Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik mi sie grzeje !!

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie mam 1.2 8V troche zdłubane, i problem jest jak jade przez miasto - wskazówka od temp. natychmiast rośnie przy staniu w korkach, wyłączam nawet światła i daje nawiew max na siebie i nic. Jak sobie z tym poradzić ?? Zakładając oczywiście że wentylator jest sprawny i jest odpowiednia ilość płynu chłodzącego. Pozdrawiam

Napisano

Ja mmiałem ten sam problem w 1.2 8V i mam go nadal w 1.2 16V sick.gif

Wymieniłem , termostat , chłodnice i nic sick.gif , już sie przyzwyczaiłem że wentylator cały czas działa grinser006.gif

Napisano
  • Autor

heh to widze ze bedzie sie trzeba przyzwyczaic

Napisano

he he tylu madrych jest ponoc na tym forum i nawet Ci nie pomoga....lipnie to wyglada....

Napisano

mi pomagało jak mialem płynu na kresce minimum , u Citusa to samo jak płynu mało jest w miare ok oslabiony.gif

a tak to polecam zrobic włacznik od wentlatora na chłodnicy ktory sobie mozesz włączyc kiedy tylko chcesz ja tak mam i jak widze jakis wiekszy korek w miescie to sobie pykne i temp stoi na 90 cały czas i jescze niezagotowało wody ani razu ok.gif

mi tez sie kiedys strasznie grzało auto i gotowało co chwile wode crazy.gif tez mi nikt niechciał pomoc no.gif ale na szczescie z czasem mineło tobie zycze tego samego bo to naprawde nieciekawa sytuacja sick.gif

aha jescze mozesz sprawdzic jak tam w zbiorniczku wyrównawczym czy pływa jakis gnoj moze on ci blokuje cały układ, sprawdz pompe, chłodnice (moze zakamieniona jest) proboj proboj bo zaczyna sie lato sick.gif

Napisano

> Jak w temacie mam 1.2 8V troche zdłubane, i problem jest jak jade

> przez miasto - wskazówka od temp. natychmiast rośnie przy staniu

> w korkach, wyłączam nawet światła i daje nawiew max na siebie i

> nic. Jak sobie z tym poradzić ?? Zakładając oczywiście że

> wentylator jest sprawny i jest odpowiednia ilość płynu

> chłodzącego. Pozdrawiam

u mnie jest podobnie, tyle ze mi w korkach sie az tak nie grzeje, za to jak wyjade na szybszą droge i troche przegonie robactwo z pod maski to wskakuje odrazu na ponad 100 st frown.gif

wymieniłem juz wszsytko poza chłodnica i dalej to samo

jak bedzie coraz gorzej to trzeba bedzie chyba pomyslec nad jakims tjunem i zaadaptować moze większą chłodnice pod maske i jakos zmodyfikowac zderzak co by wiecej "luftu" leciało smile.gif

Napisano

mialem ten sam problem ale kupilem w koncu odkamieniacz do ukladu wlalem pozniej wylallem zalalem plynem i jest ok grinser006.gif

Napisano
  • Autor

wielkie dzieki za pomoc panowie ;-) bede kombinowal cool.gif pozdrawiam i miłego dnia życze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.