Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co ile wykonywać regulację luzu zaworów?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Mój kropek ma już 135 kkm i jeszcze nie robiłem nigdy regulacji luzu zaworów. Od 10 tys. km jest instalacja LPG. Co ile zaleca się regulację na LPG i bez LPG w tym silniku, tj 1.1 ??

Napisano

> Witam!

> Mój kropek ma już 135 kkm i jeszcze nie robiłem nigdy regulacji luzu

> zaworów. Od 10 tys. km jest instalacja LPG. Co ile zaleca się

> regulację na LPG i bez LPG w tym silniku, tj 1.1 ??

archiwumsię popsuło ??

bo temat regulacji zaworów był tak często poruszany, że znalezienie odp na Twoje pytanie zajmuje kilkanaście sekund

Napisano

Ozarek!

Facet kulturalnie pyta i prosi o radę - czytam twoje wypowiedzi na forum i zastanawiam się skąd u ciebie taka złośliwość i uszczypliwość? Nie każdy jest takim omnibusem jak ty z drugiej strony nie wydaje mi się żebyś nim był bo w twoich wypowiedziach rzadko można znaleść coś merytorycznego w kwesti odpowiedzi na pytania.

Pozdrawiam ozięble z nutką ironi.

Napisano
To nie jest miejsce na takie dyskusje, jeśli ktoś ma problem z tego powodu, wyjaśnijcie sobie to na PRIV!!
Napisano

chłopie jak ostatnio sprawdzałem to było to forum motoryzacyjne, a nie biuro obsługi klienta albo punkt informacji turystycznej.

To forum istnieje od ponad 8 lat i odkąd pamiętam podstawową zasadą był szacunek do tego co tu już zostało opisane, wyjaśnione i zachowane dla potomnych.

Po to jest tworzone archiwum żeby z niego korzystać. Przy typowych pytaniach, dokładnie takie j/w, zadawanych po raz setny odp można znaleźć samemu i jaką się ma przy tym satysfakcję zlosnik.gif , a przy okazji oszczędzasz starszym AKowcą czytanie wtóry raz tego samego, bezcenne...

To czy Tobie się to podoba czy nie zupełnie mnie nie interesuje, żeby nie powiedzieć brutalniej.

Takich krzykaczy jak Ty, którym nie podoba się kierowanie ludzi do archiwum była masa, a teraz większość z nich, jeśli zostali i czynnie się udzielają, robi dokładnie to samo.

Także przede wszystkim szanujmy się wzajemnie i korzystajmy z wiedzy, która jest powszechnie dostępna.

Przez grzeczność nie wspomnę zlosnik.gif , że odp na pytanie jest w instrukcji fabrycznej, a ta, jeśli nie posiadana przez właściciela, również jest dostępna na kąciku - trzeba tylko poszukać grinser006.gif

Napisano

Na tym kunciku już chyba wszystko było omówione biglaugh.gif20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.