie za bardzo oleju bo teraz przestaje kapać z silnika na ziemie wogóle i jeździ tak samo i bierze tak samo smile.gif Ostanio zaszalałem i chciałem przepalić asterke troszkę smile.gif WYmontowałem rure dolotową z mixerem zamontowałem taką bez lpg, odłączyłem instalacje LPG i na benzynie troche ponad 1000km smile.gif PIerwszy zbiornik zalałem v-power 100 czy 99 oktanów i jeździło się bardzo szybko i elastycznie smile.gif Kolejne zbiorniki juz zwykłe paliwo z shela czuć było rożnice w zmianie paliwa. Po badaniu okazało się ze oleju na bagnecie jest tyle samo co przed testem i z tą moja taka myśl ze LPG musi bardzo źle działać na uszczelniacze zaworowe w tym silniku. Teraz wróciłem do LPG i zobaczymy po 1000 czy oleju ubędzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.