Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GIEŁDA Tipo/Tempra

Featured Replies

Napisano

cześć masz może orginalny cool.gif zamek centralny bym był zainteresowany

Napisano

> cześć masz może orginalny zamek centralny bym był zainteresowany

a nio mom smile.gif

posiadam z obu przednich drzwi i z tylnych prawych smile.gif

Napisano

> a nio mom

> posiadam z obu przednich drzwi i z tylnych prawych

potrzebuje centralny do tylny prawych do Tempry SW.Jak byś miał fotke lub wiedział czy pasuje to bym był very wdzięczny.Bo to chyba to samo.Bo te drzwi mnie wykończą. angryfire.gifsciana.gifsciana.gifsciana.gifbuu.gif

Napisano

> potrzebuje centralny do tylny prawych do Tempry SW.Jak byś miał fotke

> lub wiedział czy pasuje to bym był very wdzięczny.Bo to chyba to

> samo.Bo te drzwi mnie wykończą.

Wydaje mi się że to to samo hmm.gif

ale najlepiej będzie jak dowiesz się w Serwisie smile.gif

Ja postaram się może jutro podjechać jak będę miał czas. Ostatnio nie mam się kiedy w "D" podrapać frown.gif

Napisano

Sprzedam zestaw glosnomowiacy do nokii 5110/6110/6210/6310. Stan BDB. Caly komplecik + pudelko i instrukcja. Cena 140zl. W miare Pilne!

CB President Valery, stan wizualny ok, chodzi pieknie, z pudelkiem, instrukcja - 350zl.

Radio samochodowe CD Kenwood KDC-7080r. Stan BDB. Jest to elektryczna winda z "black" maska, sciagany panel. 420zl.

Po wiecej info zapraszam na priv.

Napisano

..SSSSSprzedam

....wkład sportowy razem z puszką do Fiata Tipo (mam to w 2.0) wiadomo gwarancja dożywotnia czyszczony raz w miesiącu, stan bdb, puszke sprzedaje razem z rurami plastikowymi kompletne,

kontakt 505480187 może być sms no problem chociaż lepiej pogadać.

JR nie trzeba reklamować a sprzedaje to wszystko bo mam storzek 270751858-jezyk.gif

pozdro smile.gif

Napisano

> potrzebuje centralny do tylny prawych do Tempry SW.Jak byś miał fotke

> lub wiedział czy pasuje to bym był very wdzięczny.Bo to chyba to

> samo.Bo te drzwi mnie wykończą.

Dziś dzwoniłem do CARSERWIS-u smile.gif

Zamki są te same w Temperówce i w Tipku smile.gif

Napisano

sprawny, z papierami, czy ktos wie gdzie takowy znajde?

sprawa na teraz pilna, z góry dzieki za szybką odpowiedz

Napisano

Sprzedam TIPO 1,4 ie Model na 94r, 3 drzwiowy, welurowa tapicerka foteli, tylna kanapa dzielona, wspomaganie kierownicy, regulacja kierownicy, elektryczne szyby, radio CD BLAUPUNKT MODENA RD 148 Sprowadziłem go w 2002 roku, posiadam pełna dokumentację.

Wymienione części:

- nowe wahacze, układ wydechowy (aluminiowany kpl) - 2002r,

- kopułka, kable wysokiego napięcia, świece, filtry, pasek rozrządu - 2004r,

- tarcze hamulcowe, klocki ham, łożysko przednie, sonda lambda - 2005r.

Autko jest w bardzo dobrym stanie, nie wymaga wkaładu finansowego, garażowane, wszystkie naprawy wykonywałem w solidnych warsztatach, nigdy nie wymagał poważnej naprawy. Przegląd ważny do marca 2006r.

Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: [email protected]

Napisano

sprzedam lub zamienie Tiposza rok 90`kolor grafit metalic silnik1.6 16v.przebieg 162tys kmwypas praktycznie pelny,full elektryka(wszystko sprawne),centralka,alarm,szyberdach,aluski Borbety,szyby przyciemnione,kierownica Abartha,glosniki Pionner,deska digital(100% sprawna)..autko nie wymaga wkladu finansowego!!wszystko co trzeba bylo zrobic jest zrobione smile.gif nie dziala jedynie centralka od str kierowcy ale mozna od pasazera otworzyc,...cena ok 4000,ew zamiana na golfa 2 lub 3 z doplata.wicej info na maila [email protected]

Napisano

Kupie pompę wodną do Tipo 90r DGT cat i.e. 1,6 DOHC. Pasek 5-io rowkowy. Wspomaganie jest na innym kole pasowym.

P I L N E ! ! !

Kontakt GG 2599822 lub [email protected]

Poszukuję również uszczelki elektrycznego szyberdachu i centrala do prawych tylnich drzwi.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Kupie sportowe sprezyny(twarde, nie musza obnizac auta) do tipo. Tanio!!! Najlepiej z dolnego slaska ale moze tez byc z dalszych zakatkow kraju;)

Napisano

Bardzo ładne alufelgi do Fiata (pasują także do Alfa Romeo i Lanci)

w prawie idealnym stanie, (niestety nie ma jednego kapsla)

razem z oponami Fulda 205/55 bieżnik 3*5,5mm i 6,5mm

na maila podeśle zdjęcia

[email protected]

606 78 32 33

cena 750zł

Napisano

[K]

Witam serdecznie wszystkich!

Zainteresowany bylbym kupnem nastepujacych czesci do Fiata Tempra 1.9 TD:

1. Oslona rozrzadu

2. Wszystkie elementy ktore montuje sie w nadkola przednie (plastiki maskujace itp.)

3. Zapalniczke z gniazdem

4. Popielniczke z wkladem przod + tyl

5. Lusterko wsteczne

6. Pompa wtryskowa

7. Szyba trojkat tylny (nie ten w drzwiach tylko ten w slupku ) od strony pasazera z ewentualna uszczelka

To na razie tyle - jak sobie jeszcze cos przypomne lub znajde to napisze.

Pozdrawiam,

Marioo.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam mam do sprzedania Fiata tipo z 1996 roku , auto ma przejechane 105 tys km co zreszta widac . Silnik jest w stanie idealnym suchy bez wyciekow nie bieze oleju itp . Nadwozie jak pzystało na tipo zero korozji progi błotniki podwozie stan idealny niedawno zreszta wykonana antykorozje podwozia preparatem BITEX co jeszcze bardziej zabezpiecza samochód od rtdzy . W samochodzie wymienione sa srodkowe tłumiki niestety mechamik partacz zle złożył i gdzies sadzi ale to drobnostka mysle ze naprawa nie zajmie długo i nie bedzie kosztowna . Autko ma alufelki firmy BORBET 15 cali ( kosztuja ok 1700zł ) na oponach 195x50 jesli chodzi o zakrety jedzie jak przyklejony . Zawieszenie takie samo jak w tipo 2.0 16V czyli usportowione auto prezentuje sie w całosci bardzo ładnie a jedzi dosłownie super . Wchodzac do wnetrza tu jest troszke d roboty trzeba posprzatac niestety zapusciłem go jezdzac codziennie do pracy i wiadomo co tam jest ale nie jest zniszczone i cos tam po urywane i połamane takze nie jest . Tipek pali ok 7 l na trasie i 8 w miescie wiec nie tak drogo ma przeglad do czerwca 2005 ubepieczenie do listopada 2004 wiec tylko wsiadac i jechac . Naprawde polecam ten samochod bo jest wart takich pieniedzy . Cena za jaka oddam auto to 5,5 tys zł zracji na rok i ogólnie stan . Zapraszam do ogladanie zapewnie nieograniczony czas nA OBEJZENIE PREDMIOTU . W razie pytan prosze o kontakt najlepiej email [email protected] z racji tego ze to moj mail z pracy i bardzo szybko odpowioadam na poczte 275202083-tyl1.JPG

Napisano

> Kupię silnik do Tipo 2.0 16V w dobrym stanie i za rozsądną kasę.

