Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Które ASO w Wawie najlepsze

Featured Replies

Napisano

NA przeglądzie mojej A III okazało się, ze jest podciek najprawdopodobniej z uszczelniacza przedniej podpory wału korbowego ( przy kole pasowym). i muszę oddać autko na naprawę gwarancyjną. Pomijam fakt, ze nastąpiło to po przebieku 20 kkm angryfire.gif. Które z poniższych Aso w Wawie polecilibyście:

- Dixi Car Raszyn

- Autozoliboż

- Abexim.

Przyznam, że te byłyby dla mnie najlepsze pod względem dojazdu. A może jakieś inne typy. Chciałbym, żeby mi to zrobili dobrze, a nie spaprali...

Napisano

Abexim omijaj z daleka... Bardzo duża rotacja mechaników i z pewnych źródeł wiem ze jest tam bardzo kiepska jakość obsługi.

Napisano

> Abexim omijaj z daleka... Bardzo duża rotacja mechaników i z pewnych

> źródeł wiem ze jest tam bardzo kiepska jakość obsługi.

To chyba kolego masz niepewne źródła co do rotacji mechaników, bo moi koledzy którzy pracują tam ponad 10 lat i wszyscy pracują na jednej zmianie są tam do tej pory a co do obsługi to nie będę się wypowiadał bo ktoś może powiedzieć, że jestem stronniczy

Napisano

> To chyba kolego masz niepewne źródła co do rotacji mechaników, bo moi

> koledzy którzy pracują tam ponad 10 lat i wszyscy pracują na

> jednej zmianie są tam do tej pory a co do obsługi to nie będę

> się wypowiadał bo ktoś może powiedzieć, że jestem stronniczy

Mówię to, co wiem od osoby, która wykonuje pewne usługi dla wszystkich warszawskich ASO Opla. Tylko tyle i nic więcej.

Napisano

....Abexim omijam szerokim łukiem od jakichś 6 lat, kiedy to na przeglądzie wyciągnęli z naszej Asterki sportowy filtr powietrza - po przebiegu 15 tys. km - i wsadzili na jego miejsce zwykły.....

Napisano

Nie jedź na Lotniczą do Nivette'a. Serwisujemy tam służbowe i to co tam wyprawiają to porażka - dziady i partacze

Napisano

zarówno moja była Astra jak i inne Ople w rodzinie od 10 lat są serwisowane w Auto Pol Service na Mangalii i złego słowa powiedzieć nie moge ok.gif

Napisano

> A gdzie potem serwisowałaś??

....raz była u Miniewskiego i było ok.gif .....a później już tylko Auto-Ekspert smile.gif

Napisano

Ostatni raz byłem w ASO 9 lat temu. Miniewski na 17 Stycznia pierwsza klasa. AutoPol Service na Mangalia totalna porażka. Aczkolwiek zasłyszałem, że wiele się tam zmieniło i teraz bardzo dbają o klienta. Jednak wybrałbym Miniewskiego. Jakby co to do Auto-Experta niedaleko.

Napisano

> Abexim omijaj z daleka... Bardzo duża rotacja mechaników i z pewnych

> źródeł wiem ze jest tam bardzo kiepska jakość obsługi.

Co do jakości obsługi to nie będę się wypowiadał - bo to zazwyczaj jest subiektywna ocena.

Natomiast co do rotacji wśród mechaników - mylisz się. Jedyne stanowisko, gdzie naprawdę Twoje twierdzenie jest słuszne - to myjkowy zlosnik.gif Ale to się chyba nie liczy wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.