Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pasek Rozrządu

Featured Replies

Napisano

Witam Jestem nowym właścicielem Punto HGT wczoraj sprawdzałem wygląd paska rozrządu i zaniepokoiła mnie pewna rzecz wygląd paska sprawdzałem po nocy po odkręceniu obudowy okazało się że pasek jest lużny ale gdy uruchomiłem silnik pasek się naciągnął i tak już zostało pomimo wyłączonego silnika i teraz nie wiem czy to jest prawidłowy objaw jak samochód długo stoi to pasek się polużnia. Proszę o odpowiedz kogoś kto już się z tym spotkał.

Napisano

witam nowego 20.GIF

uzupełnij profil i wtedy na pewno uzyskasz odpowiedz, a gdybyś się ładnie w osobnym wątku przywitał i może pokazał foto nowego nabytku było by miło waytogo.gif20.GIF

Napisano

Witaj!

Pasek rozrządu powinien być naciągnięty cały czas poza tym na wygląd nie ocenisz czy pasek pęknie za 500km czy za 30000.

Napisano
  • Autor

Witam wiem że na wygląd się nie ocenia paska, ale gość który sprzedawał mi samochód twierdził że wymieniał go jakieś 30000 km przed sprzedażą więc z czystej ciekawości zaglądłem do niego.Podejrzewam że będę musiał udać się do ASO i wymienić go + rolki widzę że na tym forum nic ciekawego się nie dowiem.

Napisano

Witam 20.GIF

Zasadą powinno być, to aby po zakupie używanego auta nie ufać sprzedającemu, tylko na własny koszt wymienić pasek rozrządu wraz z rolką prowadzącą i napinającą, a przy okazji również kilka innych rzeczy. Zwłaszcza jeżeli chodzi o silnik w punto II HGT, gdzie "strzał" paska spowoduje duże straty i koszty.

TUTAJ masz link do mojego wątku o HGT.

Więcej znajdziesz w archiwum forum - opcja szukaj waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedz

Napisano

> Witaj!

> Pasek rozrządu powinien być naciągnięty cały czas poza tym na wygląd

> nie ocenisz czy pasek pęknie za 500km czy za 30000.

Tak?......naprawdę?....nie wiedziałem icon_eek.gif

Czemu kolega nie nauczy sie odpowiadać właściwie,adresować posty? hmm.gif

chciałbym hgt ale...mam tylko 8 waytogo.gif

. Odpowiada sie autorowi postu nie zaś ostatniemu kto udzielił na niego odpowiedz

Napisano

widzę że na tym forum nic ciekawego się nie dowiem.

Witaj 20.GIF

Na tym forum,dowiesz sie bardzo duzo,ciekawych rzeczy,bo koledzy naprawde dysponuja ,ogromna wiedza,tylko odrobine cierpliwości,jezeli mozna Cie prosic smile.gif

Napisano
  • Autor

już po sprawie wymieniony pasek roki pompa wody płyn 550 zeta moge spać spokojnie :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.