Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kubicy cd....

Featured Replies

Napisano

> Widzieliście co być może BMW zrobi z Robertem w następnym sezonie...

> jakiś tekst

Napisałeś minutę przede mną. Musiałem wywalić swojego posta, żeby się nie powtarzać. hehe.gifok.gif

Anyway - ciekaw jestem, ile w tym jest prawdy, a ile kolejnej dawki ogólnonarodowej histerii... niewiem.gif

Napisano

> Anyway - ciekaw jestem, ile w tym jest prawdy, a ile kolejnej dawki

> ogólnonarodowej histerii...

...się czym przejmować.

>>> INNY ARTYKUŁ <<<

Jak o czymś pisze Bild, to można sobie odpuścić... hehe.gif

Napisano

> Napisałeś minutę przede mną. Musiałem wywalić swojego posta, żeby się

> nie powtarzać.

> Anyway - ciekaw jestem, ile w tym jest prawdy, a ile kolejnej dawki

> ogólnonarodowej histerii...

Jeszcze wspomniecie moje słowa, jakie tak mocno skrytykowaliście w innym poście wink.gif Ale to szczegół 270751858-jezyk.gif

Napisano

> wpysk.gif20.GIF

Wiesz ja nie lubię krakać, lecz tutaj wszystko pokrzyżował ten wypadek i dobry występ tego Niemca... Więc wszystko może się zdarzyć

Napisano
  • Autor

I teraz Ty byłeś pierwszy. W BMW zawsze atmosfera była trochę napięta, a porządny nacisk prasy na szefostwie zespołu może doprowadzić do tego, że w przyszłym sezonie zobaczymy Vetela, w końcu mieliby samych niemców w zespole.

Napisano

Czym wy sie przejmujecie. Uwazam ze BMW nie nie odda Kubicy do Red Bulla. Vettel jest cieniutki. Takie jest moje zdania, Te plotki juz mnie wkurzaja wink.gif

Napisano

> jakiś tekst

nie ma takiej opcji. Dlaczego słuchacie gazet a nie słuchacie tego co się mówi? Kubica nigdzie nie odejdzie BMW zależy na tym żeby się rozwijać a nie robić krok do tyłu. plan był taki że w tym roku mają się znaleść wśród 4 najlepszych zespołów, przyszły rok to walka o mistrzostwo. Nikt (oprócz dziennikarzy) nie postawi na Vetella bo o mistrzostwie mogą zapomnieć. Jak pewnie widzieliście pojechał dobrze ale nie bardzo dobrze. I z taką jazdą nie bedzie wygrywał. A żeby zespół zdobył mistrzostwo musi mieć jaknajwięcej punktów. Co innego za dwa trzy lata, chłopak potrenuje i wtedy kto wie narazie zamało doświadczenia. A tak wogóle to chciałbym zobaczyć Kubicę w jakimś słabszym zespole ciekawy jestem co by z tego wyszło. Niesztuką jest wsiąść do najlepszej maszyny i wygrać, sztuką jest aby zrobić coś z niczego i ja wiem że Robert to potrafi.

Pozdrowionko i niemartwcie się Kubica jeszcze długo bedzie jeździł

Napisano

> jakiś tekst

To wszystko "palcem na wodzie pisane" jest.

Dziennikarze szukają zawsze newsów,niestety większość mija się z prawdą.

Napisano

Dlaczego łykacie wszystko jak młode pelikany i po cholere czytacie pierdoły na onecie, które ni jak się mają do rzeczywistości. Przecież na litość boską to są odgrzewane cytaty i nie do końca dobrze przetłumaczone, niektóre wyrwane z kontekstu, niedokończone...Na dodatek artykuły tytułowane w ten sposób, że treść jest zupełnie o czymś innym - nie muszę chyba pisać dlaczego tak jest.

Jak ma wylecieć to tak wyleci, że się po fakcie o tym dowiemy.

Co do występu SV w USA - rewelacyjny debiut??Kilka błędów

(Robert także - na tym koniec podobieństw) i żadnego wyprzedzania trzecim samochodem w stawce...

Napisano

> jakiś tekst

przecież to jest stek bzdur lub inaczej pobożne życzenia niemieckich pseudo dziennikarzy z Bilda. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że onet ten artykuł przeredagował z dziennika >>stąd<<, ale oczywiście już nie napisał, że ten artykuł pochodzi z Bilda i jak można zauważyć onet zmienił go po swojemu, zaczynając od dodaniu wykrzyknika w tytule artykułu. Najlepiej nie czytać wiadomości o F1 w onecie, bo jak widać jest to mało wiarygodne źródło. no.gif

Napisano

> przecież to jest stek bzdur lub inaczej pobożne życzenia niemieckich

> pseudo dziennikarzy z Bilda. Najśmieszniejsze w tym wszystkim

> jest to, że onet ten artykuł przeredagował z dziennika >>stąd

Wiesz na razie nic nie jest pewne, wiec nie można mówić co jest wiarygodne a co nie...

