Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lacetti znów w TV

Featured Replies

Napisano

W TVN Turbo, powtarzają Top Gear, gdzie Lacetti rozpoczyna służbę jako auto za rozsądną cenę smile.gif

Ostatnio w jakimś programie były Epica i Captiva

Troche kręcili nosem na markę i na wykończenie, ale w sumie nie czepiali się zbyt mocno zlosnik.gif

Napisano

Epica była w beznadziejnym sparingu na tvn turbo a Captiva w jeszcze bardziej beznadziejnym Automaniaku - jak zwykle redaktor Maznas w akcji grinser006.gif

Ale Epica jest fajna - miałem okazje się przejechać i jest to całkiem ciekawa oferta biglaugh.gif

Napisano

> Epica była w beznadziejnym sparingu na tvn turbo a Captiva w jeszcze

> bardziej beznadziejnym Automaniaku - jak zwykle redaktor Maznas

> w akcji

> Ale Epica jest fajna - miałem okazje się przejechać i jest to

> całkiem ciekawa oferta

Mały OT

Najlepiej to skrytykować prace innych cfaniaczek.gif

Akurat Pan Maznas jest bardzo dobrym dziennikarzem motoryzacyjnym potrafiącym opowiadać o autach niczym Zientarski waytogo.gif

Koniec OT

Co do aut to Epica jest bardzo fajnym autem za rozsądną cenę w porównaniu do wypasu wink.gif

Napisano
  • Autor

> Mały OT

> Najlepiej to skrytykować prace innych

> Akurat Pan Maznas jest bardzo dobrym dziennikarzem motoryzacyjnym

> potrafiącym opowiadać o autach niczym Zientarski

> Koniec OT

nie wszytkim ten redachtor musi się podobać smile.gif

bo cóż to za profesjonalizm mówić, że coś jest "bez sensu" nie podając uzasadnienia zlosnik.gif

Napisano

> Mały OT

> Najlepiej to skrytykować prace innych

> Akurat Pan Maznas jest bardzo dobrym dziennikarzem motoryzacyjnym

> potrafiącym opowiadać o autach niczym Zientarski

> Koniec OT

Niestety nie moge sie z tym zgodzic. Czasami nie jest obiektywny, choc zna sie na motoryzacji. Zientarski zarowno ojciec jak i syn sa o niebo lepsi. Strasznie mnie irytuje automaniak ale nie az tak jak jazda probna z jagielskim grinser006.gif

Napisano

zapowiedź programu mówi wszystko, "jaka tam limuzyna...", czyli znowu narzekania

Napisano

> nie wszytkim ten redachtor musi się podobać

> bo cóż to za profesjonalizm mówić, że coś jest "bez sensu" nie

> podając uzasadnienia

Ja wszystko rozumiem, że są gusta i guściki, ale dlaczego od razu jest atak na kolesia (chodzi o Maznasa) który nie jest autorem programu tylko prezenterem pracującym w tym programie zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> Ja wszystko rozumiem, że są gusta i guściki, ale dlaczego od razu

> jest atak na kolesia (chodzi o Maznasa) który nie jest autorem

> programu tylko prezenterem pracującym w tym programie

to nie jest atak

to tylko krytyka

Napisano

Ta ciekawe czy moze samodzielnie wydawac opinie o samochodzie czy ma z gory narzucone co mowic hmm.gif

Napisano

Test Citroena C6 i Aygo vs. C1 raczej potwierdza że pan Maznas obiektywny nie jest smile.gif

Lexusa z hybrydą też bezsensu pojechał - pewnie chciał być jak Clarkson wink.gif

Napisano

co do Pana Maznasa to jego ocena captivy była chłodna aczkolwiek nie az tak druzgocąca ja toyote auris. Na niej suchej nitki nie zostawił, faktem jest ze fotele w captivie nie sa rewelacyjne ale nie jest najgorzej, natomiast mnie w........ł program gdzie oceniano epice , no to tam to juz kompletnie jednostronnie ocenili ja . Najgorsze było ze dali wresje z regulacja kierownicy w pionie i poziomie a powiedzieli ze jest w jednej pozycji. Czepiali sie plastiku ze niby jest go duzo, a ja sie zapytam jak jest w peugeot 407 jest podobnie , czy w vectrze. nie twierdze ze jest cacy ale tez z tym wypasem kosztuje sensownie. Oczywiście na wstepie dali jasno do zrozumienia ze to jest daewoo i nic dobrego sie nie mozna spodziewac, ze nigdy im sie nie podobały samochody daewoo i ze leganza była beee, tylko czy wiedza ze leganza była przygotowanym projektem dla jaguara tyle ze wtedy był w dołku finansowym i nie kupili go. U nas generalnie gdyby g......o opakowac w zanaczek (nie wymienie marki)niemieckiej marki to bedzie zachwyt jakie to cudo, a jak francuskie to juz gorzej a jak koreańskie to kaplica. Ja czasami przypominam jak jeszcze na początku lat 90 mówiło sie o samochodach japońskich ze nie warto bo to jednorazówki przejedziesz 100kkm i wywalasz i ze najlepsze to niemieckie. Myśle ze za pare lat doczekam czasow kiedy bdzie sie i cenic samochody koreanskie. Dlatego dalej zostaje przy tym ze chce miec epice i mam nadzieje uda mi sie spełnic to.

Napisano

> Dlatego dalej zostaje przy tym ze chce

> miec epice i mam nadzieje uda mi sie spełnic to.

ja tez taka sobie obralem opcje i takiej opcji bede sie trzymal smile.gif

warunek ze musi byc jasna skora jump.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.