Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GIEŁDA Tipo/Tempra

Featured Replies

Napisano

Sprzedam dwie opony BF Goodrich Touring 165/65R14 z ubieglego roku. Praktycznie nowe - sezon na tylnej osi, kilka tys. przebiegu.

2x Michelin XT1 rocznik 2000 po 2 sezonach nierownomiernie starte z jednej strony, ale wciaz wysoki bieznik.

Powod sprzedazy - potrzebne szersze opony

Cena min. 250 PLN

Napisano

Witam!

Szukam gaźnika do tipka z silnikiem 1,4 rok 93`.

Jesli ktos ma takowy na zbyciu to niech da znac za jaką cene!

Dzieki

Napisano

Sprzedam tlumik Ultera, uniwersalny, dedykowany do pojazdow o pojdemnosci do 2,5l!

Jest to tlumik zakonczony dwoma koncowkami 80mm!

Nadaje sie zarowno do duzego auta z pokaznym motorem, jak i do malych autek (u mnie np jezdzil w Cinquecento)!

Stran tlumika oceniam na co najmniej bardzo dobry, 2 miesiace temu byl odnowiony w celu zabezpieczenia (choc nie bylo rdzy), bo nie mialem zamiaru go sprzedawac!

Ale ze wzgledu na obnizenie zawieszenia i okazje kupna Ultera do CC ten idzie na sprzedaz!

Zalaczam fotki ktore zrobilem jeszcze 2 miesiace temu (tylko takie udalo mi sie odnalezc) a stan obecny przedstawie troche pozniej!

Koncowki sa w bdb stanie (regularnie myte i woskowane), wiec o zadnej rdzy na nich czy jakis bablach nie ma nawet mowy! Jedyna ich wada to to ze sa troche porysowane od dolu (na aucie nie da sie tego zauwazyc)!

Cena nowego to 449zl (mam na niego rachunek)!

Tlumik ma ok. 1 roku i 2 miesiecy, nie ma duzo przejechane - wiecej niz 25-30 tys na pewno nie!

Aukcje Allegro

Aukcje zaczynamy od 100zl, kup teraz 180!

Moja cena wyjsciowa to 180zl, ale jestem otwarty na negocjacje!

W razie pytan prosze pisac na priv, gg!

274245253-ulter1.jpg

Jesli ktos bedzie zainteresowany (i bedzie mu na tym bardzo zalezalo) to moze uda mi sie znalezc jakas fotke sprzed odnowienia!

Dodatkowo tlumik ma dospawana rure od cc az do polaczenia za bakiem (z czescia gdzie jest tlumik srodkowy)! Moge to zostawic lub uciac!

Fotki w stanie obecnym:

1)

274245811-Ulter2r%20004.jpg

2)

274245796-Ulter2r%20017.jpg

3)

274245843-Ulter2r%20012.jpg

Wiecej fotek na zyczenie!

Napisano

sie ma chłopaki!!! ma ktos do sprzedanie spojler na tylną klape"lotkę" i na progi,tylko nie mam pewnosci czy na progi do 3d są takie same jak do 5d ja potrzebuje do pieciodzwiowego pozdrawiam

Napisano

klocki chamulcowe nowe FERODO 17 WR BREMEX

> - sprzedam

gg2661655

pozdro

Napisano

Witam.

Kupie opone letnia PIRELLI P4000 - 185/60/14 z bieznikiem min.7.5mm w rozliczeniu moge zaoferowac kolo dojazdowe 135/80/14 nie uzywane/FIAT,LANCIA/

Napisano

Witam,zagladam z sąsiedniego kącika,po mojej temprze zostało kilka drobiazgów które mogą sie przydać;sprężyny przednie i tylne,pompa wspomagania,pompa hamulcowa,servo hamulcowe,kilka plastików po silnik,półośka z przegubem od strony kierowcy,nowe gumy do stabilizatorów przedni i tylny,cewka zapłonowa ,jak by ktoś wszystko zgarnął za 100 pln to zapraszam na gg 1467361

Napisano

H&P Autosport

- amortyzatory: Bilstein

- sprężyny: Eibach

- hamulce: Ferodo, Brembo, Textar, SBS

- felgi: ATS

- paski klinowe: Conti

- filtry paliwa, powietrza, oleju: Clean Filters

- opony: Nokian, Toyo, Matador

- akcesoria: Sparco, GA Racing

- inne...