Napisano

> Wiesz na razie nic nie jest pewne, wiec nie można mówić co jest

> wiarygodne a co nie...

Sam Mario Theissen niedawno w wywiadzie Tv, na sugestie jednego z dziennikarzy, że Red Bull widziałby u siebie Roberta, odpowiedział, że go to wcale nie interesuje...

Napisano

> Sam Mario Theissen niedawno w wywiadzie Tv, na sugestie jednego z

> dziennikarzy, że Red Bull widziałby u siebie Roberta,

> odpowiedział, że go to wcale nie interesuje...

A nie bierzesz pod uwagę, że nie powie publicznie co się dzieję za kotarami dopóki nie dojdzie do konkretnych sytuacji. Ehh...

Powtarzam, ja nie mówię, że to koniec Kubicy w F1, lecz być może koniec Roberta w BMW

Napisano

> A nie bierzesz pod uwagę, że nie powie publicznie co się dzieję za

> kotarami dopóki nie dojdzie do konkretnych sytuacji. Ehh...

> Powtarzam, ja nie mówię, że to koniec Kubicy w F1, lecz być może

> koniec Roberta w BMW

I Ty mówisz, że nie lubisz krakać zakrecony.gif

Jak dla mnie nadal będzie jeździł w BMW jakby nic się nie stało. Przecież to jest sport, zdarzają się wypadki, a kierowcy rezerwowi są właśnie po to by zastępować podstawowych kierowców. Vettel to jeszcze nieopierzony kurczak a ten punkcik to czysty przypadek. HOUGH

Napisano

> I Ty mówisz, że nie lubisz krakać

> Jak dla mnie nadal będzie jeździł w BMW jakby nic się nie stało.

> Przecież to jest sport, zdarzają się wypadki, a kierowcy

> rezerwowi są właśnie po to by zastępować podstawowych kierowców.

> Vettel to jeszcze nieopierzony kurczak a ten punkcik to czysty

> przypadek. HOUGH

Podobnie mówili o Hamilltonie i co przypadek zeby.GIF

Napisano

> A nie bierzesz pod uwagę, że nie powie publicznie co się dzieję za

> kotarami dopóki nie dojdzie do konkretnych sytuacji. Ehh...

> Powtarzam, ja nie mówię, że to koniec Kubicy w F1, lecz być może

> koniec Roberta w BMW

Biorąc pod uwagę faworyzowanie Nicka to i tak bym się ucieszył biglaugh.gif

Zwróć uwagę na to, że Wentyl jest związany umową z RedBullem i tu mogą być jaja jak by przyszło co do czego. No ale Super Mario jakby rzucił walutą to by było pozamiatane.

Na poważnie to miejsce Roberta jak by tak trochę pospekulować i pobawić się w dziennikarzy Onetu grinser006.gif jest w Ferrari. Mieszka praktycznie już tam kilkanaście lat, ma tam dobre kontakty i przede wszystkim jest bardzo dobrym "inżynierem" w boksie.

Teraz wyobraźcie sobie sezon 2008 i czołówki programów tv: Hamilton Vs Kubica rotfl.gif

Jaki świat byłby wtedy piękny serduszka.gifgrinser006.gif

Napisano

> Podobnie mówili o Hamilltonie i co przypadek

Hamilton został wyhodowany specjalnie dla F1 biglaugh.gif

Napisano

> Podobnie mówili o Hamilltonie i co przypadek

ale nie porównuj punkcika zdobytego na pechu innych przez Vettela do 58 punktów zdobytych przez Haimltona w 7 wyścigach...

Napisano
  • Autor

> Teraz wyobraźcie sobie sezon 2008 i czołówki programów tv: Hamilton

> Vs Kubica

> Jaki świat byłby wtedy piękny

Zbyt piękny, by było to możliwe zlosnik.gif Ale z chęcią zobaczyłbym Kubicę w Ferrari

Napisano

> ale nie porównuj punkcika zdobytego na pechu innych przez Vettela do

> 58 punktów zdobytych przez Haimltona w 7 wyścigach...

hehe.gif Od czegoś trzeba zacząć. Co Hamillton przyszedł do F1 i za jednym razem zdobył 58pkt

Napisano

> Zbyt piękny, by było to możliwe Ale z chęcią zobaczyłbym Kubicę w

> Ferrari

Na tym właśnie polega potęga mediów- rzucić temat i niech naród dyskutuje.

Napisano

> Od czegoś trzeba zacząć. Co Hamillton przyszedł do F1 i za jednym

> razem zdobył 58pkt

Nie, Hamilton przeszedł do F1 i za pierwszym jednym razem zdobył 6 pkt, potem 8, znów 8,...

