Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uchwyt na telefon

Featured Replies

Napisano

Wiem ,że pytanie które zaraz zadam jest malo techniczne (i pewnie zaraz dostane po glowie za nie wink.gif) ale chyba miesci sie w tym 1% nie techniki. Co sadzicie o takim uchwycie na telefon do Asterki?? 893goodvibes.gif

Napisano

Masz zestaw bluetotoh?

Jeżeli nie, to znaczy, że podczas jazdy będziesz go często wkładał i wyjmował.

Ramię jest dosyć długie więc możliwe, że i gibkie.

Myślę, że wyjmowanie i zakładanie telefonu jedną ręką może nie być wygodne.

To jest raczej uchwyt, do którego zapinasz telefon i podczas jazdy nie wyciągasz go.

Takie jest moje zdanie po doświadczeniach z uchwytem przyklejanym do szyby na palmtopa i innym oryginalnym Nokii przykręconym do konsoli środkowej. Do telefonu polecał bym tylko ten drugi.

Pozdrawiam

Napisano

> Masz zestaw bluetotoh?

> Jeżeli nie, to znaczy, że podczas jazdy będziesz go często wkładał i

> wyjmował.

> Ramię jest dosyć długie więc możliwe, że i gibkie.

> Myślę, że wyjmowanie i zakładanie telefonu jedną ręką może nie być

> wygodne.

> To jest raczej uchwyt, do którego zapinasz telefon i podczas jazdy

> nie wyciągasz go.

> Takie jest moje zdanie po doświadczeniach z uchwytem przyklejanym do

> szyby na palmtopa i innym oryginalnym Nokii przykręconym do

> konsoli środkowej. Do telefonu polecał bym tylko ten drugi.

> Pozdrawiam

Dokładnie.

GPS / PocketPC, uchwyt do szyby.

telefon:

KLIK

Takiego ja używam, jest bardzo poręczny, przyklejany do deski, przed przyklejeniem, jak idealnie wyczyścisz powierzcnie to klej puści dopiero po 1,5roku, jeżeli mało jeździsz, starczy ci na kilka lat, jak klej puści, przyklej sobie taśmą klejącą 2stronną.

Jak większość życia spędzasz w aucie, wymiana uchwytu co 1,5roku (jak klej puści) wymiana ponieważ spędzając większość "życia" w aucie, uchwy się zużywa, odrapujesz go, robi się wizualnie nie ciekawy.

(opisałem własne doświadczenia co do uchwytów - tak używam i jest super - a uchwyty, wiadomo, sprawa indywidualna dla każdego, jednemu pasuje innemu nie - ale też nie polecam przyklejanego do szyby uchwytu na telefon)

Napisano

Nie żebym się czepiał ale popraw na "uŻywam" bo zęby bolą ... wink.gif

Napisano

> Nie żebym się czepiał ale popraw na "uŻywam" bo zęby bolą ...

Już się poprawiłem... wybacz..niedzielny kac sick.gif

Napisano

Jeśli o taki chodzi, to mam i jestem zadowolony. Kupiony na allegro za ok, 30 zl.

280519525-Obraz001.jpg

post-11159-14352491803887_thumb.jpg

Napisano

Wtrącę swoje 0.03zł ;-) Widziałem gdzieś w prasie motoryzacyjnej opis wyników crash-testów samochodów, w których były zamontowane różne rzeczy (telefony, palmtopy, DVD, nawigacje) itp. w uchwytach różnych producentów. W razie zderzenia, z tanich, kiepskich uchwytów zamocowany w nich sprzęt wyskakuje ze sporą siłą i uderzając w kierowcę lub pasażerów może spowodować obrażenia. Najbardziej niebezpieczne okazały się uchwyty montowane do kratek wentylacyjnych.

Napisano
  • Autor

> Masz zestaw bluetotoh?

> Jeżeli nie, to znaczy, że podczas jazdy będziesz go często wkładał i

> wyjmował

mam bluetooth wiec pewnie nie bede musial go wyjmowac i wkladac wink.gifwink.gif

Napisano
  • Autor

Zapozyczyłem od kolegi zdjecie aby zapytac sie o sprawe której konkretnie nie wyjasnil mi zadem ze sprzedawców z allegro. otóż chodzi mi o kwestie jak blokowane jest zadane polozenie w pkt. A( tj. jak blokowany jest obrot w tym punkcie wokol osi poziomej) i w pkt. B(obrot wokol osi pionowej) bo to co widze po zdjeciach to tylko w pkt.C jest sruba blokująca(tak podejrzewam) zadane położenie a w innych punktach(ktore zaznaczyłem) jej nie ma?? Czy wogole w tych punktach jest to jakos blokowane??

280520622-280519525-Obraz001.jpg

post-76805-14352491812509_thumb.jpg

Napisano

> mam bluetooth wiec pewnie nie bede musial go wyjmowac i wkladac

Kolego ja posiadam taki uchwycik i jestem zadowolony. Jeśli masz bluetootha to myślę, że Ty też będziesz smile.gif

Napisano

A wiec tak:

W punkcie A uchwyt musi byc zamontowany w takim polozeniu jak na zdjeciu. Przycisk oznaczony koleczkiem, pozwala na odblokowanie uchwytu aby odczepic przyssawke od szyby.

W punkcie B uchwyt ma regulacje dlugosci, wysuwana z zapadkami.

Punkt C to regulacja w pionie, nie plynna, ma zabki do konkretnego ustawienia, po czym dokreca sie nakretka widoczna na zdjeciu.

Jest jeszcze regulacja D, czyli obrot samego uchwytu (mocowania urzadzenia), rowniez z zabkami. Trzeba lekko uzyc sily aby przestawic.

280520683-opis.JPG

post-11159-14352491813678_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

wiem jakie to ma mozliwosci obrotu tylko chodzi mi w jaki sposob jest to poblokowane aby samoczynnie nie zmienialo zadanego polozenia, czyli aby nie przekrecalo sie samo lewo-prawo albo gora- dol...ale dobra niewazne skoro sa juz 2 opinie pozytywne to moge uwierzyc ze nie ma problemow z samoczynnym przestawianiem sie...i ze po zakupie bede zadowolony z niego wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.