Jump to content

Uciekająca panna, a nie czekaj prąd ucieka...


KotLarry
 Share

Recommended Posts

Kolejny cyrk z bravo.
Rok temu wymieniłem akumulator.
Zima raz przy minus 20 nie odpalił,

Ale to wrzucalem na garb mrozów onteto, se jeździmy mało na krótkich odcinkach.

 

Ostatnio trafił się znów myk, akumulator padł do około 10v.

 

Naładowałem i jeździł. Następnie dziś padł znowu. Zero głucha cisza. Wkurzyłem się, ale strzeliłem klemą i....

Jeździ, wszystko ok.

 

To ja się pytam co do cholery?

Blue & me by taki cyrk robiło?

Słaba masa?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
40 minut temu, HARDTECHNO napisał:

Jak nie pomierzysz multimetrem to nie zgadniesz? 

 

Pomierzylem sobie najpierw ogólnie.

6mA w spoczynku.

Ale nadal podejrzewam B&Me...

Po podłączeniu kamery do jego USB odkryłem że podaje napięcie na USB np przy otwarciu drzwi i nie zawsze gasi po wyjęciu stacyjki. (Np gdy rozmawiamy)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.