H&P Autosport

ul. Żywiecka 13

43-300 Bielsko - Biała

tel.33/497-08-03

www.rajdy.info.pl

[email protected]

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Mam pare roznych dziwnych rzeczy co mi zostaly z Tempry. Cena, kto ile rozsadnie da + koszty przesylki. Najlpiej jakby ktos sie zdecydowal na wszystko, to pojdzie w jednej paczce i bedzie spokoj

Sa tam m.in. ladne pokrowce, specjalne do Tempry (welur), sa swiece (uzywane,ale niedlugo i wymieniane na nastepne, wiec one dzialaja i sa w niezlym stanie, ja po prostu wymienialem ostatnie 2 razy swiece profilaktycznie, bo jezdzilem na gazie), jest rowniez nowy komplet (na jedna polos) uszczelniacza do polosi,..karton wyglada na zniszczony,a to dlatego,ze wozilem go w bagazniku,bo myslalem,ze kiedys wymienie ten uszczelniacz,...ale sie nie doczekal,..Tempra poszla do kogo innego, a uszczelniacz zostal i jest calkowicie nowy, dalem w sklepie 90 zl.

Wszystkie czesci byly sprawne gdy je wyciagalem z auta,..oprocz termostatu,ktory nie domyka sie do konca i puszcza wode,...ale ten elemnt mozna wymienic, widzialem na allegro za 8 zl.

Jest rowniez kopulka z palcem,..tez uzywana ale sprawna (Magneti Marelli). Oraz elementy aparatu zaplonowego Magneti Marelli.

Zdjecia na: www.tempraitaly.webpark.pl

Czekam na ewentualne propozycje.

Informacje i propozycje tylko na e-mail: [email protected]

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Kupie wzmocnienie przednie z kawalkami podluznic odciete za kielichami do Tipo.pisac najlepiej na gg 2607495

Napisano

jak w tytule sprzedam radio marki Sony model m600R z obracanym panelem elektrycznie,panel po odwroceniu jest wyswietlaczem pelnopanelowym, moc 4x50W wyjscia na dwa wzmacniacze plus Audio in, sterowanie wzmacniaczem, sterowanie zmieniarka. Kontakt mail lub priv .

Napisano

Sprzedam Fiata Tipo 1,6 + gaz, uszkodzony przód. Wyposażenie: elektryczne szyby i szyberdach, wspomaganie kierownicy, centralny zamek + alarm, instalacja gazowa zakładana w 2002, po remoncie silnika 02.2005, wnętrze zadbane, Cena: 2500zł

Wrocław

Napisano

Szukam tylnego zacisku do Tipo 2,0 16V

Moze byc uzywany ale najlepiej jakby byl nowy smile.gif

Napisano

> - sprzedam

witam sprzedam sprężynki do tipo 2.0 (komplet) przednie były do amorków -40 (sprawdziłem wymieniająć długość kolumn) dozucam tylne amorki gratisowo, były wymieniane w listopadzie ,zwykłe olejowe

zapraszam do licytacji, w przyszłym tygodniu wystawiam to wszystko na allegro.

moje gg 2661655 , ponieważ jestem chwilowo bezrobotny muszę je szybcjutko pogonić smile.gif

postro

Napisano

j.w z LPG lub diesla.oczekuje fotoofert ze sczególowym opisem i historia auta, tylko w dobrej cenie cfaniaczek.gif

Napisano

Witam!

Oferuję pastę głuszącą idealną do tworzenia przestrzeni akustycznej w aucie. Może zastępować maty głuszące lub być ich uzupełnieniem. Nakłada ją się na zimno (w przeciwnieństwie do mat) grubość 1-2 mm, jeśli ktoś potrzbuje lepszego wygłuszenia może oczywiście więcej.

cena za 1 szt = 1 litr to 12,99 zł

1 pasta zastępuje ok. 10-15 mat (ich koszt=50-75 zł!!!)

więcej:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50033003

Napisano

Sprzedam prawy drazek kierowniczy do autka ze wspomaganiem (nowy) kupilem go ale okazalo sie ze jednak nie bede musial wymieniac, oraz pompe wody do fiata tipo 2.o uzywana lecz w znakomitym stanie. info na priv lub gg 3312120

Napisano

do tego wszystkiego co wyżej

Mam do sprzedania koła 13" z nowiutkimi oponkami (jeździłem na nich około 1,5 tygodnia)

Oponki to Barrum Polaris 2 (moim zdaniem świetne oponki) 155/60/13 ZIMOWE !!