> [email protected] GG: 1727867

Już nieaktualne.Zabrałem sie za remont.Jeszcze nie wiem czy to dobra pomysła.

Napisano

> Już nieaktualne.Zabrałem sie za remont.Jeszcze nie wiem czy to dobra

> pomysła.

ja rownierz wybralem naprawe swojego silnika niz kupno kota w worku...

Napisano

> ..SSSSSprzedam

> ....wkład sportowy razem z puszką do Fiata Tipo (mam to w 2.0)

> wiadomo gwarancja dożywotnia czyszczony raz w miesiącu, stan

to znaczy masz do spylenia wydech czy filtr pow. z obudowa bo sie pogubilem. a tak w ogule to jeszcze aktualne?

> bdb, puszke sprzedaje razem z rurami plastikowymi kompletne,

> kontakt 505480187 może być sms no problem chociaż lepiej pogadać.

> JR nie trzeba reklamować a sprzedaje to wszystko bo mam storzek

> pozdro

Napisano

> to znaczy masz do spylenia wydech czy filtr pow. z obudowa bo sie

> pogubilem. a tak w ogule to jeszcze aktualne?

> > pozdro

dolot smile.gif

priv 2661655

Napisano

szukam felg takich jak w cc sporting, były podobno wersje tipo na takich felgach tylko w innych rozmiarach, znaczy sie albo 13/5.5 albo 14'

info na priv 20.GIF

Napisano

LANCIA DEDRA 1.8ie,rok produkcji 1991,moc silnika 105 KM ,przebieg 106000 km.kolor:bordowy metalik,sprowadzona w lipcu 2004 z Niemiec,w Polsce pierwszy wlasciciel, ABS, wspomaganie kier., el. ster.i podgrzewane lusterka , przednie szyby el., centr. zamek na pilota,elektryczny szyberdach, inst. gazowa na gwarancji, podlokietniki przednie i tylne, zaluzja,reg.kierownica wykonczenie w drewnie stan techn. dobry, zadbany,przeglad do lipca 2006,OC do sierpnia 2006 zamienie na TEMPRE KOMBI.

Zainteresowanym moge przeslac fotki.

Napisano

- Sprzedam lub zamienię: FIATA TIPO Suite (wersja ekskluzywna) 1.6 16V, 1994 rok, stan bardzo dobry, sprowadzony z niemiec rok temu, kolor fioletowy metalic, szyby fabrycznie sciemnione (na zielonkawy), elektryczne szyby i lusterka, klimatyzacja, wspomaganie kierownicy, ABS, poduszka powietrzna, centralny zamek z pilotem + alarm, komputer, halogeny przeciwmgielne, kierownica i gałka zmiany biegów obszyteórą, siedzenie skórzane(tak zwana skóra welurowa), dodatkowy podłokietnik kierowcy, regulowanie wysokości kierownicy, regulowanie wysokości fotela kierowcy, bardzo dobry sprzęt grający: RadioCD Sony, 4x50W, głośniki tylnie Sony (elipsy 6x9, max. 220W), Wzmacniacz Mac Audio MP2000 dwukanałowy, tuba basowa z głośnikiem 30cm PIONEER (moc max. 1000W, RMS 400W) wszystko jest podłączone profesjonalnie przez firmę zajmującą się tym- sprzęt grający warty około 2 000zł (możliwość zakupu bez tego sprzętu. W razie pytań: GG 6103070 TEL 691 090 560 lub (32) 67 32 666 MAIL [email protected]. Pozdrawiam

Napisano

Sprzedam Alufelgi Fiatoskie oryginalne, 15" 4x98 napis z felgi: 6Jx15H2-37

275296783-felga.jpg

Niebyly prostowane, jedna ma lekkie zagniecenie rogu od środka nieprzeszkadzające i nie do uchwycenia aparatem zlosnik.gif jak używalem nieodczuwałem krzywości, możliwość obejżenia i sprawdzenia sobie na żywo.

