Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dojazdówka w bravo

Featured Replies

Napisano

Denerwuje mnie zajmujace mnostwo miejsca w bagazniku kolo zapasowe (mam LPG) dlatego chce kupic dojazdowke. I tu moje pytanie do userow posiadajach bravo i tego typu wynalazek: czy da rade kolo dojazdowe postawic z boku bagaznika? Zmiescie sie? Czy trzeba wozic je standardowe na lezaco??

Napisano

> Denerwuje mnie zajmujace mnostwo miejsca w bagazniku kolo zapasowe

> (mam LPG) dlatego chce kupic dojazdowke. I tu moje pytanie do

> userow posiadajach bravo i tego typu wynalazek: czy da rade kolo

> dojazdowe postawic z boku bagaznika? Zmiescie sie? Czy trzeba

> wozic je standardowe na lezaco??

a normalne postawisz? roznica tylko w szerokosci jest ....

ja tez mam butle w kole i powiem ci ze wogole nie woze zapasu ... szkoda miejsca - od dwoch lat (odpukac) nie mialem problemu z kolem , zaklady wulkanizacyjne sa co pare kilometrow - a jesli sie boisz to zawsze mozna kupic zapas w spreju

Napisano
  • Autor

> a normalne postawisz? roznica tylko w szerokosci jest ....

> ja tez mam butle w kole i powiem ci ze wogole nie woze zapasu ...

> szkoda miejsca - od dwoch lat (odpukac) nie mialem problemu z

> kolem , zaklady wulkanizacyjne sa co pare kilometrow - a jesli

> sie boisz to zawsze mozna kupic zapas w spreju

OKi wszystko jasne - od dwoch lat woze niepotrzebnie zapas w bagazniku, ostatnio zaczal mi stanowczo przeszkadzac. Ale znajac prawo Murphego jak tylko go wyjme to za chwile zlapie gume grinser006.gif. Co do zapasu w spreju to szkoda mi opon.

Napisano

> OKi wszystko jasne - od dwoch lat woze niepotrzebnie zapas w

> bagazniku, ostatnio zaczal mi stanowczo przeszkadzac. Ale znajac

> prawo Murphego jak tylko go wyjme to za chwile zlapie gume . Co

> do zapasu w spreju to szkoda mi opon.

nie ,ze niepotrzebnie zlosnik.gif dociazenie tylu itd zlosnik.gif

a jesli mozesz postawic normalne kolo to i dojazdowke postawisz (roznia sie tylko szerokoscia)

ja tez na poczatku wozilem od wypadku , poterm zaczelo mnie denerwowac i przeszkadzac (miejsca w bagazniku duzo zajmowalo) wiec wywalilem i od tamtej pory jezdze bez smile.gif tez sie balem ze znajac moje szczescie po wyciagnieciu pewnie mi opona na zlosc strzeli czy cos, ale tak sie nie stalo i jest ok zlosnik.gif

pozdrawiam

Napisano

Ja mam oryginalna dojazdówke 15" w Bravo, zbiornik gazu w kole, dojazdówke tylko mozna położyć na dnie w żaden inny sposób nie da rady jej zmieścić w Bravo, ani z boku, ani postawić przy oparciu siedzenia (za wysokie wtedy jest i półka przeszkadza)

Denerwuje mnie to czasem, no ale da sie żyć, można tak jak pisał przedmówca wywalić wogóle zapas - ale moim zdaniem tylko jeśli jezdzisz po mieście, fakt wulkanizacji teraz w brud co 5km, tylko co zrobić jeśli np. o 2 w nocy w trasie 400km od domu złapiesz gume, albo w niedziele czy świeto iedy pozamykane, juz sie robi z tego duzy kłopot dlatego ja woże dojazdówke, juz raz sie przydała jak w zimie gwoździka złapałem, jeśli masz normalny zapas to warto poszukać dojazdówki pewnie za grosze mozna znaleźć a znacznie mniej miejsca niz normalna zajmuje.

Napisano

> Jeżeli masz dojazdówkę o najmniejszym rozmiarze przewidzianym do bravo to da się postawić lekko pochylone przy ścianie bocznej.

DaRo

Napisano

> mozna kupic zapas w spreju

To nic dobrego raz psikniesz i po kole żaden wulkanizator ci już z kołem nie zrobi

Napisano

> Denerwuje mnie zajmujace mnostwo miejsca w bagazniku kolo zapasowe

> (mam LPG) dlatego chce kupic dojazdowke. I tu moje pytanie do

> userow posiadajach bravo i tego typu wynalazek: czy da rade kolo

> dojazdowe postawic z boku bagaznika? Zmiescie sie? Czy trzeba

> wozic je standardowe na lezaco??

moja to rozmiar 135 a i tak mi przeszkadza w bagażniku.

Napisano

No pewnie nie woźcie potem będziecie beczeć 270751858-jezyk.gif u mnie w (bravie) jest na leżąco dałem jeszcze skrzyneczkę z rupieciami i dojazdówka nie lata i nie przeszkadza 270751858-jezyk.gif Wkrótce będzie lodóweczka z 20.GIF i wzmacniacz zeby.GIF także będzie wszystko ładnie dociążone 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.