Napisano

> Nie, Hamilton przeszedł do F1 i za pierwszym jednym razem zdobył 6

> pkt, potem 8, znów 8,...

Czyli od razu zbudowano Rzym boje_sie.gif

Słuchaj a ja bym się nawet ucieszył, że Kubica przeszedłby do innej firmy i Vettel pozostał w BMW. Zapytasz dlaczego a z prostego powodu bo zaczęłoby być ciekawiej na wyścigach F1 waytogo.gif

Napisano

> Czyli od razu zbudowano Rzym

> Słuchaj a ja bym się nawet ucieszył, że Kubica przeszedłby do innej

> firmy i Vettel pozostał w BMW. Zapytasz dlaczego a z prostego

> powodu bo zaczęłoby być ciekawiej na wyścigach F1

Ale nie wiem o co Ci chodzi...Hamilton jest pierwszy sezon w F1. Faktem jest , że nie zszedł jeszcze z podium...Dlatego nie ma co go porównywać do Vettela.

Jeśli chodzi o przejście Roberta do innego zespołu, to sugerowane przez kogoś przejście do RedBulla byłoby krokiem wstecz. Już wole żeby walczył o swoje miejsce w BMW (oczywiście świetnymi wynikami ok.gif)

Napisano

> Ale nie wiem o co Ci chodzi...

Oto, że macie klapki na oczach bo Polak znalazł się w F1. Owszem jest z czego być happy, ale sport i jego realia są brutalne i nic nie zależy od nas (kibiców). Co ma być to będzie i nie wiadomo co za kotarami się szykuje...

Napisano

> Od czegoś trzeba zacząć. Co Hamillton przyszedł do F1 i za jednym

> razem zdobył 58pkt

tylko ze Hamiltona Mclaren przygotowywał do startów w F1 od dziecka

Napisano

> Jeśli chodzi o przejście Roberta do innego zespołu, to sugerowane

> przez kogoś przejście do RedBulla byłoby krokiem wstecz.

Czasem trzeba zrobic krok wstecz zeby moc zrobic dwa w przod wink.gif

Mysle, ze Robert w BMW poki co ma dosc pewna pozycje i bardziej mnie ciekawi czy Heidfield nie odjedzie po tym sezonie bo tu tez swego czasu sporo plotek bylo. Generalnie nie ma co dywagowac - poczekamy do konca sezonu to sie wszystko okaze wink.gif

Napisano

Silly season, czyli „głupawy sezon”, w którym media prześcigają się w wymyślaniu plotek na temat ewentualnych transferów kierowców na przyszły rok, na dobre rozpoczął się w światku Formuły 1.

Nie tak dawno spekulowano o ewentualnym przejściu Heikki Kovalainena do zespołu Williamsa. Kilka dni później zarówno zespół Renault, jak i Williams oświadczyły, że nie prowadziły żadnych rozmów na ten temat.

Pojawiły się także plotki dotyczące kontraktów kierowców Red Bulla- Marka Webbera oraz Davida Coultharda, którzy podobno mają już zagwarantowane miejsca w przyszłym sezonie.

Silly season nie ominął także Roberta Kubicy. Według niemieckiego Bilda, Polak jest wiązany ze stajnią Red Bull i miałby zostać wypożyczony w zamian za Sebastiana Vettela, który w ostatniej Grand Prix debiutował w wyścigu F1.

Na potwierdzenie owych doniesień Bild zacytował wypowiedź właściciela stajni Red Bull- Dietricha Mateschitza: „Obok Hamiltona i Massy, spośród młodych kierowców największe wrażenie wywarł na mnie Kubica.”

Sezon plotkowy w F1 rozpoczął się na dobre- w tym roku trochę wcześniej niż zwykle, ale i tak radzimy czytelnikom wszystkie informacje pojawiające się na temat ewentualnych roszad w zespołach traktować z przymrużeniem oka. Plotki związane z Robertem Kubicą mają z pewnością jedną poważną zaletę: oznaczają, że niewątpliwie Polak został zauważony w zawiłym świecie F1.

Napisano

> Plotki związane z

> Robertem Kubicą mają z pewnością jedną poważną zaletę:

> oznaczają, że niewątpliwie Polak został zauważony w zawiłym

> świecie F1.

I to jest główny wniosek z tego całego zamieszania. smile.gif

Mam nadzieję, że we Francji Robert już pojedzie... ok.gif

Napisano

Już mi się nawet nie chce otwierać linków o F1 na polskich portalach - ale przecież trzeba o czymś pisać bo sezon ogórkowy... Jak już jest coś konkretnego to z opóźnieniem przedrukowane z www.formula1.com albo innych fachowych stronek...

Napisano
  • Autor

> I to jest główny wniosek z tego całego zamieszania.

> Mam nadzieję, że we Francji Robert już pojedzie...

Dokładnie..., i że zdobędzie jakieś punkty - im więcej tym lepiej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.