Cenię je sobie 250zł za 4sztuki.

Kontakt:

602-525-685

lub PRIV na AK

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kupię silnik 1.8 8V lub 2.0 8V, ew sam wał korbowy.

Prosiłbym o wszelkie możliwe namiary...

Napisano

Tipo z silnikiem od. 1.6 90KM--> mile widziany 3 dzwiowy i LPG do 4.000zł kupie zdjecie prosze wysyłac na [email protected] wraz z opisem auta

Napisano

> Kupię silnik 1.8 8V lub 2.0 8V, ew sam wał korbowy.

> Prosiłbym o wszelkie możliwe namiary...

Pare tygodni temu gdy szukalem silnika do swojego Tipolota trafiłem 2.0 8V w Porębie k/Zawiercia (śląskie) .Gość mi powiedzial 800zł.Dokladnie to byl silnik z tempry i jeszcze byl w niej zamontowany.

Napisano

Sprzedam dwururke do Fiata Tipo 1,4ie (pewnie pasuje do zwyklego 1,4 i 1,6 ale reki nie dam uciachac). Dwururka jest od mocowania do kolektora, do lambdy. Za lambda zostala odcieta siatka. Dodaje do niej sonde lambda.

Napisano

Witam!

Sprzedam 2 opony zimowe Firestone 175/65-14".Bieznik 6mm.Cena 150 PLN za pare plus przesylka lub odbior osobisty.

Kontakt: [email protected]

tel. 602607693

Fotki:

dscf29884ws.th.jpg

dscf29952aw.th.jpg

Pozdrawiam!

Napisano

Witam!

Sprzedam 4 felgi stalowe 14" fiatowskie.Stan BDB,proste. Cena 150 PLN plus przesylka.

tel. 602607693

Napisano

Witam!

Sprzedam pasy 5-cio punktowe firmy SABELT. Posiadaja utracona homologacje. Zapinane centralna klamra z szybkim otwieraniem. Mocowania na takie karabinczyki lub do klatki. Nie używane w sporcie. W sklad zestawu wchodzi 5 pasow:

-2 pasy gorne (3")

-2 pasy biodrowe z czego jeden z klamra (3")

-1 pas krokowy

Cena to 400zl.

275464273-Obraz%20028.jpg

Napisano

Cześć. Sprzedam opony zimowe 165/70 R13 cena za 4 sztuki 300zł.

Odbiór raczej osobisty.

Narka.

post-45704-14352464835565_thumb.jpg

Napisano

> Cześć. Sprzedam opony zimowe 165/70 R13 cena za 4 sztuki 300zł.

> Kontakt: [email protected]

> Odbiór raczej osobisty.

> Narka.

post-45704-14352464837034_thumb.jpg

Napisano

Do sprzedania naba kierownicy do Fiata Tipo/Tempra

oryginalna MOMO, używana

cena 80 PLN, przesyłka gratis

26311280433.jpg

26311293535.jpg

26311305517.jpg

26311314050.jpg

26311333361.jpg

26311352517.jpg

Napisano

Sprzedam części do Fiata TIPO 2.0 16v wszytsko. Więcej info tylko kom. 500-633-893 lub e-mail [email protected]... Innej formy rozmowy nie mam w sprawie części....

A jest z czego wybrać...jest to wersja GRANTUROSMO na sportowym orginalnym zawieszeniu

Napisano

Sprzedam części do Fiata TIPO 2.0 16v wszytsko. Więcej info tylko kom. 500-633-893 lub e-mail [email protected]... Innej formy rozmowy nie mam w sprawie części....

