Kris88 142 Posted January 13 Share Posted January 13 Cześć, Chciałem dopytać czy wskazówka temp w 1.3 powinna być równo na połowie? Ojciec ostatnio jechałem ojca autem i tak po 30 min w mieście temp była jednak poniżej tej grubej kreski oznaczającej polowe skali ( temp ~0c) wyłączyłem ogrzewanie i dalej nie chciała dobić do połowy. Jeśli to termostat to jest tutaj coś takiego jak niepolecana firma? wiem że do stilo kupowałem i tam bardzo odradzali verneta jak dobrze pamietam Quote Link to post Share on other sites
HARDTECHNO 259 Posted January 13 Share Posted January 13 Ostatnio drążyłem temat w stilo po różnych forach UK,italy,brasil. Polecali Magneti Marelli ( do stilo 120zl) w przeciwieństwie do behr 250zl. Jeżeli cena nie drąży aż tak portfela to poszukaj oryginał, Magneti Marelli lub behr. Inne wynalazki zostaw szkoda nerwów i kasy. Mając Mes można sprawdzić czujnik temp czy wstaje podczas jazdy autem. Logi trzeba było by zrobić. Może też być martwy. Temat do obczajenia Quote Link to post Share on other sites
Kris88 142 Posted January 13 Author Share Posted January 13 Godzinę temu, HARDTECHNO napisał: Ostatnio drążyłem temat w stilo po różnych forach UK,italy,brasil. Polecali Magneti Marelli ( do stilo 120zl) w przeciwieństwie do behr 250zl. Jeżeli cena nie drąży aż tak portfela to poszukaj oryginał, Magneti Marelli lub behr. Inne wynalazki zostaw szkoda nerwów i kasy. Mając Mes można sprawdzić czujnik temp czy wstaje podczas jazdy autem. Logi trzeba było by zrobić. Może też być martwy. Temat do obczajenia mes'a chyab jakiegos mam ale nie wiem czy ogarne, bardziej chodziło mi o to czy faktycznie wzkazówka ma byc idealnie równo ( tak było w stilo i bravo ) jeśli nie stoi to do wymiany termostat i szkoda gadania 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts