Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

El. szyby uniwersalne z allegro warto?

Featured Replies

Napisano

Witam co sądzicie o tych zestawach na allegro do montowania el. szyb np. http://www.allegro.pl/item172569094_podnosniki_szyby_elektryczne_z_3_wylacznikami.html

i tu cytat "Bardzo prosty montaż który wykonujemy wewnatrz drzwi: na fabryczny podnośnik szyby zakłada się zebatkę, następnie mocuje siłowik + zaślepka i gotowe."

czy to zdaje egzamin w naszych autach i czy jeśli zakupiłbym oryginalne włączniki to wszystko by działało?

Napisano

moim zdaniem lepiej dolozyc te 150 zl i miec uzywane ale oryginalne !! kolega Zabol ma takie rzeczy wink.gif

Napisano
  • Autor

Ale generalnie ktoś z was ma coś takiego zamontowane. czy to strata kasy? Na oryginał używany trzebać dać prawie drugie tyle.

Napisano

Oryginalne to szybko podnosza i raczej sie nie psuja. Te inne to strasznie mulowate sa. Widac zreszta po konstrukcji orginal to nozycowe a dokladane to linkowe.

Napisano

Pytalem na gieldzie w zeszle wakacje o takie cos faceta trudniacego sie sprzedaza i montazem takich duperelkow i centralntych zamkow. Powiedzial ze niewarto sie w to pchac, lipne wykonanie i czesto nei pasuje. Ale to tylko jego zdanie. Ale na tyl bym sobie takie przypasowal spokojnie smile.gif

Napisano

> Ale generalnie ktoś z was ma coś takiego zamontowane. czy to strata

> kasy?

Takich akurat nie miałem bo różne opinie na ich temat słyszałem. W większości negatywne. Ja dostałem na allegro mechanizmy zakładane w miejsce korbki (na wierzch) trochę to głupio wyglądało ale działało wyśmienicie. Jak znajdę fotki to wstawię.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.