A jest z czego wybrać...jest to wersja GRANTUROSMO na sportowym orginalnym zawieszeniu

Napisano

Witam mam do sprzedania części silnika do 1.6 MPI

wałek rozrządu - 50 zł

blok silnika komple z tłokami i wałem korbowym bez progów na cylindrach 400 zł

komputer sterowania silnikiem (immobilaiser) - 200 zł

dodatkowo listwa wtryskiwaczy, kolektor ssący, wtryskiwacze, cena do uzgodnienia

zegary DIGITAL SPRAWNE 100 zł

i części blacharskie czyli praweprzednie drzwi i prawy tylny błotnik Kombi cena do uzgodnienia

Wszytkie części pochodzą z mojego autka które do momentu wypadku miało przejechane ok 120 000 km

pytania prosze kierowac na priva!

Napisano

KUPIE przekaznik el. szyb do temperówki!!!!!

jesli ktos ma to proszę o kontakt!!! 270751858-jezyk.gif

Napisano

Sprzedam.

Fiat TIPO 1,4, gaźnik, instalacja gazowa, 1993 r., kolor biały, liczba drzwi 5, 128 000 km., kupiony w Polsce w salonie, drugi właściciel niepalący, pełna dokumentacja, bezwypadkowy, badanie techniczne ważne do marca 2006, blokada skrzyni biegów, autoalarm, bagażnik dachowy (demontowany), cena 5900 PLN (do negocjacji).

Ewentualne pytania prosze kierować na priv.

Mogę przesłać zdjęcia e-mailem.

Napisano

Witam kupię:( 1.4i.e 93' ).

1) Poszukuję el. podnośnika do tipka 3D - lewego.

2) Tylną popielniczkę 3D

3) Podsufitkę do 3D ( el. szyber webasto ), albo kontakt kogoś kto za rozsądne pieniążki obiłby starą bo zapaprałem.

4) czujnik położenia przepustnicy

5) zegary z obrotomierzem.

tel. 696 040 756

Napisano

> Witam kupię:( 1.4i.e 93' ).

> 1) Poszukuję el. podnośnika do tipka 3D - lewego.

> 2) Tylną popielniczkę 3D

> 3) Podsufitkę do 3D ( el. szyber webasto ), albo kontakt kogoś kto za

> rozsądne pieniążki obiłby starą bo zapaprałem.

> 4) czujnik położenia przepustnicy

> 5) zegary z obrotomierzem.

> tel. 696 040 756

u mnie w bydgoszczy jest tipo 3D na czesci, jak masz tyle czesci to moze ci sie opłaca sie przejechac...

Napisano

Kupie sprenżynki di tipaczka 1.6 na tył bo mi jedna szczelila szukam używek w rozsondnej cenie pliz pomóźcie zima się zbliża i nie bedzie mi się chciało robić już pozdro. oslabiony.gif

Napisano

> u mnie w bydgoszczy jest tipo 3D na czesci, jak masz tyle czesci to

> moze ci sie opłaca sie przejechac...

...w sumie to dzisiaj przyjechałem do Bydgoszczy i będę cały tydzień, ile mniej więcej za części?

Jak do Ciebie dotrzeć? napisz mi adres i tel. na e-maila.

Z tym że sęk w tym że mam wypłatkę ok. 10 to dopiero wtedy się zrobi interes chyba że mi wcześniej delegację wypłacą smile.gif

Napisano

mam do sprzedania nowy walek rozrzadu do fiata tipo/tempra 1,4 1,6 na opakowaniu znajduje sie nastepujacy numer:

- stary ( 4358713 )

- nowy ( 7547595 )

sprzedam tanio 150zł

kontakt:

- gg (3249712)

- email ( [email protected] )

- tel. 600480719

post-54793-1435246514223_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sprzedam Fiata Tipo

z silnikiem 2.0 IE pierwsza rejestracia Niemiecka 1994

deska rozdzielcza digital ,ele. szyby,lusterka,szyberdach,wycieraczki na reflektorach alufelgi .Kontakt zemna GG2709089 lub tel.503393770

Napisano

Witam wszystkich ja z sasiedniego kacika

Mam sprawe, nie ma ktos moze plastikowae naklejane na blotniki oznaczenia AGT albo DGT i sa mu niepotrzebne i moglby oddac za symboliczna zlotowke? bylbym wdzieczny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.