Felgi to oczywiście stalówki smile.gif

Napisano

Poszukuje pilnie szyby bocznej lewej do tipo 3d.

Napisano

KUPIĘ ALU DO FIATA (TIPO) ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ W DOBRYM STANIE, 13" LUB 14" PROSZE O ZDJĘCIA [email protected]

Napisano

Przegub do Tipo/Tempra 1.4-1.6 (Punto 55-60-65) prod. LPR. Cena powiedzmy 130, do uzgodnienia.

Napisano

Potrzebny mi zamek do prawych tylnych drzwi.Musi to być zamek z silnikiem od centralnego zamka.Wersja kombi.Prosze o info. sciana.gif

Napisano

Pilnie szukam serwa pompy hamulcowej do Tipo. Moje to 1,6 benzyna z 1990r, ale nie wiem czy nie pasują z innych modeli silnikowych. pad.gifbeksa.gif

Napisano

kupie aparat zaplonowy do Tipka.nie wiem czy ma znaczenia pojemnosc.jak cos to 1.6 DOHC.pozdrawiam

Napisano

Kupie reflektor lewy (nowy typ 93-) wraz z listewka, moze byc bez migacza. ribbon.gif

Napisano

poszukuje zamka do tylnych prawych drzwi. czy ktoś mnie poratuje.... mój gg 5100623

Napisano

> sie ma chłopaki!!! ma ktos do sprzedanie spojler na tylną

> klape"lotkę" i na progi,tylko nie mam pewnosci czy na progi do

> 3d są takie same jak do 5d ja potrzebuje do pieciodzwiowego

> pozdrawiam

lotkę znajdziesz na allegro!!:):)

Napisano

Pozostalo mi jeszcze troche czesci i elementow po TEMPRZE ,jezeli ktos bylby zainteresowany prosze pytac.

Napisano

potrzebny mi bo w moim Tipo '90r poszedł rozrząd (niewiadoma przyczyna pasek cały, spadł z napinacza, a napinacz niema luzu!), niestety niema ciśnienia na 1,3 gar, wcześniej brał mi już olej więcy chyba najlepiej wymienic motor... czekam na propozycje... dokładny nr silnika to 159 A6.046 może ma ktoś taki na pozbyciu !!!

Napisano

> - sprzedam

sprzedam Tipo 2.0 91r , nowe zawieszenie sport, na gwarancji i nowy ukł. wydechowy gwarancja ,wkład sportowy JR również gwarancja dorzywotnia, wewnątrz stan bdb, na zewnątrz do poprawek lakierniczych, stan silnika bez zarzutu , auto aprowadzone w listopadzie , sprzedaje z powodów osobistych.

interesuje mnie kwota 6000zł , do wymiany wachacze przednie starasznie skrzypią gumy na nierównościach. auto zdecydowanie szybsze od zwykłych granturismo oraz iE , bardzo elastyczne, spalanie w granicach 8l/100 km przy jeździe do ok 2500 obr/min. ewentualnie zamienie z dopłatą ze strony zainteresowanego, również może być włoskie autko.

kontakt 505480187 / gg 2661655

Napisano

Mam jeszcze :

Obudowa filtra powietrza od 1,4 ie

elektrykę przednich szybek

seryjny centralny. szybki smile.gif

Pozdrawiam smile.gif

Napisano

Kupię pilnie osłonę silnika do Tipo 1.6 '94. Tą od góry do której przypina się obudowę filtra powietrza. Sprawa bardzo pilna tuptup.gif

Napisano

Sprzedam radioodtwarzacz CD Pioneer DEH 1300R

274809839-DEH%201300R.jpg

Tuner:

RDS z funkcją PTY,

Szybki tuner z syntezą PLL,

Programowanie 18 stacji,

BSM (pamięć ulubionych stacji),

BSA (automatyczne wyszukiwanie stacji).

Odtwarzacz CD:

1-bitowy przetwornik C/A z filtrem o 8-krotnym nadpróbkowaniu,

Szybki ruch do przodu/do tyłu,

Wyszukiwanie/skanowanie/powtarzanie,

Ręczne szukanie ścieżek,

Odtwarzanie w kolejności losowej,

Pamięć ostatniej pozycji,

Możliwość odtwarzania płyt CD-R.

