Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przyciemnienie szyb - Bravo

Featured Replies

Napisano

Pewnie temat był wałkowany wiele razy, ale że szukajka nie działa jestem zmuszony zapytać się na forum. Chciałbym na wiosnę lekko przyciemnić tylne szybki w bravo. Robił ktoś z Was to samodzielnie? Dużo jest zabawy? Tylna szyba jest odrobinę wyprofilowana, czy stwarza to dużo problemów? Zakładam, że mam zdolności manualne, do tego załatwie sobie jakiegoś pomocnika, zarezerwuje wolne popołudnie i szesciopak zlosnik.gif Brac sie wogole za robote czy moze od razu oddac do firmy, które zajmuje sie tym "profesjonalnie". Aha oczywiscie chodzi o przyciemnienie folia samporzylepna

Napisano

jezeli nigdy tego nie robiles to lepiej oddaj do firmy, pozatym tajwanskie folie po 20zl marne jakosciowo, po sezonie letni juz bedzie widac ze folia wyplowiala ok.gif

Napisano
  • Autor

Oki jasne. Padaka sie od dluzszego czasu nie chce sie jakos psuc i nie mam co przy niej robic i tak wymyslam coby jakas robote sobie wynalezc grinser006.gif

Napisano

> Oki jasne. Padaka sie od dluzszego czasu nie chce sie jakos psuc i

> nie mam co przy niej robic i tak wymyslam coby jakas robote

> sobie wynalezc

hehe.gifta robote zlec fachowcom, a sobie do pogrzebania wymysl co innego hehe.gifok.gifzlosnik.gif

Napisano

> ta robote zlec fachowcom, a sobie do pogrzebania wymysl co innego

Lepiej nie zaczynać grzebac wink.gif

Ile moze mniej wiecej ksoztowac przyciemnienie tylnych (boczne tył + tył) szyb ?

Napisano

> Lepiej nie zaczynać grzebac

> Ile moze mniej wiecej ksoztowac przyciemnienie tylnych (boczne tył +

> tył) szyb ?

miedzy 200 a 300zl ok.gif

Napisano

> Pewnie temat był wałkowany wiele razy, ale że szukajka nie działa

> jestem zmuszony zapytać się na forum. Chciałbym na wiosnę lekko

> przyciemnić tylne szybki w bravo. Robił ktoś z Was to

> samodzielnie? Dużo jest zabawy? Tylna szyba jest odrobinę

> wyprofilowana, czy stwarza to dużo problemów? Zakładam, że mam

> zdolności manualne, do tego załatwie sobie jakiegoś pomocnika,

> zarezerwuje wolne popołudnie i szesciopak Brac sie wogole za

> robote czy moze od razu oddac do firmy, które zajmuje sie tym

> "profesjonalnie". Aha oczywiscie chodzi o przyciemnienie folia

> samporzylepna

Z bocznymi niebedzie za duzo problemu jesli masz oczywiscie troche zdolnosci a co do tylnej szybki tam trzeba sie troche nagimnastykowac poniewaz z jednego kawalka Ci niewyjdzie ( folie trzeba w pasach przyklejac) wiec z tym jedz do warsztatu gdzie sie na tym znaja. Tylna szybka do bravci w kaliszu kosztuje 130 zl

Napisano

Teraz podobno ściemnianie jest niemodne. Ale o gustach się nie dyskutuje. Fajnie wyglądają białe szyby takie jak w starych autach.

TEDE w OPT ściemniał swoją Bejce i ta firma przyklejała folię na zewnątrz. Do Białego lakieru pasowało cool.gif

Napisano

> Z bocznymi niebedzie za duzo problemu jesli masz oczywiscie troche

> zdolnosci a co do tylnej szybki tam trzeba sie troche

> nagimnastykowac poniewaz z jednego kawalka Ci niewyjdzie ( folie

> trzeba w pasach przyklejac) wiec z tym jedz do warsztatu gdzie

> sie na tym znaja. Tylna szybka do bravci w kaliszu kosztuje 130

> zl

lepiej zrobic pozadna folia i po pierwsze miec spokoj z plowieniem, zaoszczedzic nerwow przy klejeniu i miec tylnia szybe przyciemniona z jednego kawalka a nie z paskow ok.gif

Napisano

> TEDE w OPT ściemniał swoją Bejce i ta firma przyklejała folię na

> zewnątrz. Do Białego lakieru pasowało

Ten samochód jest, lekko mówiąc do bani... Napchał w niego, co się da i teraz się chłopaczyna podnieca białą skórą i 20 calowymi felami, którym IMHO do ładnych jeszcze daleko... W jakimś pisemku moto były ostatnio te modyfikacje opisane i najbardziej na tych wszystkich zdjęciach podobała mi się ta panienka, co się gięła na 4 strony naraz...

Napisano

>> TEDE w OPT ściemniał swoją Bejce i ta firma przyklejała folię na

> zewnątrz. Do Białego lakieru pasowało

Ten program pokazywał wieśniackie podejście do tuningu. Jeżeli ktoś się na nim wzoruje, to... szkoda gadać. sciana.gif

Napisano

> Ten program pokazywał wieśniackie podejście do tuningu. Jeżeli ktoś

> się na nim wzoruje, to... szkoda gadać.

Na pewno na zewnątrz? Może tylko szykowali folię pod obrys i potem wewnątrz ją przyklejali. Nie oglądałem tego.

Folie z allegro są do du**. Ja przyciemniłem swoje tylne + tylna za 250 zł + gwarancja na 5 lat. Na tylnej wyszły bąble po 2 tygodniach podjechałem i założyli nową folię. zeby.GIF

Napisano

nie polecam samemu jesli nie robiles tego wczesniej, ja próbowałem po czym zerwałem i pojechałem do fachowców wink.gif

Napisano

> Ten program pokazywał wieśniackie podejście do tuningu. Jeżeli ktoś

> się na nim wzoruje, to... szkoda gadać.

na zewnatrz to folie kladzie sie tylko po to aby ja uksztaltowac, pozadne folie sa termo kurczliwe, kladzie sie folie na tylniej szybie i grzeje opalarka, a ona sie uklada, jak nabierze ksztaltu przykleja sie ja dopiero od wewnatrz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.