Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przepustnica czy EGR...Chyba nie krokowy...?

Featured Replies

Napisano

I znow mi sie przydarzyło...W czasie jazdy przy lekkim ham. silnikiem zaczal szarpac i zgasl... shocked.gif To kolejny raz przy podobnej pogodzie - wilgotno... Wywalony blad, to EGR Normalnie odpalic nie mozna, ale poniewaz zdarzylo mi sie to juz kilka razy, to doszedlem do tego, ze odpalic moge przy otwarciu przepustnicy na full... Gdy zwalniam pedal, to obroty spadaja do zera...Moja obecna 'metoda' to odpalenie na pełnym otwarciu i przytrzymaniu na obrotach przez okolo 2 min... Potem jakby reka odjał... Obrotki schodza na wolne i jest OK.Tak jakby sie przedmuchał... hmm.gif Potem moge jezdzic bez probl. , do nastepnego razu... Zawsze przy podobnej aurze... confused.gif

Czy to przepustnica daje malo tlenu, bo jest zasyfiona, czy EGR zawiesza sie w jakims polozeniu i zasila silnik samymi spalinami, a nie tlenem...? sick.gif Jest taka mozliwosc..? Chcialo by sie tam zajrzec, ale dostep fatalny... Czy obstawiacie moje podejrzenia i wywody...? mad.gif

Napisano

> Ja również obstawiam EGR.

Mi też tak gasł, wywaliło EGR-a (pól roku po montażu wrrr.gif) wykręciłem, poruszałem grzybkiem i jest OK. Ale jeszcze raz taki numer mi zrobi i go zareklamuję.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.