Audio:

Maksymalna moc wyjściowa: 4 x 45 W , moc wyjściowa DIN (DIN45324, +B = 14,4 V): 4 x 25 W,

Regulator poziomu źródła SLA,

Regulator natężenia dźwięku przód/tył

EEQ: 5 trybów zarejestrowanych ustawień korekcyjnych, 1 tryb zarejestrowanych ustawień korekcyjnych użytkownika, 3-pasmowy korektor, możliwość wyboru poziomu głośności fizjologicznej, wybieranie trybu FIE (system poszerzania przedniego pola dźwiękowego).

Ogólne:

Złącze ISO,

Białe podświetlenie wyświetlacza,

Zdejmowana płyta przednia bez alarmu,

Wyciszanie dla telefonu komórkowego,

Regulowany kąt montażu

Radio zakupione w sklepie (rachunek), kompletne, stan bdb, nie posiada wad ukrytych.

Preferowny odbiór osobisty

Cena 290,- PLN (negocjowalna)

Napisano

witam,

sprzedam sprężyny do Fiata tempry tył używane

strumienicę nową

taniość smile.gif

Napisano

Sprzedam pompe wody do fiata tipo 2.0 oraz prawy nowy drazek kierowniczy do wersji z abs firmy TRW oraz deske rozdzielcza do 2.0 z uszkodzonym obrotkiem.

Napisano

> Sprzedam radioodtwarzacz CD Pioneer DEH 1300R

> Tuner:

> RDS z funkcją PTY,

> Szybki tuner z syntezą PLL,

> Programowanie 18 stacji,

> BSM (pamięć ulubionych stacji),

> BSA (automatyczne wyszukiwanie stacji).

> Odtwarzacz CD:

> 1-bitowy przetwornik C/A z filtrem o 8-krotnym nadpróbkowaniu,

> Szybki ruch do przodu/do tyłu,

> Wyszukiwanie/skanowanie/powtarzanie,

> Ręczne szukanie ścieżek,

> Odtwarzanie w kolejności losowej,

> Pamięć ostatniej pozycji,

> Możliwość odtwarzania płyt CD-R.

> Audio:

> Maksymalna moc wyjściowa: 4 x 45 W , moc wyjściowa DIN (DIN45324, +B

> = 14,4 V): 4 x 25 W,

> Regulator poziomu źródła SLA,

> Regulator natężenia dźwięku przód/tył

> EEQ: 5 trybów zarejestrowanych ustawień korekcyjnych, 1 tryb

> zarejestrowanych ustawień korekcyjnych użytkownika, 3-pasmowy

> korektor, możliwość wyboru poziomu głośności fizjologicznej,

> wybieranie trybu FIE (system poszerzania przedniego pola

> dźwiękowego).

> Ogólne:

> Złącze ISO,

> Białe podświetlenie wyświetlacza,

> Zdejmowana płyta przednia bez alarmu,

> Wyciszanie dla telefonu komórkowego,

> Regulowany kąt montażu

> Radio zakupione w sklepie (rachunek), kompletne, stan bdb, nie

> posiada wad ukrytych.

> Preferowny odbiór osobisty

> Cena 290,- PLN (negocjowalna)

Sorry, ale gzdieś mi fotke wcieło wink.gif

274819031-DEH%201300R.jpg

Napisano

> Mam jeszcze :

> Obudowa filtra powietrza od 1,4 ie

> elektrykę przednich szybek

> seryjny centralny. szybki

> Pozdrawiam

moge poprosic o nr. telefonu do ciebie najlepiej sms na moj 691120290

pozdrawaim

domin

Napisano

kupię czujnik temperatury z kolektora dolotowego (silnik 1,6 monowtrysk)

kontakt: 503095575, gg: 3722842

pozdrawiam!!

Napisano

Cześć

Sprzedam ładne Alufelgi 14" rozstaw śrób 4x98mm, a więc pasują do większości samochodów włoskich i chyba poloneza.

dane:

Supra model 5

6Jx14 H2

dorzucam gratis oponki:

BARUM Brillantis chyba 185/60/14 82T ale nie jestem pewien stan średni ale sezon można przejeździć

Hankok185/60/14 stan oponek db.

cena 750zł do negocjacji oczywiście

Napisano

Kupię zaciski na tarcze tył - nie podaje rozmiaru - to kwestia do dogadania

Ewentualnie przód - 257 mm !!

Napisano

Kupie silnik krokowy do tipo 1.6

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.