Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Clarion DB178RMP

Featured Replies

Napisano

Panowie, szukam jakiegoś taniego radyjka. Wynalazłem coś takiego klik . Moje pytanie - czy to radyjko jest godne polecenia? Zdaje sobie sprawe ze za 300 zl nie moge oczekiwac cudow, ale chcialbym wiedziec czy dzwiek z tego radia bedzie wyroznial sie in plus od pozostalych radyjek w tym przedziale cenowym??

Napisano

> chcialbym wiedziec czy dzwiek z tego radia bedzie wyroznial sie

> in plus od pozostalych radyjek w tym przedziale cenowym??

W tym przedziale cenowym to wszystko gra tak samo.

A mam pytanie jakie masz głośniki w aucie?

Napisano
Bardzo dobre i świetnie wyposażone radio. W tej cenie nie ma konkurencji yay.gif
Napisano

> W tym przedziale cenowym to wszystko gra tak samo.

Niestet niemasz racji. W tym przedziale cenowym sa np. takie wynalazki ktore w zyciu nie zagraja tak samo.

Jesli ma byc nowe to jest to dobry wybor ale jesli zdecydowalbys sie na uzywke to kupilbys wyzszy model.

Napisano

> Bardzo dobre i świetnie wyposażone radio. W tej cenie nie ma

> konkurencji

Ja mam Kenwooda 3041 i wyposazenie ma podobne a gra o niebo lepiej od tego Clariona,potwierdzeniem tego sa rozne testy przeprowadzone przez fachowcow w tej dziedzinie polegajace takze na badaniu znieksztalcen ktorych Kenwood emituje najmniej w testach wygrywa Alpine 9871 i Kenwood 3037 poprzednik 3041, 3041 w stosunku do poprzednika ma mozliwosc podlaczenia pilota na podczerwien i wyjscie na wzmaka,polecam ,super radyjko.

Napisano

> Niestety nie masz racji. W tym przedziale cenowym sa np. takie

> wynalazki które w życiu nie zagrają tak samo.

No wiesz myślałem, że kolega pyta o prawdziwe radia jak Pioneer, Clarion, Blaupunkt, Alpine itd. i takie miałem na mysli, a nie "wynalazki" które da się zamontować w miejsce radia hehe.gif

Napisano

> No wiesz myślałem, że kolega pyta o prawdziwe radia jak Pioneer, Clarion, Blaupunkt, Alpine itd. i takie miałem na mysli,

> a nie "wynalazki" które da się zamontować w miejsce radia

Zgadzam sie z Toba ale niestety czesto tak jest ze cena wyznacza jakie kto radio kupuje i czesto sa to pseudo radia choc mozna kupic naprawde fajne i firmowe za praktycznie ta sama kase.

Napisano

> Panowie, szukam jakiegoś taniego radyjka. Wynalazłem coś takiego

> klik . Moje pytanie - czy to radyjko jest godne polecenia? Zdaje

> sobie sprawe ze za 300 zl nie moge oczekiwac cudow, ale

ale potaniało yikes.gif

ja kupiłem takie za 400zł w październiku.

nie narzekam, fajniuśne ma basy, ale wysokie tony już nie takie super.

Nie, zebym narzekał, ale da się usłyszeć, ze to najsłabszy model clariona

Napisano

> Panowie, szukam jakiegoś taniego radyjka. Wynalazłem coś takiego

> klik . Moje pytanie - czy to radyjko jest godne polecenia? Zdaje

> sobie sprawe ze za 300 zl nie moge oczekiwac cudow, ale

dla mnie to radio to jest jeden wielki kibel czerwona.gif mialem je przez 4 miechy i popchnalem sluchac sie na tym nie dalo, jakosci zero bas to jakby zapalka o szybe ktos pukal a wysoki ton .......... a co to jest??? poprostu to radio halasuje, a nie gra odradzam z cala swiadomoscia

kup lepiej jakiegos malo uzywanego pionka albo alpinke albo poczekaj do nowego roku beda zjazdy z cen to cos napewno lepszego sobie znajdziesz aktulanie przesiadlem sie na pionka p4900 i jest czlowieku !!! miazga

pozdro

pozdro

• 1 miesiąc później...
Napisano

Od kilku miesięcy jestem posiadaczem w/w radia i naprawde jest to najlepszy produkt w tym przedziale cenowym. Posiadam auto Citroen Xantia II radio współpracuje z głośnikami Alpine SXE-1750 (przód) oraz SXE-1325 (tył). Wczesniej posiadałem Pioneera KEH-3800R i po zainstalowaniu Clariona dopiero przekonałem się że głośniki alpine moga grać. Wcześniej byłem bardzo niezadowolony. Strasznie marny dzwięk, brum przy dużych głośnościach (pionek pulsował oświetleniem w rytm muzyki-spadało napięcie). Istna tragedia. Teraz dzwięk jest czysty, z wypośrodkowanym pasmem. Opcja uwypiklenia basu działa fantastycznie. Duże głośności bez rzadnych problemów. Tylko nogawki się trzęsą smile.gif Polecam wszystkim. Piekne (w moim przypadku zielone) podświetlenie, elegancki i nowatorski design, świetny laserek cd/mp3

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.