Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interfejs EUROSCAN 2007 Czy warto to kupować??

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie.

Na allegro można kupić takie cuś już od 300PLN czy taniej a to przykładowy link z opisem: LINK

No i poczytałem i się teraz zastanawiam czy warto sobie coś takiego nabyć. Z tego co się doczytałem to oni oferują tylko sam interfejs a soft trzeba sobie zdobyć samemu. troszkę pogrzebałem po necie i coś tam znalazłem darmowego (czytaj okrojonego) i mniej darmowego. Co panowie o tym myślą?? Znalazłem też opis samego interfejsu na ELM327 tyle że raczej sam tego sobie nie złożę chyba że mój brat by ochoty nabrał ale wątpię. A tutaj programik który na tym śmiga tyle że nie darmowy ale w wersja demo krzyczy tylko żeby używać jej do celów testowych więc może będzie chodzić

Napisano

Jeśli chcesz to tylko do Opla to zdecydowanie zakup nieopłacalny.

Opel Scaner ma dużo większe możliwości.

Napisano

> Jeśli chcesz to tylko do Opla to zdecydowanie zakup nieopłacalny.

> Opel Scaner ma dużo większe możliwości.

Kamil już ma opel scannera wink.gif

PS. pierwszy raz widzę euroscana na usb ok.gif

Napisano
  • Autor

> Kamil już ma opel scannera

> PS. pierwszy raz widzę euroscana na usb

tyle że to nie jest ten euroscanner co kiedyś. Od kilku dni drążę temat i jakoś sie nie mogę do tego przekonać. A można znalesć od przechwałek sprzedawców po takie opinie na forach:

Re: Sprzęt diagnostyczny-co wybrać.Opinie i recenzje. Odpowiedz z cytatem

We wprawnych rękach i sztacheta stanowi narzędzie pracy. To coś jest na ELM 327 i może stanowić jedynie alternatywę jako "sznurkowy" czytnik kodów OBD-EOBD. Reklamowanie jako kontynuacja poczciwego euroscana jest potwornym nadużyciem.

Więc już sam nie wiem a szukam czegoś bo ja mam Opelka i OpelScannera a mój brat ma mazdę i nic. Więc na dwóch to by dało radę kupić ale najpierw chcę się upewnić czy warto. Mam też taki programik a serial do niego można na necie znaleźć. Tak z grubsza widać że ma jakieś charakterystyki i przebiegi ale bez fejsu ciężko coś powiedzieć.

Napisano

Nawet sprzedawca pisze, że ten sprzęt tylko czyta błędy, kasuje i podgląda parametry na bieżąco. Warto dopłacać stówkę do zwykłego euroscana, żeby mieć odczyt z CAN i USB? Jak myślisz, przydadzą ci się kiedyś te dodatki?

Napisano
  • Autor

> Nawet sprzedawca pisze, że ten sprzęt tylko czyta błędy, kasuje i

> podgląda parametry na bieżąco. Warto dopłacać stówkę do zwykłego

> euroscana, żeby mieć odczyt z CAN i USB? Jak myślisz, przydadzą

> ci się kiedyś te dodatki?

Jeśli chodzi o CAN to myślę że tak. A USB to praktycznie już konieczność aby sie do laptopa podpiąć. Z tym że to praktycznie obsługuje tylko silniki i nic więcej. A chciałbym mieć możliwość podłączenia się tak jak w OpelScannerze pod większość sterowników w aucie.

Napisano

> Kamil już ma opel scannera

> PS. pierwszy raz widzę euroscana na usb

to tu jest bezprzewodowy na BT KLIK

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.